A onda dobro...i bolje je tako...ne želim izgubiti 6 mjeseci bez veze...za to vrijeme steknem neko iskustvo u poslu...
Ma ta vojska je veliki gubitak za nas...još ak ko ima curu, može se sa njom pozdraviti...![]()
rod dobiju svi koji navrse 18 god i ako su 'zdravi'. Ono sto sad stoji je da se vojska(onakva kakva je bila do sad) ukida do daljnjega. Sto god to znacilo. A ako im se ukaze potreba za rocnom vojskom, onda ce zvati. Al bez brige, ti ne moras u vojsku, a i ako se sta promijeni uvijek mozes napraviti ono sto sam vec opisao. Jedino mi nije jasno kako neki jos dobivaju pozive, a znam da na dan kad sam se ja skidao nitko nije dosao, i zapovjednici su rekli da nema vise rocne vojske.
A onda dobro...i bolje je tako...ne želim izgubiti 6 mjeseci bez veze...za to vrijeme steknem neko iskustvo u poslu...
Ma ta vojska je veliki gubitak za nas...još ak ko ima curu, može se sa njom pozdraviti...![]()
Ne mora biti nuzno tako, ali mene moja ostavila u pol vojnog roka, na dan kad sam polozio zadnji ispit![]()
Jesi pametan!![]()
Dosta bi bilo o ženama...ovdje ih ne trebamo..ovo je ipak muška tema....
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
koliko ja znam ja sam jedini iz svoje klase kojega je cura ostavila, tako da ne mora biti nuzno.
Pa neznam...a niti nisam u vojsci da bi me varala...![]()
Da nije nužno...sve ovisi kakva je cura...
Bookmarks