valjda su "ispucali" sve brojeve sa 7 znamenki, makar ne vjerujem, ali su ono nesto promijenili na 099
Eto neki dan me zvao neki čovjek u vezi oglasa i broj njegovog mobitela mi je odmah na prvi mah bio čudan. Nakon razgovora pogledam broj i vidim (npr 099/xxxx-xxxx) broj s 8 znamenki. Znam da su stariji br. sa 6 znamenki, noviji s 7 al 8 znamenki prvi puta sam vidio. Pa me zanima dali je to neki poseban br. ili je t-mobile počeo izbacivati brojeve s 8 znamenki???
valjda su "ispucali" sve brojeve sa 7 znamenki, makar ne vjerujem, ali su ono nesto promijenili na 099
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
takva numeracija ne postoji
samo, ljudi ponekada znaju dati krivi broj moba
samo, ponekada im zna biti teško objasniti da je moguće da su krivo nešto upisali.
i ja mislim da je to nemoguce,bar zasad.
Ocete da vam dam broj pa zovite čovjeka ak ne vjerujete. Koda se meni vjerovalo kada sam ugledo. Nije mi jasno što je no name htio reči s ljudi ponekad znaju dati krivi broj moba??? Nije meni niko dao nikakav broj moba nego me je zvao s tog broja. I jedno 5 puta sam brojo znamenke, nisam fulo.
Da bili su razni brojevi, nisu se ponavljali.
htio sam reći to da sam mislio da ti je on rekao broj moba ili da ti ga je zapisao i poslao
kad biraš neki broj i upišeš ga točno, na taj broj možeš dodati bilo koju znamenku ali ipak će te spojiti na pravog korisnika, bez obzira što si tom broj nešto nadodao....
da, ali nije DJ X2 zvao, nego je netko s tog 8 znamenkastog broja zvao njega.
Ako je broj išao s 999 onda znači da ta Firma ima izravan pristup koji nudi T-Mobile, odnosno zvao te je sa centrale tj. fiksnog broja....
Nokia 3300 >SE T300 >3650 >N-gage > p800 >Trēo 600 > MDA Compact > MDA Compact 2 > Palm Treo 650 > E61i >BlackBerry 8300 Curve>Palm Trēo 680 /Nokia E71/Palm Centro>HP iPAQ 910c, Nokia 5800 XM, Palm Centro.
Oprostite ali i ja imam cudan problem.
neznam jeli problem u mojim ocima glavi ili je to tako.
vjerovali ili ne broj 099 ima 10 znamenki.
od prijatelja sam dobio poruku.
naravno kako on nikad nema novaca na racunu poslao je od nekog drugog.
cudno mi je skroz ovo nesto.
Poslano je s Mog T-Mobile-a....
Nokia 3300 >SE T300 >3650 >N-gage > p800 >Trēo 600 > MDA Compact > MDA Compact 2 > Palm Treo 650 > E61i >BlackBerry 8300 Curve>Palm Trēo 680 /Nokia E71/Palm Centro>HP iPAQ 910c, Nokia 5800 XM, Palm Centro.
Evo ja sam jos jednom provjerio dali ide ta fora sa dodavanjem broja i nazvao sam i staru i sestru i dobio oba puta,upisao sam 099xxx xxx i nadodao jednom 7 i na drugi broj 2 i oba puta su zvonili....
Bookmarks