kod mene je sve ok
probaj izbrisat "kolacice" tj cookie
Znaći problem je kod vipovih stranica vip.hr ili vipnet.hr, svejedno je! Kada idem posjetiti stranicu treba jako jako dugo vremena da mi se stranica učita(inaće sve ostalo što se tiće neta radi odlično)!
To se događa već jedno duže vrijeme! Da li i vi imate takav problem?
P.S. Imam ADSL 3 Mbit/s
Hvala!
kod mene je sve ok
probaj izbrisat "kolacice" tj cookie
Ne pomaže ako izbrišem cookie
Inaće koristim Operu, ali isti problem mi je i na IE-u!
Ma to valjda vip ima neke greske i ja koristim operu i ie, i imam isto problema tj ne mogu uopce neke stranice otvoriti...
kako vama izgleda vipova stranica sada? meni je neki music meni tamo, totalno redizajnirano
![]()
Tako je i meni jutros izgledao VIP portal, ali već jedno pola sata se ne mogu spojiti na nj.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
ne radi ni meni![]()
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
Meni kada se uspjelo napokon spojiti sam vidio taj redizajnirani VIP!
Ali sve šteka i jako sporo loada![]()
...sporo učitavanje da boli glava...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
sa vipovim stranicama ja vec mjesecima imam problema, ali cini mi se da tu i opera igra neku ulogu jer je sa operom jos sporije nego sa IEom. prosjecna brzina kojom se vipove stranice otvaraju je ispod 3 kb/s.
meni radi super brzo, puno brže nego stara. Ova nova mi izgleda super, ali nedostaju mi oni dodatci poput navigatora, imenika, a i ostalih vijesti (inače mi je bio homepage, tako da će mi se sada sigurno biti kudikamo teže naviknuti na ovu novu (u početku, naravno)).
Inače koristim Operu.
danas se očito vršio upload, update i sl. novih sadržaja pa je zato bila takva situacija, od večeras je sve OK.
cijeli dan sam na vipovim stranicama zbog besplatnih sms poruka i normalno mi se sve učitava, baš mi uopće nije kasnila stranica sa učitavanjem.
i btw. nisu sve sitove promijenili u novi dizajn, neke idalje igledaju ko one stare
Nema osobe koje se ja bojim,
osim dragog Boga, jer je razlog što postojim
Imaju bug...ne mogu se prijaviti![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Kaj je ovo? Za djecu? Grozno ...
Nije ovo za mene ...
LoL. Pa izgleda. Izbacili su normalne vijesti, nema prognoze, imenika, navigatora. Jedino sto je ostalo je websms. Ma vise nikad necu tam ici...
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
http://navigator.vip.hr/webmga/default.asp
a sta je ovo?
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
meni danas otvara normalno, kao i sve druge stranice...ali inace se strasno sporo otvara...neki put se ni nece otvoriti...
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
meni idalje sve normalno otvara.... nikakvo extra čekanje
Nema osobe koje se ja bojim,
osim dragog Boga, jer je razlog što postojim
stvarno bezveze.pa gdje su vijesti,sport,zanimljivosti?
VIP je redizajnirao stranicu izbog toga je prvih dan bilo problema sa učitavanjem i očekuju da ce dalje se raditi ok, pito ih ja
Nedajte se kontorlirat'. www.fmjam.com Kad je ljudima dosadno, dosadno im je ponajprije stoga što su dosadni sebi samima.http://www.youtube.com/watch?v=kQfCAiDfzvI
Bookmarks