ima netko crazy frog, ali onaj u kojem dere harmonika? kao neki folk mix.
Tko rano rani, zajebo je pjetla
ima netko crazy frog, ali onaj u kojem dere harmonika? kao neki folk mix.
....Tab Maniac.....
jel ima iko amr zafrkancija,ono kad se na telefon prepucavaju neke budale
Zadnji uredio //Wild-Boy\\ : 14-06-2007 u 21:28
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
Jel ima ko midi melodiju iz igrice Tyrian?
Rock Garden.
"mid" ne "MIDI" i slično...
Zadnji uredio Banaan : 17-06-2007 u 14:23
Kopiraj moj potpis!
evo ga ovdje:
CRAZY FOLK NARODNA![]()
Ima ko onu cudnu SNI SNA SNAPI SNAPI SNAPI SNA
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Imao sam na prethodnom telefonu (Nokia 6670) melodiju Striking.amr (fabricki dolazi sa ovim modelom).
Posto sam se navikao da me ona obavjestava o prispjelim porukama a nemam je u novom telefonu (N73) molio bih nekoga ko je ima da mi je posalje.
Hvala!
treba mi tap dance, origigi melodija iz onih starih nokia... nemrem ju izvuć iz moba a htjela bi ju imat
hvala
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
Kopiraj moj potpis!
trebao bih "melodiju" za sms tipa kad se otkljucava auto na daljinski pa se cuje onaj bip bip ali ne dugacki nego onaj kratki tj brzi...
ima netko link ili ima da posalje?
Evo,uploado sam ti http://www.savefile.com/files/833486
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
Treba mi melodija u pozadini ove reklame
pozdrav. jel ima neko melodiju originalnu motorolinu (v330), ako se dobro sjecam melodija je ''Bulle''. Thx
Jel ima ko onu pjesmu iz reklame za PEPSI već ju dugo tražim
ona kaj su je emitirali na telki zadnja 2 mjeseca.Ne mogu vam je drugačije opisat
ili možda ima ko pjesmu iz coca-cola reklame šta je ko u igri grafika (GTA)isto se nedavno emitirala
Zadnji uredio //Wild-Boy\\ : 01-07-2007 u 13:04
Ima li tko melodiju koja zvuči kao žuborenje vode, odnosno čuju se mjehurići, kao neko prelijevanje?
Svih 25 tonova! OVDJE
Nokia 3300 >SE T300 >3650 >N-gage > p800 >Trēo 600 > MDA Compact > MDA Compact 2 > Palm Treo 650 > E61i >BlackBerry 8300 Curve>Palm Trēo 680 /Nokia E71/Palm Centro>HP iPAQ 910c, Nokia 5800 XM, Palm Centro.
Ima li itko muziku: Vratija se šime?
Sine moj,....
tražim zvuk aparata za šišanje , nešto tako , i ako netko ima zvuk shoutguna
ima li netko melodiju Ride of the valkreys (let valkira) u bilo kojem formatu?!? hvala.....
What else you gonna do on a saturday?
Bookmarks