Ma rijedak je, JAKO rijedak i tesko ga je nac, ali to su cijene po kojima sam ga vidio. Nazalost svi su bili vec prodani kad sam zvao. Redakciji? Ti radis u mobilu?
Ma imao sam ga vec kad je dosao kod nas na tjedan - dva. Od onda ga imam u snovima no nekako sam mislio da ga nema u oglasnicima a da je kod Vip-a preskup.
Ako te nesto konkretno zanima, pitaj.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Ma rijedak je, JAKO rijedak i tesko ga je nac, ali to su cijene po kojima sam ga vidio. Nazalost svi su bili vec prodani kad sam zvao. Redakciji? Ti radis u mobilu?
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Javim ti![]()
www.gadgethive.com
danas u busu, gledam neku curu (ženu) onak 25godina mozda malo vise
zvoni mob, javlja se, ja gledam, w950, hehe, prilika ga vidjet uzivo, malo skicam itd...
kad ono, za 5 min zvoni mob, vadi ona iz torbice i600
![]()
opet škicam , a cura me pogledava krivo
ja umjesto da gledam kaj se gleda, iako nije bila najzgodnija, ja gledam mobove
![]()
uglavnom malkoc previše offa
Vario, sigurno, ljepši, windows itd...
Nokia 3410>Nokia 2100>Nokia 3220>Siemens C65>Nokia 6610i>Sony Ericsson D750i>Sony Ericsson W850i
Carpe diem
Bookmarks