d900 je skuplji i ako ga dobivas bez nadoplate,mijenjaj.
dakle... danas mi je ponuđena zamjena... d900 za moj w810i? što mislite isplati li se mijenjati - bez ikakve nadoplate? razlika je i u rezoluciji ekrana, fotoaparata, dimenzijama ali i u potrošnji baterije i primarnoj namjeni mobitela... meni je najbitniji mp3 player zato sam i kupio w810i... tnx![]()
Ne smeta mi sto spavam na engleskom, ali me nerviraju njemački podnaslovi
d900 je skuplji i ako ga dobivas bez nadoplate,mijenjaj.
ako ti je mp3 prioritet,ja ne bi...tj. nikako ne bi...
Ako je D900 OK sa barem nekakvom garancijom, mijenjaj bez razmišljanja...D900 je skuplji i bolji mob od W810...
d900 nije los mobitel ali me zivcira na samsungu sto nemozes mijenjati teme, sve im je zakljucano ako ti to nesmeta onda mijenjaj!!!
Da se i to na samsungu rješiti s temama ali je dosta kompliciranije nego na SE. Ja nikako nebi mjenjao W810 jer dobro izgleda, nema joystick kao kod nekih modela na kojima dosta zeza, odličan mp3 player, dobru kameru.
Ako ti je najbitniji mp3 onda nemoj mijenjati...
Pa d900 je bolji mob ali samsung ne valja brate mili. Ako si kupio w810 zbog mp3 onda ne mjenjaj. Ili uzmi samsunga pa ga prodaj pa si zemi neki novi walkman za te novčiće.
ako voliš izvodit modifikacije izgleda na mobu , ostavi w810i zato jer podržava teme , ako puno slušaš mp3 također ostavi w810 , ako ti treba bolja kamera i dizajn uzmi D900 . znači : MP3 i teme VS kamera i dizajn .
Ja bi ostavio W810i![]()
Osim ako mi je fakat dosadio , odluči sam![]()
ja bi mijenjao,prodao d900 i opet kupio w810 i jos ti ostane novaca u djepu.![]()
Ipak sam odbio ponudu... d900 je imao garanciju još 8mjeseci tak da nema nikakve kvake... al', ja s druge strane i nisam neki ljubitelj samsunga... uz to se veže i slabija baterija (barem je tako kod d600)... sa svojim sam i više nego zadovoljan tako da mod može![]()
p.s. @vepar - heh, ideja nije loša samo ne znam gdje bi ovdje (vinkovci) opet nabavio w810i![]()
tnx
Ne smeta mi sto spavam na engleskom, ali me nerviraju njemački podnaslovi
Šteta, pogotovo ak je imao još garanciju...ja bih mijenjao bar iz financijskih razloga, ali tvoja odluka![]()
Mislim da si se zahebo ali kad si vec donjeo odluku nemozemo ju mi promjenit...
...na zahtjev:
![]()
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Bookmarks