za skoro svaki bajk (tj. pogon na koj stavljas) ti je drugaciji, tako da tesko da ces naci, ja sam nasao za svoj u marko projektu i kostao je cca 50kn
trazim onu zastitu da si ne poderem hlace (makar jedne vec jesam), pito sam u rog-jomi i njenom servisu u vlaskoj, markoprojektu, ali nemaju tu plastiku koja pase na moj bajk, pa me zanima gdje bi mogo jos pitat, u zg, i jel ima neka ta plastika koja drugacije izgleda (druge boje...)
evo slike toga, ako me niste skuzili na sta ciljam, ovo plasticno prozirno, zasarafljeno na ovaj krug di su zupcanici i pedala
http://www.wd40.fr/media/images/WD%20BIKE%20CHAIN.jpg
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
za skoro svaki bajk (tj. pogon na koj stavljas) ti je drugaciji, tako da tesko da ces naci, ja sam nasao za svoj u marko projektu i kostao je cca 50kn
One fine day in the middle of the night, Two dead men got up to fight, Back to back they faced each other, Drew their swords and shot each other...
LANCOBRAN smo mi to zvali nekad davno,neznam dali se naziv promijenio.
Da ne pišem novi post,govorite o LANČANIKU/CIMA,zupčanik naliježe jedan na drugi a lančanici se spajaju lancem.
Nekad sam radio takve stvari pa zato znam.(po struci sam metalo glodač)
Zadnji uredio sms freak : 12-07-2007 u 19:38
Nisam siguran koristi li se to i na prednjem pogonu sa više zupčanika ili samo sa jednim, al potraži na netu ili gdje već bashguard. To je zaštita za prednji zupčanik:
E sad, neznam kolko to ima smisla stavljati i pomaže li kod poderanih hlača jer ovo bi bila zaštita lančanika ako padneš na njega (npr "sjedneš" na zid ako skačeš ili sl.)
Kolko sam vidio, imaju verzije sa 4 ili 5 rupa. Možda ima i drugih, al nisam našao (google).
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Bookmarks