Link na post u kazni ne radi, pa će se ova žalba razmatrati kad se točno ustanovi o kojoj temi i kojem postu se radi.
Do tada se neće ništa mijenjati.
@krompirko - kao prvo to nije nikakav oglas. nigdje nisam spominjao nikakvu kupovinu!! samo sam htio znati tko ima, pa da je jednog dana 'kupim'-ako kupim.. jer graficka je jako rijetka. samo sam usput naveo, ako je tko ima, da javi..nigdje se ne spominje KUPOVINA... na ovom forumu ljudima fakat moras sve objasnjavati..i porucujem svima, da si izbijete iz glave da ja nisam niti jedno pravilo procitao! evo smajl
ako ubuduce vidite sta slicno, imajte na umu da je to s namjerom stavljeno, a ne da bi vi imali posla, dragi moji moderatori..
Link na post u kazni ne radi, pa će se ova žalba razmatrati kad se točno ustanovi o kojoj temi i kojem postu se radi.
Do tada se neće ništa mijenjati.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
pa ja ni nevidim da je on bannan?? nepise mu ispod nicka nista a žali se??![]()
![]()
ban je napisan no dodjeljen još nije,molim da se dalje suzdržite od nepotrebnih komentara unutar ove teme dok se stvar ne riješi.
angels might have been eaten.
Evo ovako ćemo.
Da sad mene ne kriviš, ja sam osoba koja je htjela editirati post, i unaprijed sam znao da češ se žaliti, ali mi je rečeno od drugog moderatora da pišem ban. Drugi moderator nije imao vremena ili mogućnosti u tom trenutku napisat.
Čuli smo se preko MSN-a.
Iako na prvi pogled tvoj post može izgledati kao da te kontaktira osoba radi informacija o kartici, ono čisto nostalgija za istom, drugom moderatoru se činio kao oglas. Nakon dužeg razmatranja ja sam se našao u dvoumici.
Napisao sam ban, ali to ne mora značit da će ti biti dodjeljen, zato imamo supermoderatore da daju dodatno mišljenje i konačno odluče.
Dok se ne donese konačna odluka ovo je![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Nakon dogovora moderatora zauzet je stav da se u spomenutom postu ipak radi o dobro prikrivenom oglasu. U suprotnom bi Vjeko pokrenuo raspravu o dotičnoj kartici na forumu a ne bi tražio informacije na privat.
S obzirom da se radi o četvrtoj kazni upozoravam te još jednom da shvatiš da se je forum promijenio i da važe nova (stroža) pravila igre, kako ne bi bili prisiljeni trajno te udaljiti s foruma.
Žalba na kaznu se odbija jer je za četvrti prekršaj dodijeljena uistinu mala kazna.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Bookmarks