vjerojatno si zbriso gdfs![]()
mob je uredno debrandiran i do sada nije bilo problema s Far-om. sada kada se loader uključi dođem do FLASH i FS ali ne mogu dalje. u čemu bi bio problem? preko xs sam provjeravao gdfs i piše kako file nedostaje. flashati preko xs mogu
vjerojatno si zbriso gdfs![]()
Sony Ericsson G700 smartphone + 4GB Memory Stick Micro M2
kada čitam gdfs s xs-om piše: failed sending header(problem s loaderom?)
ispod toga gdfs operation was sucessful
evo čitam i na forumima kako ljudi imaju problema s FAR-om
a da ne znaju što se zapravo događa
Zadnji uredio zappa : 11-07-2007 u 02:15
takve sam ja probleme imao na visti
instalirao sam xp i sad samo drmam....![]()
Mi6 Black
upravo tako. ne bi radio da je izbrisan.pošto sam izgubio customatization a far-om ne mogu (xp je kod mene)pokušati ću s brutforceom na masvin način, barem da mi mob proradi
meni xs++ govori da mi je GDFS corrupted kad idem stavit "retrieve useful debugging data" a na drugim w800 ode u nas to ne kaze.
mislim da to nema veze sto ti govori.
ja nikad nisam imao problema sa far-om,to mi je omiljeni program
p.s imas u mojem sigu SEFP plugin za far![]()
R.I.P Dimebag Darrell Lance Abbott 1966-2004
I was best SE modding freak on cafe.mobil until now.
Bye,bye SE modding......out of here -later.
Tebi radi mob??? Ja sam mislio da ne radi.
Možda si stavio firmware od CID36,a mob ti je CID49 ili obrnuto.
@blizzard
Pa baš i ne znam što je GDFS, ali znam da svaki mob ima svoj jedinstveni i ako ga zbrišeš znam da mob neće raditi.
@ carbon
malo cu ti pojasnit da ne postas glupe izjave.
Kad ides stavit fw od CID36 na CID49 zapet ce u flesanju i stati na sending flashblocks 1/291 zato jer erom odbija MAIN ili FS koji nisu CID-a kojeg je erom,zato je potrebno convertirat MAIN ili FS u CID49 da bi ga erom prihvatio i da bi pocelo flesanje.valjda si shvatio
sad znas i sta je gdfsGDFS-to je mjesto gdje mobitel sprema kontakte iz imenika,gdje su sva podesenja pohranjena (tu je isto i mjesto kodiranja mobitela kao i imei).![]()
I zašto je onda GDFS jedinstven svakom mobu?
pa zato sto svaki mob ima svoj jedinstveni imei,svoja jedinstvena podesenja,svoje jedinstvene kontakte iz imenika (sta ja i ti imamo ista imena u imeniku?nemamo)
shvacas?
@blizzard
Tak i tak ti se izbrišu svi kontakti iz imenika kad flashas mob, isto tako i podešenja, jedino IMEI ne, valjda je u tome ključ.![]()
nabrojio sam i to![]()
ok, ok
@blizz
Daj svrati ovdje. Jel mi možeš pomoći?
Sorry zbog offtopica.
ekipa, mob uredno radi preko xs++ na masvin način. Masva
![]()
mislim blizz da si u pravu ali pravi problem još uvijek ostaje s FAR-om. deinstalirao sam ga, prebacivao tamo ovamo...ali isiti problem. pokušati ću s tvojim plugin-omisprva sam mislio kako mi je loader u FAR-u oštetio mob ali nakon što sam išao brutforceom i sve je ispalo ok, znači kako je problem u FAR-u, po mome točnije u pluginu. Masva kaže kako ljudi ima takav problem po reakcijama na forumu . glavno da mob radi a ovo ću još istražiti. hvala ekipa na savijetima!
Bookmarks