...mislim da ne jer su postigli ono što su htjeli - udjelili su packu tele2...
U biti nije važno kolika je cijena nego koliko si korisnika privukao svojom akcijom...
Tele2 je od 29.06. spustio cijenu svoje Tarifice na samo 0,39 kn/min. Tomato i dalje ima cijenu od 0,47 kn/min. Znači li to da je Tomato odustao od daljnjeg snižavanja cijena i izgubio rat protiv Tele2?
...mislim da ne jer su postigli ono što su htjeli - udjelili su packu tele2...
U biti nije važno kolika je cijena nego koliko si korisnika privukao svojom akcijom...
tomato ce uvijek izgubiti od telaca sto pokazuje i broj korisnika tomato kartica.
Nije to još gotovo, jer Tomato i dalje garantira najnižu cijenu, pa analogno tome moraće opet snižavat, ako ne, onda će morati povući "garanciju" i tada će rat biti izgubljen.
Čekamo......
spustit ce oni,ne sumnjam,ali njihove akcije ne privlace veliki broj novih korisnika zbog poznatih nadostataka(MMS,GPRS,roaming,naplata poziva prema SZK)!
NIje Tomatu (Vipu) primarni cilj privuć korisnike, nego jebuckat Telca u mozak, a za to prostora imaju. Koliko će imati volje zbog lošeg imidža koji postaje kontraproduktivan, drugo je pitanje.
ne znam.mislim da Tomato i nema neku buducnost.ma koliko da spuste cijene,telci ce uvijek ici ispod toga jer imaju prilicno veliku bazu korisnika koja im omogucava sigurnu i mirnu buducnost.
naravno,to je samo moje misljenje.![]()
Šta je najvažnije postaje zanimljivo gledat kako se natežu![]()
Tomato ima ukupno oko 40.000 korisnika a Telac oko 500.000
Točnijie informacije je teško dobit.
tele2 drži oko 35% tržišta![]()
Po kojoj računici je to 35%? Malo si se preračunao
500.000 je malo iznad 10% ako uzmemo u obzir da je ukupna cifra 4.700.000.
Tele2 gdje je god dosao vani dobio je bitku tj spustio je drasticno cijene poziva. prosvrljajte malo pa cete vidjet, ipak je tomato-VIP-ov brand
Nedajte se kontorlirat'. www.fmjam.com Kad je ljudima dosadno, dosadno im je ponajprije stoga što su dosadni sebi samima.http://www.youtube.com/watch?v=kQfCAiDfzvI
Tele2 drzi 10-ak % trzista, no imaju dosta neaktivnih prepaid brojeva...al toga imaju i druge mreze. Nacelno je to tih 10-ak%.
Nemojmo zaboraviti da je Tele 2 uveo Knock-out tarifu i da je onda poslije Tomato uslijedio. Dakle kako god okrenes Tomato gubi.
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Ja ocekujem da ce i tomato spustit cjenu,a neko ko je kupio tomato karticu zbog 47 lipa nece ju bacit jer ce uskoro i tomato promjenit cjene...
Penetracija mobitela kod nas je preko 100%.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Da drže 35% to bi značilo da svaki od naših operatera drži po 1/3 korisnika i samim time bi prestalo snižavanje cijena i ponuda na tržištu bi se ujednačila.
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Nokia 3300 >SE T300 >3650 >N-gage > p800 >Trēo 600 > MDA Compact > MDA Compact 2 > Palm Treo 650 > E61i >BlackBerry 8300 Curve>Palm Trēo 680 /Nokia E71/Palm Centro>HP iPAQ 910c, Nokia 5800 XM, Palm Centro.
Come on......get serious. Matematika iz osnovne
2.200.000
2.000.000
+ 500.000
----------
4.700.000
E sad kolko ko ima neaktivnih, to samo oni znaju i ne da mi se ulazit u rasprave oko toga.
Koje ostale, pobogu?
Pa s T-debilom imaju duopolski deal odavno, a i nije "jeftinjak".
Bookmarks