imaš u martićevoj....
čini mi se da nisi dobro upario lap i mob, koji lap imaš, jel integriran BT?
Pozdrav svima!
Imam sljedeci problem: uspostavim vezu izmedju moba i laptopa, prodjem dio sa pinovima, na laptopu mi se pojave ikonice usoga, kliknem na OBEX file transfer i tamo zapne: na laptopu samo nekih 20-tak sekundi trazi fajlove, a onda veza pukne - na laptopu napise file transfer error, na mobu se ugasi BT znak.
Prepoznaje li netko ove simptome? (pretrazio forum pa nisam naisao na nesto slicno)
I unaprijed da pitam, ima li u Zg neki servis blize centru od onog RAM-ovog na Slavonskoj 19?
Fala unaprijed...
P.S. Malo OT ako mi proradi: kako preko BT-a rukovati s kontaktima u telefonu (copy, move..)?
imaš u martićevoj....
čini mi se da nisi dobro upario lap i mob, koji lap imaš, jel integriran BT?
Fala na odgovoru... Proradilo mi inace (yes, obrisao sve zapamcene iteme i probao ispocetka. (BT je integriran na laptopu, HP nx6110) Prvi put je doduse moba skuzio kao drugi laptop (pisalo kao type uredjaja), mozda zato...
No ima jedna druga pojava: mogu bez problema primati na mob, no slati mogu samo ono sto sam vec primio... hm, sad vidim malo bolje ikonice na mobu pa skuzim da svi predefinirani itemi imaju lokotic... to u redu?
OT kad vec pisem: gdje se moze (ne preskupo) usb kabel nabaviti? Bez navodjenja podataka ako ne smije ovdje...
smije se naravno, www.simel.hr
Nazovi ih i pitaj!
Bookmarks