no comment![]()
![]()
Cao ekipo evo ja sam totalka nov tu,eto nabavio sam si nokiu 6630,a nikad prije nisam imao symbian mob pa eto malo prckanja po netu,trazenja svega i svacega i naletih ovdje. Moram odma rec da je forum izvrstan i da je predobro vidit AKTIVAN hrvatski forum.
Prejeb***!!!
Jasam manje vise symbian nOOb al eto kak mi je tehnika jaca strana malo sam ga skuzil vec i odusevljen sam. znam da je 6630 star mob al sam se tako ugudno iznenadio koliko s60 2nd edition softvera i svacega ima,i kaj je najbolje da se jos uvijek rade novi softveri svaki dan sto je izrsno jer mob star vise godina nije zastario, jos se drzi u usporedbi a danasnjim novim modelima!
Inace kaj mislite o 6630,jel dobro to platio sam ga 700 kn ko nov je!
Moderatori,sorry ak sam posto u krivi forum,znam kak vam je i ja sam mod na 3 foruma![]()
Jos jednom pozdrav svima!
P.S. Ako ima neko tko je expert u symbian svijetu a nece popizdit sa mojih milijon pitanja volio bi da me doda na msn josip.bratovcak@hotmail.com,hvala.
ISUSE OVAJ SYMBIAN JE ZAKON :OOOO
no comment![]()
![]()
Pozdrav!!
6630 je dobar mob!
Idem si napraviti sendvič![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
kaj brijes, bas je simpaticna tema... za razliku od nekih koje u zadnje vrijeme nastaju![]()
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
ovakvih ljudi treba vise na forumu![]()
samo nemoj ulazit u politcke i religijske rasprave i sve ce bit u redu![]()
A micek...
...welcum!![]()
Nisam bas ocekivao ovakve odgovore, ja znam da ste vi tu udomacena ekipa pa vam se cini mozda malo glupo ili sladunjavo al hebiga bar sam bio iskren.
Hvala vam svima na odgovorima,i ne neznimaju me politicke time a sto se tice religijskih to ni nije za raspravu ak se mene pita.
Ja sam samo netko nov ovdje tko bi htio nauciti o symbianu, nadam se da cu biti prihvacen kao takav!
pozdrav
Ništa osobno i nemoj se naći uvrijeđenim, ali ipak je nama ovdje malčice funny kada je netko toooliko oduševljen jednim symbianom kao operativnim sustavom o kojem se ovdje razglaba godinama, svakodnevno.
Ali velim, simpatično je. Pogotovo sig.![]()
kontaktiraj me na msn s.pax@hotmail.com pa cu ti pokusat odgovorit na neka pitanja
EDIT:imas i forum da malo browsiras po njemu ima mnogo pametnih stvari i puno mozes nauciti
Zadnji uredio @bLd@ : 01-07-2007 u 19:37
JEBESH TECHNO KAD SU KROFNE 2 KN
Fala ekipa hebiga ja znam da vi ovdje razglabate o symbianu godinama al eto ja sam SAD tu,da upoznam zanimljive ljude koji znaju symbian,i da onda jednom ja mogu nekog poducavat heh
kruzam po forumu satima vec naso sam puno tog zanimljivog ne odvajam se od moba punim bateriju svaki dan lol ma siguran sam da je svakom bilo tako na pocetku
sonyck mi je vec na msnu,dodajem i tebe @bLd@...
hvala svima jos jednom
Eh kad bi svi imali ovakav ulet, forum bi bio idealan, kaj ne
@ frishki: A čuj, neki ovdje nisu još ni pošteno koristili Symbian![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
i ti imaš 20god?
hahahaha
![]()
Seriously?
a na kojim si ti to forumima moderator , ak se smije znat
www.vss.hr http://www.fkit.hr/ www.mdc.hr/tehnicki/
moja tehnikalija: toshiba satelite pro a300-21a, motorola V8 , DSLR Pentak K100d Super.. itd...
Pa kaj...i ja sam bio mod na jednom i admin na drugom forumu pa sam htio neki post predstavljanja izbaciti. Instead...nabacio sam extra-long post o tips & tricksima za Windows Mobile 5
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
@ T-Maca
Da definitvno bi bio bolji...
@ Compov
Da ja imam 20 god a ti se sa ovakvim upadicama ponasas kao da si 10 god mladi od mene,ja hocu uletit kulturno na forum medu ljude a tvoje misljenje se izgleda bazira na tome da ljudi od 20 god moraju bit umisljeni i puni sebe kakav mi se ti trenutno cinis.
@ Vatrogasac
Osjetim lagani sarkazam u tvom tonu ali evo nek ti bude...
Moderator @ ForumW.org
Super Moderator @ ExploitNet.com
Moderator @ ub3rhack3r5.com
Admin @ TripleXnation.net
Zadovoljan?????
Evo već je dobio i ban. Svaka čast![]()
![]()
![]()
![]()
CARpeDiem*
hehe pogledajte zadnji forum www.TripleXnation.net odvalio sam se