Jesi ga upario?
Kako mogu bs-c81 sinkronizirat s kompom imam bluet. stick al neće-HELP![]()
![]()
![]()
Design creates culture. Culture shapes values. Values determine the future.Robert L. Peters
Jesi ga upario?
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Ma da jesam al niš i spojio se s bluetoothom ali očito mpm ne prepoznaje bluet. i tako isto ina mobile modemu stvarno neznam a ak treba usb ne znam gde ga kupit
Design creates culture. Culture shapes values. Values determine the future.Robert L. Peters
Koje drivere koristiš za BT? Od XP SP2 ili dobivene s BT-om? Bolje je koristiti prve.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
koristim od xpsp2-ice
Jel ovo još aktulano ili si rješio?
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Još uvijek je aktualno al velim za kaj mi onda služi bt stick i za kaj sam ga kupil
to je i mene mučilo vjerojatno nidi konfiguriro blutut kak spada (na kompu) upali ga desni klik na njega i odi na bluetooth setup wizard i tu si postavi na file transfer
A KAJ SAD TI GLEDAS�
Upravo tako, prvo u samom XP-u (bez MPM-a) podesi spajanje BT-a i C81. Provjeri da li ti radi filetransver sa i na C81 direktno iz XP-a.
Prema mom iskustvu filetransver radi bez problema, a MPM preko BT radi dosta mušićavo. Više ne nego da.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Dakle, otvori Bluetoth settings i provjeri da li se tamo na popisu uređaja nalazi tvoj C81. Ako ga nema pomoću gumba ADD dodaj ga na listu. Kroz sve te vode sami Windowsi tako da tu ne bi trebalo biti problema.
Nakon uparivanja odaberi neku datoteku i pomoću desnog klika odaberi SEND TO.. Bluetooth Devices
Na taj način možeš poslati bilo koju datoteku na mob i nemaš potrebe za pokretanjem MPM-a. A ako želiš poslati s moba na komp onda prvo moraš na kompu označiti da želiš primiti datoteku pa ju tek onda poslati s moba.
Ako taj način komumikacije radi, onda je problem u MPM-u pa treba pokušati s nekim drugim programom. MobilEdit, npr.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Pa to znaaaaaaaam pa to radim svaki dan (ne sad jer je na servisu) al svaki moguči dan al pitam kak da ga uparim prek bt.sticka s mpm-om ne znam dal treba dca
Onda probaj neki drugi program osim MPM. Moja iskustva s MPM-om su sve samo ne dobra. Izbjegavam ga ako je ikako moguće, mušićaviji program nisam vidio.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
A daj ako znaš onda mi reci bilokakav ikakav program za SINKRONIZIRAT c81 s kompom i po mogućnosti onda nekaj slati?
Post broj 12![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Imam mobile edit simpa program sve pokazuje
Znači slučaj je riješen?
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Bookmarks