Ovo je bas bio vrući test, i ja imam BenQ Siemens, ali EL71, hm...mislim kad bi moj upao da mu vise ne bi bilo spasa![]()
....problem je doslovan naslovu, tj. danas mi moj cijenjeni i predragi EF81 pao u mašinu za pranje rublja (netko to zove i veš mašinu) koja je taman bila u procesu iskuhavanja "bijelog" (kako ovo zanimljivo zvuči) tj. direktno u onu vrelu vodu jer su ostala otvorena vrata a zaštita je skinuta sa vrata. voda je bila toliko vrela da kad sam izvadio mob iz njega se doslovno - pušilo
naravno iste sekunde sam skinuo bateriju, smirio svoje ionako kratke živce, uzeo fen i osušio ga. nakon cca 3 sata ga spojim na bateriju - prva reakcija - RADI. e al onda su nastali problemi. prvo nije vibra radila, pa je non stop na ekranu bio prikaz da je spojen na USB kabel, i nakon par restartanja, to dvoje se smirilo, vibra proradila, znak konekcije nestao s ekrana, al je onda počeo izbacivat poruku Umetnite ispravnu SIM karticu. nakon par propuhivanja i ciscenja kontakata, sve u svemu radi, samo mi se malo zna ugasital to je nista na onu reakciju kad sam ga izvadio iz vrele vode, vec mi se cifra od 1000 kn smanjila na racunu za novi mob kad sam ga vidio
dakle, eto, svatko ko ima doticni uredjaj, ako i ne valja sw-ski, moze bit ponosan na hw jer moj je danas itekako prosao, vruci, hard test![]()
Ovo je bas bio vrući test, i ja imam BenQ Siemens, ali EL71, hm...mislim kad bi moj upao da mu vise ne bi bilo spasa![]()
imam ga i ja, njega bi mogao sutra testirat, sa "šarenim" na 40![]()
zero, moram te razočarat, gašenje će s vremenom postati sve učestalije
jer se smočila matična, koja je višeslojna
A ultrazvučna "kupka" nebi malo pomogla?
a di da ju nabavim, nemam vremena ja to trazit. i ne da mi se ic do servisa opet, bogu iza nogu su, a nema auto i opet ekipu moram zayebavat, no way. ja mislim da ce srzata uostalom, ako je uklet ko i EL71 nek ga vrag crni nosi
![]()
Bolje se raspitaj, jer ako ne osušiš mob u ultrazvučnoj doći će do oksidacije vodova, a kako je ploča višeslojna onda više neće biti pomoći. Kužiš?
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
već je kasno, Inovator je bio u pravu![]()
jeli ovo neka dobra zezancija ili vi to ozbiljno??
zerobravo - mobitel ti vise ne radi?
edit: editiro prosti dio![]()
Zadnji uredio such-du : 07-07-2007 u 08:41
Kao prvo ostavi se prostačenja u ovom dijelu foruma, apsolutno je zabranjeno.
Drugo, mi to vrlo ozbiljno. S takvim se stvarima ne šali.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Zero,jedino ti preostaje da ga prodaš u dijelove?
A imaš slušalice i kabel?
He, who laughs last, laughs best. He who laughs at Chuck Norris … dies.
znači nikakva natapanja raznim kontakt sprejevima ne dolaze u obzir?
Dobra fora... meni je 8210 upala u vodu dok sam bio na pecanju, jedva sam ju nasao (bio sam kojih 2-3 metra od obale u camcu) al odmah sam ju rastvorio, malo ostavio da se osusi i super je radila...![]()
"...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."
Ja bi htel napomenuti da su bs c81 jedni od "najizdržljivijih" mobova ovak opadne mi u kadu dok se tuširam al ono kada puna šampona i toga ja ga zvadim ne radi, ono shit ja ga osušim opet ne radi, onda sam pošizil i s 4 kata zgrade "golog" (bez maske i to) bacil na madrac, dojdem dolje konj radi:-))))))))
Design creates culture. Culture shapes values. Values determine the future.Robert L. Peters
zerobravo, eto vidiš - bacanje bez maske s 4. kata na madrac je rješenje, samo se treba sjetit...
(al tebi je sve to badave ako se ef81 ne može skinut maska)
Uvest ćemo disciplinu : alternativno popravljanje mobitela![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
evo ponosno izjavljujem da je moj EF81 danas otišao u vječna lovišta, ali ne zbog vruće vode nego zbog prometne nezgode, konkretno na relaciji 17. kat - prizemlje, negdje na 45-om metru visine doživio je frontalni sudar sa vratima lifta i time zapečatio svoju sudbinu.
danas sam obavio pogreb i preuzeo osmrtnicu iz servisa, i jednu krasnu vijest - pošto je mob bio još pod garancijom, a naravno, oštečenaj nisu bila vidljiva u zamjenu imam pravo uzeti bilo koji mob iz t-mobile dućana u punoj cijeni (protuvrijednosti) uređaja koja je iznosila 2500 kn.
što se mene tiće još jedna tragična priča je završena, ali ovaj put u moju korist.
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
e to se i ja sam pitam. ne znam, jednostavno sam ga sastavio, polomljeno kuciste sam toliko uspio izravnat da se jedva golim okom vidjelo, zena koja ga je preuzimala nije vidjela, i jos sam ga dotjerao u medicinskom alkoholu da se cakli
e da, o ovom cemo u drugoj temi, jos tokom danasnjeg dana, definitivno ce mi trebat savjet, al prvo da ja sam pogledam ponudu.
wow...kak si napravio frontalni bez oštečenja? lucky bstardMeni sigurno nebudu priznali za cx65 kad je opal pod kotač tomo-vinkovića
![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
imao je oštečenje. puklo stražnje kučište, bio je jak udarac. no, uspio sam ga sklepat da se ne vidi![]()
A čuo sam u zadnje vrijeme da sa tvog 17 kata svašta leti![]()
![]()
![]()
Uzmi si SEK800,ok je mob.
tuborg green(zajg) The lord of the drinks!!!
Bookmarks