Tebi je soft u banani. Fleshaj.
zanima me zasto svaki puta kad ulazim u podesenja trazi kod otkljucavanja?
gdje to iskljuciti i da li je moguce?
i zanima me zasto mi ne zeli prikazati nijedan video bez obzira na rezoluciju iako podrzava prikaz videa?
uvijek kaze:"slika prevelika"!!
kako smanjiti jacinu tona tijekom reprodukcije,odnosno kad preslusavam neku melodiju?
puno hvala!
Tebi je soft u banani. Fleshaj.
Kupujem minsko polje za ugodne šetnje s punicom.
kolko primječujem kupio si polovan mob kad (ispravi me ako griješim)
1. kod otključavanja se može isjključiti pod Sigurnost- tam gde možeš mjenjat pin i tak to...
2. možda zato kaj nema (video) kameru, a obično možeš na mobu gledat filmove na rezoluciji na kojoj snima kamera i u kojem formatu.
3. ja mislim da ima s ljeve strane tipke za gore i dolje
CARpeDiem*
sve je u redu sa videom jer ih l2 moze reproducirat,al malo mi je cudno da pise da je slika prevelika jer je to meni na l6 pisalo kad bi slika jpg bila prevelika
a nis odnesi na servis pa nek ti pogledaju,ak neces placat onda flesaj i flexaj
JEBESH TECHNO KAD SU KROFNE 2 KN
pokusao sam sa svim rezolucijama videa i nista ne moze otvoriti,a i glupo mi je sto se melodije tijekom reprodukcije ne mogu stisavati.
Velim ti da ti je flesh u banani. U biti meni je tako bilo kad sam prebacio mob na mp4 koji nije podržavao. Mislim da je to išlo s p2k tools-om ili tako nečim. Uglavnom probaj nač neki programkoji zna podešavat video na mobu pa vidi dali ti je na mp4 ili 3gp. Trebao bi biti na 3gp
mp4 format za bilo koju motorolu se mora podesit preko seema da bi ga sam uređaj reproducirao. Malo koja motorola ima po defaultu uključeno i 3GP i mp4 format zajedno.
Da, da ,da. Velim mu da je možda u seemu označeno da snima i reproducira u mp4 formatu. Iz iskustva znam da su starije motorole znale radi toga blokirati kompletan video. Tj, ako si na npr V550 označio u seemu da je mp4 format, posljedica bi bila upravo ovo što se njemu događa, tj izbaivao bi napamet erore i nebi nit snimo nit reproducirao. Kad sam na svojoj motoroli to vratio na 3gp sve je proradilo. Neče ga ubit ak pogleda jel to.
kako to pogledati?bas se i ne razumijem u to.
Bookmarks