probaj s drugom baterijom možda je ova baš pojebana
Pozdrav!
Evo mene sa novim problemom. naime nakon jednog "bijelog ekrana" baterija na V360 (R4513) ne moze izdrzati niti pola dana. Mobitel je star 5 mjeseci, odmah nakon kupovine otkljucan sa VIP mreze i ubacen ne brandirani softver. Nakon otprilike dva mjeseca ubacen je modificirani Diabolic softver, a prije tri tjedna ubacen je modificirani softver Wolf2007 i sve je uredno radilo do prije dva tjedna. Kad sam se dopsivao preko ICQ-a (program "jimm-0.5.1") LCD je jednostavno pobijelio i mobitel se restartao. Nakon toga mobitel se uredno upalio i baterija jednostavno ne traje dulje od 12 sati!
Pokušao sam Rocker Dongleom "Repair" sa i bez TP-a pa ubacivanje raznih verzija softvera, razne druge svinjarije i sve to uredno prolazi, ali baterija se jednostavno prebrzo isprazni.
Ima li tko kakvu ideju? Svaki savjet je dobrodošao. Da li je mozda u pitanju kakav hardverski kvar ili je do softvera?
Mobitel opcenito nije puno koristen, tako da smatram da bi baterija nakon 5 mjeseci jos uvijek trebala biti "dobra".
WEB:/Merlinova učionica
*/\/\otorola Moto G, Defy*
probaj s drugom baterijom možda je ova baš pojebana
|\/|0T0r0La
Ok probat cu, ali uzrok ovog problema je...?
Ajd probaj sa nekim programom vratiti originalne postavke na bateriji. Nista te ne kosta. Imas i u programu Smart moto 1.18 opciju za pravljenje backupa baterije i vracanje istog,pa usporedi s nekom drugom baterijom i sl...![]()
Kad je već riječ o bateriji za V360, zanima me gdje kupiti neku dobru, što slučniju orginalnoj, mislim po izdržljivosti. Jer kupio sam jednu prije polagodine, i vec je u banani, dao sam za nju 80 kn, originalna je puno bolja od ove zamjenske šta sam kupio, a takve više ne namjeravam kupovati!
Evo baš sam gledao po dućanima ima zamjenska neka 3,6V 1200mah, a originalna je 3,7V
Ok nasao sam rijesenje, ali nemam materijala pa ako tko moze na Rapidshare uploadati full backup za V360? Moze i V360v od VIP-a.
mislim da imas backup u prvom postu u onj temi motorola skoro sve o njezinom pretvaranju...
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
malo glupo, ali imao sam hrpu takvih primjera sa motorolama (raznim) i uzeo bih stapic i alkohol i ocistio bateriju i kontakte za bateriju na mobu, i opet bi radio kao prije nego sto se poceo ubrzano prazniti.
povratak motoroli :)
Bookmarks