Razlika je i u slušalicama...
a one su malo skuplje...
ali su i kvalitetnije...
no ako ne koristiš mob pretjerano za slušanje muzike, onda će ti biti dobr i slušalice koje se dobiju i sa običnom N73...![]()
Zanima me samo koliko bi me doslo da idem sam radit od obicnoga ME.Kartica od 2gb je nekih 200kn i kolko sam cuo crna maska 200kn.Jel to sve sta je drugacije?slusalice?znaci razlika je nekih 400kn?
Razlika je i u slušalicama...
a one su malo skuplje...
ali su i kvalitetnije...
no ako ne koristiš mob pretjerano za slušanje muzike, onda će ti biti dobr i slušalice koje se dobiju i sa običnom N73...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
kakve su ono 73ice s crvenom pozadinom?
mislio sam uzet tu nokiu pa ne kupovat mp3 player tak da treba i za muziku.jer znas kolko otprilike dodu te i koje su to tocno?
Mislim da se ove dobiju:
http://www.mobilefun.co.uk/popups/ga...view_img=1.jpg
Te su namenjene za Azijsko trziste, koliko se secam kad je bilo predstavljanje
Inace ja bih pre uzeo N73ME jer nekako mi ima kvalitetniju masku, a i lepse izgleda u crnoj boji.Idu bolje sluske i 2GB kartica, ali te sluske mislim da nisu vredne, bolje uzeti neke bolje, jer uz telefon ide i adapter(mislim da je ono AD41)za 3.5mm sluske.
ZTE Blade, Gen2, CM7 2.3.5 n148
Definitivno bih uzeo ME kad bih kupovao,jer pretvorba obicne n73 u ME je skuplje nego odmah kupit ME.Slušalice+maska+2 gige najbolje kartice=600-800kn a tolka razlika u cijeni nije izmedu obicne i ME...
Po 100-ti put. Ako želiš kvalitetniji mp3 playere NEMOJ ga tražit u mobitelu. Za slušanje glazbe si posebno kupi mp3 player...![]()
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
@vjeko: ček jel pitaš sa crvenom pozadinom u meniju ili crvenom zadnjom maskom?
Ako misliš na masku onda sam te ja očito krivo skužio...
Inače, te sa crvenom zadnjom maskom se mogu kupiti i u hrvatskoj tako da sumnjam da su one namjenjene za azijsko tržište...
A Sybeq je dao najbolji savjet... ako ti treba mp3 palyer, onda si uzmi neki mp3 palyer sa 1-2GB (ili više). To je bolje rješenje, nego da ti mob služi kao mp3 player (zbog baterije prvenstveno, jer će ti na mp3 palyeru dulje trajati)
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Meni n73 dobro posluzi kao i mp3 player,baterija dost izdrzi a zvuk je onak,moze proc.....
Ja kad sam kupovao mob u zagrebu mogao sam birati bila je plum i ta sa crvenom maskom....
Mislite na N73 naprijed bijela a iza crvenkasta, to se najnormalnije može kupiti i kod nas pa također i u mobisu, malo mi je ružna. Baš sam ja neki dan mislio otvoriti ovu temu jer razmišljam što kupiti od N73. Ovako one slušalice sa svim tipkama i adapterom se ne dobe koliko ja znam, jedan forumaš je kupio n73me i nije dobio sluške pa ih je išo posebno kupovati.
Gledam malo po oglasniku sada i vidim da je N73 280 eura a N73ME 300 eura. U cijeni je stvarno minimalna razlika, onda bolje uzeti ME zbog 2 GB kartice. Crna mi nije baš nešto al opet mi je ok zato jer je malo ljudi ima u odnosu na običnu N73. Ugledo sad u oglasniku N73 shakira, to mi stvarno nije jasno što je niti sam šta vidio na googlu.
Zadnji uredio //Wild-Boy\\ : 05-07-2007 u 17:41
Ak sam do sad slusao mjuzu na k750 onda ce i ovaj posluzit a nije mi bed punit mobitel svaki dan..a mob je uvijek uz mene dok mp3 player nebi bio...jedino kaj ima jako malo music editiona po oglasniku...
Bookmarks