Vise puta sam imao kupca iz Zg i nije nikakav problem. Jedino jest sto nisam uspio prodati preko ovog foruma nego ili news ili plavi oglasnik
Ovo prvenstveno pitanje za one koji nisu iz Zagreba. Imate li problema s prodajom svoga mobitela ili neke komponente? I to samo zato jer niste iz Zagreba, a većina kupaca jest, a ne želi davati svoje podatke za slanje poštom i sve pada u vodu.
Osobno sam se jako nemučio s prodajom 6680 i N80 na forumu. Mislim da sam ih prodavao mjesec dana, nitko nije htio. Čak sam spuštao ispod svih kriterija, ispod normalne cijene-opet ništa.
Sva sreća, našao sam hr.ponuda portal i putem njega prodao.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Vise puta sam imao kupca iz Zg i nije nikakav problem. Jedino jest sto nisam uspio prodati preko ovog foruma nego ili news ili plavi oglasnik
Istina ovaj forum je u banani, sto se tice oglasnika, inace je cista petica!
Primjetio sam u oglasniku neki isti dileri koje samo zarada interesira, one mobove koje prodaju nabrijavaju cijene a ak im dajes neki mob pod racun onda po njemu pljuju...
Naravno ima i ok ljudi ali ih je manje, ja sam npr kupio simpa karticu, forumas mi je na rijec poslao doma a ja mu potom uplatio...
Tak da ima fakat i ok ljudi...
Ma nemojte krivo shvatiti-nisam mislio da govorimo tko je muljator, tko pošten, nego čisto imate li i jeste li imali problema s prodajom samo zato jer ste iz drugog mjesta?
Npr. za svoje oglase za 6680 dok je nisam prodao, bilo je nekih 800 pregleda. Od tih 800, ja sam na ovom forumu dobio možda 2 ponude i to neke zamjene...
Čak sam neko vrijeme izbrisao lokaciju...![]()
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
- Red-Gsm.net -
ja san kupova samo od redkinga pošta s otkupninom i svaki put odlično
Kada god sam rekao da sam iz županje,odma se odustane od kupnje,hebiga razumijem ljude....
A isto i kod mene, kad ljudi cuju da sam iz Osijeka, odmah im se neda slati, oni bi primopredaju i tako, al nekad ih nagovorim da posalju, a nekad ne...
"...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."
Muči njih sve poštarina i slanje jer se može dogoditi da nešto krene po zlu tijekom slanja a nije poslano kao vrijednosni paket. Ili sa expressom ili ona dostava vrata do vrata! Ali nemojte se ljutiti već da više razmjenjujemo mi iz Slavonije kad je već njima daleko!
Eto za vas par nisam ni znao da ste iz Slavonije!
U školu sam im´o ja petice sve, samo iz vladanja bogami ne!
heh da zast niko iz slavonije neprodaje maske za n73i ja osobno najvise volim kad je kupovina uživo to je najsigurnije jer slike nepokazu sve...PS. odakle si ti sator???
Ljudi su uglavnom nepovjerljivi što se tiče slanja poštom, mogu reći da je to opravdano, i ja sam uglavnom, pogotovo ako prvi put s nekim poslujem. Takve "nevjerne Tome" sam uputio na ovaj forum da vide povijest mojih trgovina i uglavnom su nakon toga pristali.
mislim da je u najvećem djelu to što ljudi vole vidjet što kupuju. ako moram proć 400-500 km za mob vrijednosti 500-1000 kun više me košta gorivo nego mob.
Sve je sranje osim pišanja, a i pišanje je sranje ako pišaš niz vjetar.
Bookmarks