Meni ista stvar i odfuro sam ga bas jucer na servis! Javim kad mi sloze! Rekli su do petka ili pon! Pozz!
bio sam uvjeren da je netko imao isti problem, ali ja nisam uspio naci s trazilicom! uglavnom zvucnik za razgovor mi se puno slabije cuje nego kad je bio nov, i sad ja cujem sve ali moram mobitel doslovno ugurat u uho cim malo buke oko mene! pa ako netko zna do cega bi to bilo i jel se mora mijenjati zvucnik, ako da, koliko kosta?
hvala!
cvita
Meni ista stvar i odfuro sam ga bas jucer na servis! Javim kad mi sloze! Rekli su do petka ili pon! Pozz!
moze, hvala!
cvita
meni je na k800 isti problem, pojacan na najjace a jedva cujem drugu stranu u autobusu dok sam s k750 dobro cuo, ali ne vjerujem da je to neki kvar. :S
ajd igiskor javi nam shta su rekli.
Shogor mi je neki dan rekao istu stvar za njegov w810... Sve je bilo super i onda se odjednom pocelo slabo cuti...
Mozda je zvucnik iznimno slabo otporan na vanjske uvijete - vlaga/znoj/prasina ...
Ajde javi sta su rekli u servisu da mu prenesem jel ima smisla nositi ga na popravak...
Pozz!
Evo pokupio sam mob na servisu! Rekli su da je otiso zvucnik za razgovor! To su mi zamjenili i sad se cuje super!
Ovo je slucaj sa svim sony ericssonima nakon duljeg vremena korištenja, jbmu pa kaj ne mogu staviti u njih malo jače zvučnike ....
Mene ovaj problem muči na svakom telefonu....
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
Neznam cijenu! Mob mi je imo garanciju jos 10 dana! Pitam frajera kolko inace dodje pa je poceo nekaj muljat, reko sam dovidenja! Al nebi smjelo biti puno!
ja sam platio zamjenu zvucnika na k750 120kn.
Ok thnx...btw i ovaj je pod garancijom, pa ce valjda isto biti besplatno
Kad bolje razmislim ocito je nekakav problem sa zvucnicima na SEima jer mi je majka nedavno na z300 imala isti problem...
Onda otfuraj u EM i to je to! U planinskoj ti je servis! Ja sam ga predao u srijedu i u petak je bio gotov!
ja mislim da bi se trebalo jace cut ako podesis zvuk na najjace (pomocu +/- tipaka sa strane)
ZubøCяew
to san i ja primjetia.....kad san negdi vani, uzasno se slabo cuje......ne virujen da je do softvera....
Bookmarks