hmh ja ću na listicu zaokružiti..... a kaj te briga![]()
HDZ
SDP
HSP
HSLS
HSS
HNS
Neću glasati jer nemam za koga
slažem se sa ovim sšat je mile napisao...
glasat ću za hdz samo zato da mi glas ne propadne...
milanović je kao tip sasvim ok,ali kao političar--smijeh živi...
bandić mi je ok lik,puno krade ali i puno radi+voli trčati
bojim se ako pobijedi sdp da će mi u vladi biti vesnica i njezin fukator cacic,e to je onda banana..mislim svj. mi je ,ali te neznalice i jadni ljudi u vladi,nema goreg...
+pitam se zašto me ne čude rezultati ankete![]()
hmh ja ću na listicu zaokružiti..... a kaj te briga![]()
Nedajte se kontorlirat'. www.fmjam.com Kad je ljudima dosadno, dosadno im je ponajprije stoga što su dosadni sebi samima.http://www.youtube.com/watch?v=kQfCAiDfzvI
Izlazim na izbore jedino ako se Siniša Vuco pojavi na jednoj od listi ko prošli put![]()
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
zna se![]()
eh da je Tuđman živ i zdrav...
+drago mi je da će sdpov kandidat za premijera biti jurčić,tip koji obožava thompsona i javno i ponosno govori da su mu ujaci(znaći više od jednog) bili u ustašama![]()
![]()
pravi sdpovac,nema šta...![]()
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Ma Rojs je najbolji!
Treba nekad i seljak doc na vlast
EDIT: Bio bi Tudjman u zatvoru zato sto bi ga njegov narod izdao!!!
Da se mene pita sve generale na slobodu!!!!!!!!!!!!!!
Ne, nego je Rospaya govorio realno stanje. Nazalost.
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Opet odošte vi u krivom smijeru...
a glasat ću za nekog... za koga to neću reć...
Al bilo bi dobro kad bi neka strnaka se sjetila ukinuti ovih 0,0 promila. (ili ih samo ostavila za "mlade" vozače, a za ostale vratila an 0,5 promila)
a neko će to staviti u predizbornu kampanju...
A za predsjednika: Mile Kekin...(ali ako bude ko u Bitange i Princeze)
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
ja sam za da ostane 0,0 promila,definitvno..ako cugaš,ne vozi,makar i čašu..i gotovo...
www.gadgethive.com
Ja bi to ostavio za ove "nove" vozače koji polože (koji imaju vozačku manje od 2 godine, onu probnu).
A ovako je malo bezvze. Voziš auto, odeš na neku večeru i nemožeš popiti čašu vinu, a već ti mogu napisati kaznu, jer nemaš 0,0 promila.
ili izađeš van, voziš, i nemožeš popiti jednu pivu/breezer/smirnof ice... ništa...
taj zakon je zakujac...
nadam se da će bar pomaket tu granicu na 0,2, ako ne već na 0,5, promila...![]()
tako je ,ako piješ ne vozi,nikakav smirnof,breezer i ostala pića za wana be cugere...ionak je kao sokić,ćemu ga onda piješ?
A gle, odeš van, neko slavi rođendan, i recimo polasti sve sa shooterima (onim mali konktelima koji te pošteno "lupe" )...
I sad, cijela ekipa pije, a ti pošto voziš, lagano sok... hebi ga. meni se taj zakon ne sviđa...
A čemu breezer, pa to piće mi se skroz sviđa... tek nakon par njih skužiš da je to alkoholno piće...
EDIT: a ti Smogovac, kad izađeš van, kao ne piješ alkohol? ili...
ja obično ne pije (pogotovo ako vozim), ali mi nekad dođe da bi popio nešto, bar jednu cugu, ali se onda sjetim 0,0 i odustanem...![]()
www.gadgethive.com
tako je,fora ti je jer ge bez beda pocugaš,a za njim dođe još jedno,pa još jedno..a ako ćeš popiti samo jedno,onda uzmeš fantu umjesto toga,kužiš kaj hoću reći...
Bookmarks