Meni susjed ima nacrtanog smajlija preko cijelog tanjura ( žute je boje ) i izgleda baš fora....
Budem ga uslikao pa ću ti pokazati....![]()
Evo namjeravam pofarabati satelitski tanjur...namjeravao sam cijeli ali sam odustao od toga...naime sada bi napravio samo neku sliku koja nije previše komplicirana..pa me zanima ima li ko kakvu ideju?
Tražio po netu ali ne mogu naći neke primjere ili slično...mislio sam smajlija napraviti...čisto jednostavno...
Meni susjed ima nacrtanog smajlija preko cijelog tanjura ( žute je boje ) i izgleda baš fora....
Budem ga uslikao pa ću ti pokazati....![]()
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
Najbolje prefarbas hammeriteom ili gumenim premazom. I onda imas stealth tanjur. Neces hvatati programe, ali ce biti nevidljiv radaru. I satelitu.
Cemu farbati ista...
nemoj crtat nista sto ce se drugima svidjeti.. lijepo uzmi kist u ruke i kamo te srce vodi - bitno je ne razmisljati i tek tada ce crtez biti zanimljiv. zato mala djeca imaju zanimljive crteze. eto..oslobodi se..napravi tog crnog smajlija, al ne po sabloni..vec pokusaj se osloboditi i super ce ispasti![]()
zemi kantu farbe i prebaci prek tanjura..kad bush prodaval reci da ti vorhol to napravil..
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
Evo nije mi plan A uspio ali sam se bacio na plan B i donekle je dobro ispalo...još kada praznine pofarabam sa uljnom crnom bojom za metal biti će dobro...
Namjeravao sam sa auto lakom u spreju ali ne mogu nikako izrezati usnice da prekrijem tanjura da ga ne pofarbam...dopizdilo mi i ruba sam napravio sa markerom...no ne mogu to sve pofarabati sa markerom jer će ga sunce izbrisati...
Ali ovako to sada izgleda....
![]()
Zadnji uredio GoranZagorje : 07-07-2007 u 22:46
Meni je baza jedan u St. Inače na firmi koja se bavi izradom svijetlečih reklama. Na tanjuru je znak za radioaktivnost!
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
dobar smajl, sam malo olabavi jezik![]()
Ili alkohol, ako nemas nista, pospricaj dezicem vatu![]()
Since youre gone there is an empty space, since youre gone the world is not the same...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
krivog wilda si pitao![]()
evo ti ti dva primjera, pa koji ti vise paše![]()
1:
2:
- ovog ti preporucujem..dobro je ispo..onak zvrkast..smjesan ful
..bit linija je da moraju biti 'grbave' , jer tada je crtez zaimljiviji..jos jednom ponavljam, ne crtaj da se drugima svidja..samo se oslobodi![]()
Pas mater što su tvoji dobri....pogotovo zadnji...ah ja sam se zajebo sada...
Upravo sam gotov sa farbanjem...da sam bar prije išao pogledati na forum...joj nacrtao bi odmah drugog...sada vidim da moj nije lijepi![]()
Imam curu dizajnericu a ona nema pojma o ničemu...baš je glupa...mogla mi je nešto takvo napraviti...joj što su žene glupe...nikakve koristi od njih...![]()
Da bar mogu napraviti onaj jezik...sada više ništa...
Inače ovo crno je pofarbano sa lak bojom za metal a crveno sa markerom...tako da crno ne mogu izbrisati dok jezik mogu izbrisati sa acetonom ako ide i ljepši napraviti...naravno treba ići iz usta no ne mogu to sada više...barem da bude ljepši...
Since youre gone there is an empty space, since youre gone the world is not the same...
pa jos stignes dobar jezik napravit
Bookmarks