Join Today

Vidi rezultate ankete: Da li se potpuno razumijete u symbian telefone?

Glasači
106. Ne možeš glasati u ovoj anketi
  • da

60 56,60%
  • ne

22 20,75%
  • znam osnovno

24 22,64%
+ Odgovori na temu
Stranica 3 od 4 PrvaPrva 1 2 3 4 PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 51 do 75 od 90
    Super-forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Sep 2004
    Mobitel
    Nokia 5800 XM
    Operater
    Tele2
    Godina
    35
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Volim symbian iz 2 razloga
    1.) mogu s njim svašta raditi, muzika, video, ovo ono, komunikacija sa ostalim uređajima i to... igre često mi pomaže svestranost symbiana

2.)Jednostavnom instalacijom programa mogu imati sve što imaju najnoviji dummy mobiteli, pa onda zezam one što se furaju šminkerskim mobitelima koji imaju neke moćne funkcije, a ja im kažem da moj mob ima sve to, samo je pravljen prije godinu dana i nisam za njega pljunuo 800 km xD
    well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
    well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    May 2003
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Znam samo da sa Symbiana kao glavnog telefona neću nikada ići; mislim da su navedene prednosti symbiana već, stoga neću duljiti. Ono što je meni osobno "napeto" je upravo ta sredina između PPC i "dummyja" - PPC nije za mene, a dummy mi dosadi. Stoga je symbian logičan izbor. Tu se jednostavno nađeš ili ne nađeš; oni koji se ne nađu, ili ne shvaćaju prednosti ili ih ne žele shvatiti pa će izabrati lakši put pljuvanjem po njemu Meni je također fora da mogu koristiti marke telefona koje inače ne bih kupio zbog glupog UI (siemens, panasonic, motorola), a sa symbianom su unificirani.

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    galaxy s
    Operater
    V.I.P.
    Bodovi
    9.796
    Nivo
    23
    Bodovi: 9.796, Nivo: 23
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ma ok je symb. mada meni to nije niš posebno pogotovo ak mob nema wlan.
    www.vss.hr http://www.fkit.hr/ www.mdc.hr/tehnicki/
    moja tehnikalija: toshiba satelite pro a300-21a, motorola V8 , DSLR Pentak K100d Super.. itd...

Forumaš
    Datum registracije
    May 2006
    Mobitel
    Sharp GX25, N6230
    Operater
    Tomato
    Godina
    41
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Vatrogasac Pregledaj post
    ma ok je symb. mada meni to nije niš posebno pogotovo ak mob nema wlan.
    Čisto subjektivna primjedba.

Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    galaxy s
    Operater
    V.I.P.
    Bodovi
    9.796
    Nivo
    23
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ne kažem da nije, zasitio sam se tih mobitela pa mi ni symb. nije više neš .. postojanje wifi modula na symb. mi nekak popravlja mišljenje
    www.vss.hr http://www.fkit.hr/ www.mdc.hr/tehnicki/
    moja tehnikalija: toshiba satelite pro a300-21a, motorola V8 , DSLR Pentak K100d Super.. itd...

Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2002
    Mobitel
    Xperia P
    Operater
    Vip
    Godina
    36
    Bodovi
    15.456
    Nivo
    30
    Bodovi: 15.456, Nivo: 30
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Stvarno si neki daju malo previše slobode u pljuvanju po stvarima za koje oni osobno nemaju potrebu...

Imao sam do sad 13 mobitela (prošlo mi je kroz ruke barem dvostruko više od tog broja). I svaki mobitel je trajao prosječno 4-6 mjeseca prije prodaje... I onda sam nabavio i SX1 kojeg sam imao skoro godinu i pol... Mislim da je stvar jasna.

Symbian nudi daleko više funkcija i mogućnosti prilagodbe od bilo kojeg dummy telefona. Naravno, to ima i svoju cijenu- nešto sporije sučelje, veće dimenzije itd. ali je definitivno vrijedno toga, bar po meni.

Logično da je mnogim ljudima ne trebaju te funkcije. Imam frendicu koja ima isto N80 a koristi ga kao bilo koji mobitel, to je tek teži slučaj... S druge strane ima i hrpa onih kojima takva mašinerija ne treba, a opet ne pljuju po tome. Mali milijun puta sam koristio rječnik u mobitelu (koji ti još i izgovori riječ) u školi ako je nekome nešto trebalo, imam i smart2go sa kartom Zagreba unutra, msn na koji se mogu spojit preko WLAN-a doma... Da ne spominjem kako mi mobitel služi kao web kamera, enciklopedija, a imam i prognozu vremena za Zagreb. Ledica za kameru uz odgovarajući program služi kao mini svjetiljka, a vrijeme kratim uz odlične igre za Symbian (Splinter Cell) . Jel dosta il treba još?

Netko je spominjao Samsunge... Evo, koristim par dana, uz svoju N80 dakako, D900. U svakom slučaju znam zašto se takav mobitel kupuje- zbog dizajna i isključivo zbog toga. Kamera je isto ok, ali to je uglavnom sve što mobitel nudi... Software je tipično samsungski jednostavan, mogućnost personalizacije = 0, zbunjujući pop-up prozori na sve strane... Al da dobro izgleda, izgleda... No samnom ne bi dugo izdržao.
    Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    Veteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Aug 2005
    Mobitel
    wp
    Operater
    t-mobile
    Godina
    35
    Bodovi
    27.294
    Nivo
    40
    Bodovi: 27.294, Nivo: 40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Hrc Pregledaj post
    Stvarno si neki daju malo previše slobode u pljuvanju po stvarima za koje oni osobno nemaju potrebu...

Imao sam do sad 13 mobitela (prošlo mi je kroz ruke barem dvostruko više od tog broja). I svaki mobitel je trajao prosječno 4-6 mjeseca prije prodaje... I onda sam nabavio i SX1 kojeg sam imao skoro godinu i pol... Mislim da je stvar jasna.

Symbian nudi daleko više funkcija i mogućnosti prilagodbe od bilo kojeg dummy telefona. Naravno, to ima i svoju cijenu- nešto sporije sučelje, veće dimenzije itd. ali je definitivno vrijedno toga, bar po meni.

Logično da je mnogim ljudima ne trebaju te funkcije. Imam frendicu koja ima isto N80 a koristi ga kao bilo koji mobitel, to je tek teži slučaj... S druge strane ima i hrpa onih kojima takva mašinerija ne treba, a opet ne pljuju po tome. Mali milijun puta sam koristio rječnik u mobitelu (koji ti još i izgovori riječ) u školi ako je nekome nešto trebalo, imam i smart2go sa kartom Zagreba unutra, msn na koji se mogu spojit preko WLAN-a doma... Da ne spominjem kako mi mobitel služi kao web kamera, enciklopedija, a imam i prognozu vremena za Zagreb. Ledica za kameru uz odgovarajući program služi kao mini svjetiljka, a vrijeme kratim uz odlične igre za Symbian (Splinter Cell) . Jel dosta il treba još?

Netko je spominjao Samsunge... Evo, koristim par dana, uz svoju N80 dakako, D900. U svakom slučaju znam zašto se takav mobitel kupuje- zbog dizajna i isključivo zbog toga. Kamera je isto ok, ali to je uglavnom sve što mobitel nudi... Software je tipično samsungski jednostavan, mogućnost personalizacije = 0, zbunjujući pop-up prozori na sve strane... Al da dobro izgleda, izgleda... No samnom ne bi dugo izdržao.
    Ljepo si ovo rekao nema sta,najvise me zivcira kad netko kaze nepotrebi programi a nasao sam se 100 put u situaciji da su mi ti programi super došli....

Banned Postignuća:
    3 months registered

Datum registracije
    Jan 2003
    Mobitel
    N90
    Operater
    091
    Godina
    39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    lan na n80, daj molim te...wlan na tom mobu sluzi za ukras..sve je đaba, ako baterija ne moze izdrzati...symbian mobiteli su super mobitli za one koji ga mogu iskoristiti do maksiuma.. ..a to sto vi usnimavate igrice, programe za zajebanciju..nist posebno, al opet je zanimljivo otkrivati nove programe..i na neki nacin je gušt. symbian najcesce koristim za slusanje muzike..i to je to, mada imam usnimljeno hrpu, ALI BAŠ KORISNIH programa, kako vi kazete, pa ih ne koristim cesto..
    ..sporost..nije tako primjetna, al ako prijedjete sa samsunga na symbian, razocarat cete se.. pogotovo slucaj s inboxom(sms) i galerijom..
    +volim symbin preklopnjake..do sad sam imao x700 i trenutno n90..cekam novi preklopnjak, il uzimam n93..

Datum registracije
    Feb 2007
    Mobitel
    ..:: Sony ::..
    Bodovi
    11.510
    Nivo
    25
    Bodovi: 11.510, Nivo: 25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dajte mi molim vas objasnite pitanje u anketi. Da li se potpuno razumijete u symbian telefone? Nisam baš pratio ovu temu, ali što se to podrazumjeva ako se stavi odg DA??

Datum registracije
    Aug 2005
    Mobitel
    wp
    Operater
    t-mobile
    Godina
    35
    Bodovi
    27.294
    Nivo
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao DJ X2 Pregledaj post
    Dajte mi molim vas objasnite pitanje u anketi. Da li se potpuno razumijete u symbian telefone? Nisam baš pratio ovu temu, ali što se to podrazumjeva ako se stavi odg DA??
    Potpuno,od hardwarea,softvarea...znaci sve zivo ak sam dobro skuzio

Datum registracije
    Feb 2007
    Mobitel
    ..:: Sony ::..
    Bodovi
    11.510
    Nivo
    25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pa kaj imam znati od hardware kada nisam nikada rastavljo symbian fon, znam neke osnove od hardware al ne sve, brate mili blejo bi u to. Ma ok onda znam osnovno. Hvala

A dam se kladiti da pola njih što su stavili DA da ne znaju sve jer niko ne može znat sve, ljudi pa budite malo skromniji. hehehe

zajebant Postignuća:
    SocialVeteranTagger First Class50000 Experience PointsOverdrive
    Nagrade:
    Frequent Poster

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    S6
    Operater
    HT
    Bodovi
    112.292
    Nivo
    81
    Bodovi: 112.292, Nivo: 81
    Bodovi: 112.292, Nivo: 81
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao sonyck Pregledaj post
    Potpuno,od hardwarea,softvarea...znaci sve zivo ak sam dobro skuzio
    to bi i ja rekao...
    zato sam ja stavio: znam osnovno...
    Jer da se potpuno razumijem u symbian, onda bi znao i napraviti neku aplikaciju za mob ili neku malo bolju temu i slično.
    a ne samo instalirati neku aplikaciju i onda ju koristiti...
    Al to je moje mišljenje...
    ... HTC Desire -> Sensation -> One (M7) -> Note 3 -> LG G2 -> S6 SM-G920F

Banned Postignuća:
    3 months registered

Datum registracije
    Jan 2003
    Mobitel
    N90
    Operater
    091
    Godina
    39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dobro, anketa se ne editira poslije toga sto su neki ljudi glasali..bolje pobrisi anketu..sad ispada da se grom ljudi razumije u hardware.. bezveze..

za anketu sam prvobitno mislio dal se u potpunosti razimujete u symb.a sto se tice hardwarea, ako se netko kuzi isto moze staviti pod -da..tj. da ga znate iskoristiti 'do kraja' ili dal ste ga u potpunosti skuzili, namjenu itd.... nigdje nisam spominjao pisanje .sis fajlova..

sad je ankea bezveze totalno..
    Zadnji uredio vjeko : 08-07-2007 u 15:07

Datum registracije
    Aug 2005
    Mobitel
    wp
    Operater
    t-mobile
    Godina
    35
    Bodovi
    27.294
    Nivo
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Ico Pregledaj post
    to bi i ja rekao...
    zato sam ja stavio: znam osnovno...
    Jer da se potpuno razumijem u symbian, onda bi znao i napraviti neku aplikaciju za mob ili neku malo bolju temu i slično.
    a ne samo instalirati neku aplikaciju i onda ju koristiti...
    Al to je moje mišljenje...

Ja nisam skuzio anketu pa sam stavio da,tek kasnije sam skuzio ali svejedno se dost razumijem osim u hardvare

31 days registered

Datum registracije
    Apr 2004
    Mobitel
    Nokia 6610,6600,6500slide
    Operater
    Mobtel,MTS!!!
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja licno koristim u istovreme sybian i obican fon.Obican cak ni kameru nema,koristim ga samo za razgovore i sms,dok u symbianu drzim poseban broj (samo za devojke ) i koristim ga namenski za dosta stvari,za multimediju,postu,zajebanciju,za sarmiranje i osvajanje dama (jer ima pregrst aplikacija,kao sto su love sms i atko to).... uglavnom,sad planiram novi fon i verujte mi,apsolutno mi je nebitno da li ce biti symbian ili obican.Bitno mi je da bude,lep,kvalitetan,pouzdan i da bude dobrog odnosa cena/kvalitet. recimo,mislio sam uzeti Nokiu 6300 koji je zaista smekerski,ali ga sipljuvase sto se kvaliteta maske tice,pa sam se nameracio na E65,ali... koliko vidim vecina vlasnika ima problema sa numerickom tastaturom,jer im ne radi kako treba.6500 slide,je moj sledeci pik,ukoliko ne uzmem E65.... znaci,nema veze,sybian ili ne

Datum registracije
    Nov 2002
    Mobitel
    Xperia P
    Operater
    Vip
    Godina
    36
    Bodovi
    15.456
    Nivo
    30
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao vjeko Pregledaj post
    lan na n80, daj molim te...wlan na tom mobu sluzi za ukras..sve je đaba, ako baterija ne moze izdrzati...
    Ne ni baš rekao da služi kao ukras... Kako kome, ali meni sigurno ne

Baterija izdrži 1 dan ako sam sa mobitelom na msn-u non stop, a 2 dana uz neku normalnu uporabu (pol sata wlan-a za pogledat e-mail/vijesti, hrpa poruka, koji poziv...) tako da ti teorija ne stoji baš, osim ako od moba zahtjevaš da radi tjedan dana na jednom punjenju...
    Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things

Super-forumaš
    Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    Desire HD, N900, N8, E72
    Operater
    Tele2/T-Mobile
    Bodovi
    19.415
    Nivo
    33
    Bodovi: 19.415, Nivo: 33
    Bodovi: 19.415, Nivo: 33
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eto bio sam prvi korisnik Symbiana na 7650, odmah presao na 6600, sada imam 9500, to mi je glavni mob! Zasto za za Symbian, zato jer sam se naviknuo na njega i obavlja mi sve sto mi treba!
    Svakodnevno koristim mob za mailove (imam vise accounta), net, msn ,a da ne kazem da ovisim o kalendaru, ponekad dobrom kalkulatoru i pretvaracu valuta. To mi najbolje nudi Symbian, koristio sam i windows mobile uredjaje i sve je to super, no tamo imam problema sa samim microsoft produktima, kao sto i svatko tko je malo kopao po svom microsoft os-u.

Ukratko mislim da je symb za svatkoga tko malo vise koristi mobitel od sms-ova i poziva. Znaci kome trebaju organizacijske/komunikacijske mogucnosti te paleta raznih programa.
    Netko tko mob korisiti kao fotic, pise sms-ove i zove te slusa mp3, jedan samsung je cisto dovoljno..

Veteran50000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Aug 2005
    Mobitel
    S10E, Find X3 Neo
    Operater
    HT,bonbon
    Bodovi
    143.430
    Nivo
    91
    Bodovi: 143.430, Nivo: 91
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bas nisam odusevljen symbianom.vec mjesec dana muku mucim sa N73 .bila je na sevisu i nije popravljena.sad sam je opet poslao i promijenili su procesor pa cu sad vidjeti sta ce biti.

Banned Postignuća:
    3 months registered

Datum registracije
    Jan 2003
    Mobitel
    N90
    Operater
    091
    Godina
    39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao beetleman Pregledaj post
    Eto bio sam prvi korisnik Symbiana na 7650, odmah presao na 6600, sada imam 9500, to mi je glavni mob! Zasto za za Symbian, zato jer sam se naviknuo na njega i obavlja mi sve sto mi treba!
    Svakodnevno koristim mob za mailove (imam vise accounta), net, msn ,a da ne kazem da ovisim o kalendaru, ponekad dobrom kalkulatoru i pretvaracu valuta. To mi najbolje nudi Symbian, koristio sam i windows mobile uredjaje i sve je to super, no tamo imam problema sa samim microsoft produktima, kao sto i svatko tko je malo kopao po svom microsoft os-u.

Ukratko mislim da je symb za svatkoga tko malo vise koristi mobitel od sms-ova i poziva. Znaci kome trebaju organizacijske/komunikacijske mogucnosti te paleta raznih programa.
    Netko tko mob korisiti kao fotic, pise sms-ove i zove te slusa mp3, jedan samsung je cisto dovoljno..

konacno jedan pametan odgovor.

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    5800XM/HP iPAQ910/Centro
    Operater
    T-Mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Uspoređujući symbian telefone došao sam do zaključka da je Eserija brža od N serije bez obzira što određeni aparati imaju istu brzinu procesora. E50 i N70 ne mogu se mjeriti jednostavno, e50 je znatno brža!!!
    Nokia 3300 >SE T300 >3650 >N-gage > p800 >Trēo 600 > MDA Compact > MDA Compact 2 > Palm Treo 650 > E61i >BlackBerry 8300 Curve>Palm Trēo 680 /Nokia E71/Palm Centro>HP iPAQ 910c, Nokia 5800 XM, Palm Centro.

Datum registracije
    Aug 2005
    Mobitel
    wp
    Operater
    t-mobile
    Godina
    35
    Bodovi
    27.294
    Nivo
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    heh to sam i ja primjetio jer e50 je stvarno jako brza puuno brza od n73 i sa punom karticom i bez...

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    May 2007
    Mobitel
    Nokia N95
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    37
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ja sam novi u smybian svijetu nokia n95 mi je prvi symbian!
    My mind on money,
    Money on my mind.

Forumaš
    Datum registracije
    Aug 2007
    Mobitel
    Nokiu N95,7370...
    Operater
    Je i jmbg
    Godina
    35
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Meni je symbian super i kupujem samo mobove koji koriste tu platformu...NoKiA...YeA...

Veteran50000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Aug 2005
    Mobitel
    S10E, Find X3 Neo
    Operater
    HT,bonbon
    Bodovi
    143.430
    Nivo
    91
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ja sam uvjeren da cu uskoro prijeci na WM,jer symbian me se nije dojmio.

Pravi forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Feb 2007
    Mobitel
    iPhone 4G
    Operater
    T-mobile, Vipnet
    Bodovi
    5.727
    Nivo
    17
    Bodovi: 5.727, Nivo: 17
    Bodovi: 5.727, Nivo: 17
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nedavno sam kupio E65 i to mi je prvi Symbian. Prije sam kratko imao 6600 koji bi je katastrofa jer je bio prespor.

A sad nakon 6280 sam prešaao na E65 i nekim stvarima sam jako razočaran. Neke osnovne funkcije na koje sam naviknuo na 6280 sam očekivao da ću naći i na E65 u još boljem izadnju jer 6280 je dosta stariji mobitel. A ovak mi djluje ko da je E65 tj. taj series 60 baziran na nekom prastarom S40.
    Npr. počevši od pisanja poruka. Na 6280 mi je odmah ponudio 10 zadnjih primatelja poruka tako da nisam trebao nikada ići u imenik. Na E65 tu nudi da označim korisnike, pa onda OK (ko da svaki put šaljem 10 ljudi istu poruku ) Onda npr. nema niti smalića da ih ubacim u poruku.
    Ili npr. imenik, na 6280 je imao 3 opcije pregleda, slika pozivatelja preko cijelog ekrana, a na E65 ništ od toga.
    Ili npr. kad treba označiti više poruka ili slika. Nema jedne tipke koja bi bila označi/odznači ko na 6280, nego za svaku sliku moram ući u opcije, pa negdje 7 opcije, pa označi...

Uz to, na 6280 je to sve išlo znatno brže. Tako da je moja preporuka ako netko treba samo mobitel koji će koristiti za pozive, poruke i kameru, S40 je tri klase iznad tih sporih Symbiana.
    Ali ako treba i Wlan, Office, pdf ili se voli zabavljati instaliranjem programčića, onda symbian nema alterntive.

Za mene bi bio idealan telefon neki S40 poput 6500, ali da ima i Wlan i čitač office dokumenata.

+ Odgovori na temu
Stranica 3 od 4 PrvaPrva 1 2 3 4 PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. Download linkovi za PocketPC
    By Tommek in forum Nokia
    Odgovora: 42
    Posljednji post: 11-12-2010, 16:30
  2. Symbian OS 9.0
    By Cykke in forum Symbian S60 3rd edition
    Odgovora: 14
    Posljednji post: 14-11-2005, 08:42
  3. Internet browseri za Symbian S60. Komentari i iskustva.
    By domagoj in forum Symbian S60 1st i 2nd edition
    Odgovora: 3
    Posljednji post: 11-01-2005, 23:25
  4. Odlican članak o Symbian virusima
    By Cykke in forum Symbian S60 1st i 2nd edition
    Odgovora: 0
    Posljednji post: 04-01-2005, 23:49

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke