Heroes of MM za PPC i pokretanje igrice sa storage carda
vidio sam negdje igru heroes of might and magic za ppc.. i isteko je link, jel moze netko stavit link il uploadat da probam, aoe je pun pogodak i to je sve sto imam, al mislim da bi i ova igra mogla bit odlicna na lcd-u zaigrat...ak ima poseban dio za trazit ovakve stvari molim neka se prebaci tema..
hvala kompa, brzi si , zanimljiva igra, jos da puknem mis nekak pa da starcraft odigram hehe..mozda imas jos kaj zanimljivog, neku mapu hrv / zagreba, rospaya je davno stavio neku veliku kartu zg pa sad ne radi link, no trebo bi promjenit temu, jer se tu spominje samo ova igra,i imam pitanje, stavim na storage card i kad instaliran na compactu on mi automatski prebaci u program files na njegovu memoriju i onda mi se pojavi iconica u games..no kad prebacim to natrag na storage card, i kliknem na ikonicu u games...napise da je ne moze nac, pa moram igru pokretat preko explorera sa storage card..zasto je to tak? a ionak imam malo njegove memorije slobodno, premalo za pokrenut aoe pa moram stalno na novo rasporedit da mi bude 10mb free u programu a ostane 2-3storage memorije..
Ikonica u Games mapi linkana je mjesto gdje si instalirao igricu. Jednako je i s mapom Programs.
Ako sam dobro shvatio, ti si mapu igrice jednostavno iz Program Filesa iskopirao na storage. To ne mora, ali i može upaliti (ovisno što sve aplikacija sprema u registry).
Ukoliko je upalilo jednostavno kopiranje na storage, da bi ju iz Games pokretao klikom na ikonicu moraš ikonici dati link na novo mjesto aplikacije.
Prati ove korake:
1. File Explorererom odi u mapu Windows/Start Menu/Programs/[Games] i obriši Ikonicu (shortcut) na igricu/aplikaciju
2. Odi na storage u mapu igrice i kopiraj pokretajuću datoteku
3. Vrati se opet u Windows/Start Menu/Programs/[Games] i napravi Paste Shortcut (ne samo Paste jer ti ne treba cijela aplikacija koja može biti i nekoliko MB)
4. Preimenuj Shortcut
Sad ćeš u Start->Programs->[Games] imati novu ikonicu, pod nazivom koji si joj dao i moći ćeš pokretati aplikaciju sa storagea bez da odlaziš na storage.
Ovo sve pali ukoliko aplikacija podržava da ju se pokreće sa storagea jednostavnim kopiranjem iz Prgram Filesa.
Bookmarks