nema 4700MB. Ima 4700000000 B tj. 4483MB ^^
koristim nero 7 za prženje dvd-a i neće mi spržit fajlove veličine 4.540 na dvd (koji bi trebao imati 4.700). U čemu je problem?
stavila sam da je "oveburn" do 4.600, ali ne pomaže...![]()
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
nema 4700MB. Ima 4700000000 B tj. 4483MB ^^
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
e djeco moja ...
isto to i mene muci ,a fora je da dosta fajlova skinutih s neta je bas tih 4,5gb
i onda ne stane na dvd
i odna popizdim
Potrubi ak ti se sviđa moj avatar
ovisi kaj pržiš, ak je igra, onda preuredi iso (izbaci directX, trailere i takve điđebaje)
sopranosi , prva sezona uredna , ostale pol centimetra mi nero na onoj trakici kaze da sam previse stavio..
a overburnat necu jer me bas lite on savrseno sluzi i ne zelim izazivat srecu
to se sad meni desilo...cijela sezona, 4.5gb i ne stane...nemam kaj izbacit
glupo mi je davati lovu za double layer dvd koji, iz meni nepoznatih razloga, košta 10x više nego obični dvd. no još gluplje mi je pržit 1dvd i 1cd(s onim što ne stane), ali izgleda da će tako morat bit na kraju.![]()
.
kupi blu-ray![]()
![]()
i budem...kad mu cijena bude normalna...ispod 500kn
inače, zašto na te dvd-e pišu da stane 4.7, kad ne stane ni 4.5?! gamad!![]()
.
@ stamp - možeš odrezat creditse sa npr. zadnjeg nastavka
@ nijala - marketing vs. teorija (zamisli da litra žuje ima 1024 ml, kolko bi onda stalo u bocu?)
istina.zasrali su to s tim dvdima masno.
znam da mogu odrezat creditse , iso sam cak i na neko prekodiranje u manji divx al na kraju je jos vece ispalo.srecom , ima 6 dvda odn 6 sezona pa sam iz svake izvuko jednu viska i napravio novi dvd velim.
dvd fab platinum to rijesava.kompresira ga da moze stati na prazan medij.
Treba se malo igrati s tim. Znaći, trebaš osloboditi 60 megi. Pogledaj kolko traju završni creditsi, ak ih uopče ima. Ak traju kakvih 30ak sekundi onda možeš "rezati" nekoliko nastavaka.
Druga opcija je da prekodiraš zvuk. Sad je vjerovatno na 128 ili 160kbps. Prekodiraš nekoliko nastavaka na 96kb dok ne smanjiš kompilaciju za 60ak mb.
Sve se radi programom "virtualdub". Ak zapneš, javi
Go Play ^^
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Kao prvo, to ti je fino namješteno da ne ide...opcija jedan: reenkodiraj jednu epizodu na 50 MB manju veličinu (obično su epke veličine 350 MB, a ti stavi na 300), reenkodiraj sve epizode na veličinu od 345MB, minimalan gubitak u kvalieti ali PK posla...i po meni najlogičniji...je*** organizaciju, izbaci tu jednu epizodu, skuri si 4200MB DVD, a ovu prebaci na sljedeći DVD i tako do kraja...
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
što se reenkodiranja tiče, ne znam baš kako to izvesti. mislim, znam napraviti divx iz dvd-a, ali i kako se igrati s gotovim divx-ima.
najvjerojatnije ću morati rezati. iako sam za to jako lijena i što je najgore od svega: onada vidim kako završava epizoda (zato ne volim ni titlove namještat)![]()
.
Bookmarks