obično na sve stranice nude da miožeš vratiti svoj pass odi na tu stranicu te potraži link zaboravljena lozinka ili šifra te upiši ono što trebaš i šifra ti dolazi na mail u roku od sekunde
e ovako, prijatelj mi je davno pricao da se one zvjezdice koje se inace ispisuju kada negdje unosimo password mogu vidjet, tj mogu se pretvorit u brojeve. Meni to netreba niti mi je trebalo za bilo sto ALI sada sam zaboravio password za strancu svog faksa, a ona mi jako treba. Zasad je coockie čuva i sačuvana je ali ako dođe do neke promjene ili formata neću je znati i neću se moći logirat a treba mi za faks. Znači da li netko zna za to i možete li mi pomoć, nije za zloupotrebu a hitno je... Unaprijed zahvaljujem...
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
obično na sve stranice nude da miožeš vratiti svoj pass odi na tu stranicu te potraži link zaboravljena lozinka ili šifra te upiši ono što trebaš i šifra ti dolazi na mail u roku od sekunde
A KAJ SAD TI GLEDAS�
To ti je takva stranica da nema tu funkciju, istina, lose napravljena ali je korisna meni...
jbg onda si u banani probaj ovaj prog vidim da ima mnogo opcija pa možda pomogne http://www.download-tipp.de/sharewar...are/1826.shtml
EDITvo če ti pomoč http://www.newfreedownloads.com/Wind...-Recovery.html
A KAJ SAD TI GLEDAS�
e, našao sam, ali mi nemože pročitat cijeli pass jer je demo, daj mi molim Vas nađite full ili serial od programa: Password Discovery 2.2 ... ja tražim cijelo vrijeme i nemrem naći...
Evo, ovako, nasao sam program kojim mogu ocitavat pass, ALI novi problemtaj pass mi je na firefoxu a tamo nemože očitati password nego samo na IE. Na IE radi ali kako da prebacim taj cookie sada na IE, kako dalje, POMOOOOOĆ!!
![]()
Imas u firefoxu opciju da ti cuva passworde i tamo ih mozes vidjet. firefox->Tools->Options->Security->nadi rubriku Passwords i stisni na Show passwords. Ako nema onda ima program SnadBoy's Revelation v2 pa probaj s njim.
Da ti mozak explodiraCode:http://www.phazeddl.com/search.php?q=Password![]()
Zadnji uredio zerobravo : 07-07-2007 u 21:28
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
probaj ovako desni klik i onda na view page source zatim u search upiši pass ili password i tamo možda nađeš valute i tu bi trebalo pisat
Nasao sam jos kada sam napisao zadnji post. Na 100-to način, može lock
![]()
Bookmarks