i tele2 i t-mobile, mislim daprijenos broja možeš obaviti iz bilo koje mreže u bilo koju mrežu.
Pozdrav,
od samih pocetaka imam Vip, no vise nisam zadovoljan njihovom uslugom/cjenom. I jednostavno zelim promjenit operatera ali moram si ostaviti broj telefona.
Tko mi to moze ponuditi?
hvala!
i tele2 i t-mobile, mislim daprijenos broja možeš obaviti iz bilo koje mreže u bilo koju mrežu.
a ostane mi i predbroj? znaci 091xxxxxxx ali placam tele2 racune?
da! ostane ti identican broj sa predbrojem, samo si u tele2 mrezi!!
tako je, samo sto onog tko tebe zove prije same uspostave poziva ugodan zenski glas mu govori da je broj prenesen u doticnu mrezu. i ne, nemoj pokusat zavest doticnu gospodjicu i pozvat ju na kavu, jer to je samo automatska sekretarica![]()
Nice..znaci mogao bih prebaciti se sad na ovu novu Tele 2 Knock out tarifu!
Btw vec imam jedan tele 2 broj! A ovo s vipom mi je vec too much! imam Easy tarifu, i dosta pricam, i nemam racuna ispod 500 kuna, a vidim da mogu proci jeftinije!
Hvala svima na malo savjeta!
Evo razgovarao sa uljudnom sluzbenicom Tele 2, i vidim da je to prebacivanje vrlo jednostavno, samo ne smijem imati neka dugovanja prema Vip-u.
Jos jedno pitanje, sada mi je znaci korak da odem u Vip centar i raskinem pretplatnicki ugovor (ionako mi je istekao), i sto im onda kazem? da cu prebaciti broj na tele 2 mrezu? ili?
To mi je sad malo nepoznato.
Hvala!
ok hvala ti! to nisam znao!Znaci ja platim zadnji racun Vip-u, i odem u Tele 2, i vise ne moram vidjet Vip-a?
zakon..
he he!
Budi spreman da par dana budeš bez tog broja koliko se može otegnut proces prenosa broja.
Kod prelaska iz mreže u mreržu zadržavaš isti oblik plaćanja znači da ti kao pretplatnik u Vipnetu u Tele2 prelaziš kao pretplatnik. Najkraće vrijema koje moraš biti pretplatnik je 3 mjeseca.
Tko laže, taj i krade,
tko krade još je u Vladi ne u Remetincu.
Sve je dobro dok ne tuku !
Kad sam ja prenosio broj iz vipa u tele2 nisam uopće ni minute bio bez broja.
Onog dana kad su mi rekli da će biti obavljen prijenos, u 11h mi je isključena vip kartica i isto tako u 11h aktivirana tele2 kartica.
I još kada zatražiš prijenos, to traje od 7 do 14 dana, naknadno ćeš dobiti vipov račun za to vrijeme trajanja prijenosa.
Koji bilo!
Ok, hvala svima na savjetima! idem next week u tele2![]()
Budi oprezan, vidi sto se meni dogodilo:
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=33475
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
fakat brzo i jednostavno
Što je s novcem koji ostane na vipovoj kartici..recimo..ostane 50-60 kuna i hocu se prebacit u tele2 mrežu. Gubi li se taj novac ili ostaje?
Koliko je meni poznato, ne prebacuju se novci, stoga radije ih prije potroši nego prebaciš broj.
Ma vec sam na vipu 8 godina i dopizdio mi je doslovce..preskup je..a ne zelim mjenjat broj, jer mi svi ljude pamte taj broj i rekoh..idem probat na tele2..onu KO tarifu..cini mi se dosta povoljno..73 ili 99 lipa po minuti, 19 lipa poruke, besplatni mms....jedino sto me zamara je pokrivenost..iz zagreba sam..ali opet cujem da se ljudi zale..jel se to sto promjenilo na bolje u meduvremenu?
Ja sam se prebacio sa 098 na teletinu i za sada sam jako zadovoljan sa računima, puno više pričam a računi su niži. Na prebacivanje sam čekao tri tjedna a nova kartica je bila aktivirana istodobno kada je stara deaktivirana , samo sam izvadio staru i stavio novu. Sa signalom u Zagrebu nisam imao problema, na moru je signal bio lošiji pa me prebacivalo na vip, onda je bilo ok. Sve u svemu za sada sam zadovoljan.
PREDATOR
Bookmarks