odnesi ga na garanciju ako imas. inace mislim da to mozes flashanjem rjesit ako ti ga komp prepoznaje. mada nisam siguran, nek netko tko bolja zna objasni kako i shta.
Dobar dan
Evo maloprije sam nasnimao nekoliko igara prako usb kabela na K510i i nakon sto sam probao jednu telefon je zablokirao, i nije se dao ugasiti na off tipku. Izvadio sam bateriju i vratio je nazad i od tada kada se upali pojavi se bijeli ekran na par sekundi, pa zavibrira pola sekunde i onda se pojavi sony ericsson zeleni logo koji stoji tako beskonacno i telefon ne reagira niti na jednu tipku i ne moze se ugasiti osim vadjenjem baterije.
Ima li nacina za odblokirati ga?
Hvala vam na opdgovorima
Pozdrav
odnesi ga na garanciju ako imas. inace mislim da to mozes flashanjem rjesit ako ti ga komp prepoznaje. mada nisam siguran, nek netko tko bolja zna objasni kako i shta.
Jel imas u njemu MS karticu? Probaj bez nje.
Pokreni ga u safe modu![]()
![]()
![]()
![]()
Evo na newsima su mi preporucili da napravim update softvera. Skinuo sam update program sa SE stranice, i pokrenuo ga i odmah je telefon dosao sebi, tako da na kraju nisam ni napravio update softvera. Samo je bilo potrebno da program pocne komunicirati s telefonom da ga "probudi"
Hvala lijepa svima
Pozdrav
mozda bi se cak probudio da si ga prikljucio na punjac.
Onda moze![]()
Bookmarks