Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 1 od 37 1 2 3 4 5 11 ... PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 906
    Super-forumaš Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class25000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    Nokia E71
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    36
    Bodovi
    30.046
    Nivo
    42
    Bodovi: 30.046, Nivo: 42
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

sloboda navijacima

http://www.index.hr/vijesti/clanak/d...ji/352244.aspx

UOČI pripremne utakmice zagrebačkog Dinama protiv Rapida iz Beča došlo je do navijačkih nereda koje su navodno izazvali Bad Blue Boysi.

Glasnogovornik Dinama potvrdio nam je da je do nereda došlo izvan stadiona kad se skupina navijača potukla s policajcima, ali nije nam znao reći ništa više od toga, a ništa informativnija nije bila ni austrijska policija.
    A na mobitel sam dobio poruku da su BBB demolirali austrijski gradic.

Volio bi da mi neki zestoki navijac sada proturijeci i tvrdi da je policija/markovic/vlada kriva.

Edit: ne kuzim kako je to u ovom podforumu zavrsilo, molim da neki mod premjesti u chataonicu.
    Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
    www.gadgethive.com

Tek rođen Postignuća:
    SocialVeteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2002
    Mobitel
    Nekakav Samsung
    Operater
    T-Mobile
    Bodovi
    34.547
    Nivo
    45
    Bodovi: 34.547, Nivo: 45
    Bodovi: 34.547, Nivo: 45
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ...pa sad drage volje bi volio da si svaki od tih navijača teškom mukom kupi auto i otplačuje ga 300 mjeseci i za vrijeme toga mu nazovimo grupa navijača isti uredno demolira - pošto se nečeg morao odreći naravno da nije uplatio kasko...
    I da kad se već poteže tema o navijačima sa oduševljenjem svaki dan čitam BBB parole o njima sirotima - mali mig za parole - penderek, kosti, srce, metak...
    Svim tim kvaziumjetnicima bi se drage volje volio potpisati na čelo istim tim sprejem sa povečanom dozom istoga u oči...

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2004
    Mobitel
    i6+ 128gb
    Operater
    sve
    Godina
    40
    Bodovi
    24.161
    Nivo
    37
    Bodovi: 24.161, Nivo: 37
    Bodovi: 24.161, Nivo: 37
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ja te pojedince ne kužim...koja im je to fora...taj odgoj od doma dolazi i vjerovatno nikad nisu imali autoriteta iznad sebe..osobno znam dosta mlađeg naraštaja koji su sad kao boysi,samo sranja rade..guš im je...osj. se face..a kaj češ

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    Xperia X1 & iPhone 3GS
    Godina
    36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao rospaya Pregledaj post
    http://www.index.hr/vijesti/clanak/d...ji/352244.aspx

A na mobitel sam dobio poruku da su BBB demolirali austrijski gradic.

Volio bi da mi neki zestoki navijac sada proturijeci i tvrdi da je policija/markovic/vlada kriva.

Edit: ne kuzim kako je to u ovom podforumu zavrsilo, molim da neki mod premjesti u chataonicu.
    naravno da nitko od vas to ne kuži
    nisam bio tamo, morao sam raditi
    kad te netko na svakoj tekmi matletira, skriva se iza značke, pendreka i oklopa, ne može ispasti dobro
    vi to ne kužite zato jer ne idete na tekme, ali već nakon par tekmi bi shvatili kakav je odnos policajaca prema navijačima
    primjera tortuture ima mnogo, od ograničavanja slobode kretanja ( što je ustavom zabranjeno, svako ima pravo kretati se gdje hoće ), privođenja radi pive kod stadiona, premlaćivanja . . .
    negdje je moralo puknuti
    a i zar nije čudno kako se navijači nisu međusobno potukli, nego su zajedno išli protiv murije
    to ipak nešto govori, da i policajci nisu baš sunašca

dva prijatelja su mi privedena u karlovcu, ali ne na stadionu, nego na glavnom kolodvoru
    jedan od njih je maloljetan, ali izgleda puno starije, bar jedno 20-tak godina ( ima 17 )
    i dofuraju ih u stanicu, i njega zavezanog dva drota spucaju šakom u glavu
    gdje to ima?
    zar navijači nisu ljudi?
    ako je nešto napravio, privedi ga, napiši prijavu, odvedi sucu, ali sve po zakonu

ali ne, naša policija tako ne zna raditi
    kod privođenja ne možeš proći bez batinjanja, pendrečenja i sl.
    znaju često i nabiti navijača u maricu, te onda dobiješ i prijavu za uništavanje policijske imovine

primjera je puno, previše
    a ovo kaj se događa su samo posljedice toga
    huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..

SocialVeteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2002
    Mobitel
    BB-9000
    Operater
    VIPnet
    Godina
    44
    Bodovi
    20.359
    Nivo
    34
    Bodovi: 20.359, Nivo: 34
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao bbbrljo Pregledaj post
    primjera tortuture ima mnogo, od ograničavanja slobode kretanja ( što je ustavom zabranjeno, svako ima pravo kretati se gdje hoće )
    ma da... koliko ja znam, slobodu kretanja ti ograniče nakon kaj napraviš neko veće njesra na stadionu, da ga ne bi napravio opet. a do tada imaš svoju slobodu kretanja, izbor je samo tvoj hoćeš li je zadržati.

privođenja radi pive kod stadiona
    pa sad, nije radi pive kod stadiona nego radi konzumiranja alkohola na javnom mjestu, neovisno gdje to je, a za što postoji zakon koji kaže da to ne ide. a zakoni se ne mijenjaju natezanjem s policijom, već na neke druge načine...

a da su svi panduri nevinašca - nisu.. ali nisu ni neki od navijača. pametan neće imat problema u cijeloj toj priči...

Banned Postignuća:
    3 months registered

Datum registracije
    Jan 2003
    Mobitel
    N90
    Operater
    091
    Godina
    39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nisam znao da je i austrijska policija isto brutalna??
    nikad to necu shvatiti, imam frenda koji je bbb, pitam ga zasto navijas za te igrace, on kaze-ne navijam za njih, vec za dinamo!!? ako tko zna, neka mi objasni ovu recenicu, jer ja je fakat ne kuzim..

31 days registered

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    Xperia X1 & iPhone 3GS
    Godina
    36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao zappan Pregledaj post
    ma da... koliko ja znam, slobodu kretanja ti ograniče nakon kaj napraviš neko veće njesra na stadionu, da ga ne bi napravio opet. a do tada imaš svoju slobodu kretanja, izbor je samo tvoj hoćeš li je zadržati.

pa sad, nije radi pive kod stadiona nego radi konzumiranja alkohola na javnom mjestu, neovisno gdje to je, a za što postoji zakon koji kaže da to ne ide. a zakoni se ne mijenjaju natezanjem s policijom, već na neke druge načine...

a da su svi panduri nevinašca - nisu.. ali nisu ni neki od navijača. pametan neće imat problema u cijeloj toj priči...
    ne, sloboda kretanja je u hrvatskoj ograničena oduvijek, otkad ljudi idu na tekme
    ako ideš a autom, sve skupljaju na jednom mjestu u trpaju ih u gradske autobuse i pravac stadion
    ako se ide preko udruge, pratnju imaš cijelo vrijeme, ne možeš na wc kad trebaš, nego kad drotovi trebaju pa se onda stane, nema stajanja na benziskama, . . .

bio sam u engleskoj na tekmi arsenal - dinamo
    drotovi su prema nama bili više nego korektni, normalno su pričali s nama, niti jedan incident . . .
    isto tako u auxeereu
    po gradu nikakvih problema, drotovi ljubazni, susretljivi, pričaju najmanje dva jezika, dok naši nit ne znaju hrvatski

evo ti malo primjera

http://img252.imageshack.us/img252/8603/2001070dl.jpg

http://www.index.hr/vijesti/clanak.aspx?id=325288 ( link na video je pri dnu )

http://www.youtube.com/watch?v=nMQmfDY9sHg ( nisu njegovi navijači uletjeli, nego suparnički navijači )

http://www.youtube.com/watch?v=hZftmp7cAHs ( ovo je bilo u rijeci )
    huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..

31 days registered

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    Xperia X1 & iPhone 3GS
    Godina
    36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao vjeko Pregledaj post
    nisam znao da je i austrijska policija isto brutalna??
    nikad to necu shvatiti, imam frenda koji je bbb, pitam ga zasto navijas za te igrace, on kaze-ne navijam za njih, vec za dinamo!!? ako tko zna, neka mi objasni ovu recenicu, jer ja je fakat ne kuzim..
    uprave i igrači prolaze, ostajemo samo dinamo i mi !

sve je sažeto u toj poruci

Banned Postignuća:
    3 months registered

Datum registracije
    Jan 2003
    Mobitel
    N90
    Operater
    091
    Godina
    39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    da al opet, objasnimi sto je to dinamo.

3 months registered

Datum registracije
    Dec 2002
    Mobitel
    SL45i, SL55, K750
    Operater
    vip.me
    Godina
    39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    a kaj je onda dinamo, ne kuzim. meni sve to izgleda na neku fikciju da bi ljudi mogli slaviti, ispucati se...neki raditi i sranja. a kaj se tice odnosa prema bbbovcima od strane murije, imam drugaciju pricu. stari je jednom pricao sa murijakom nekim i pita ga kao kako imate srca one decke mlatiti koji navijaju. ovaj odgovara: kako ga necu mlatiti kada mi za vrijeme utakmice jebe mater cijelo vrijeme i gleda me u oci, a ja nista ne mogu, i tako dva sata. tako da ih razumijem kada nekog namlate, jer realno gledano cast izuzecima, ali znamo kakvi su u prosjeku oni koji idu na tekme

Banned Postignuća:
    3 months registered

Datum registracije
    Jan 2003
    Mobitel
    N90
    Operater
    091
    Godina
    39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    koji si ti freak coma, ne volis dinamo, thompsona..

31 days registered

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    Xperia X1 & iPhone 3GS
    Godina
    36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao coma_zgb Pregledaj post
    a kaj je onda dinamo, ne kuzim. meni sve to izgleda na neku fikciju da bi ljudi mogli slaviti, ispucati se...neki raditi i sranja. a kaj se tice odnosa prema bbbovcima od strane murije, imam drugaciju pricu. stari je jednom pricao sa murijakom nekim i pita ga kao kako imate srca one decke mlatiti koji navijaju. ovaj odgovara: kako ga necu mlatiti kada mi za vrijeme utakmice jebe mater cijelo vrijeme i gleda me u oci, a ja nista ne mogu, i tako dva sata. tako da ih razumijem kada nekog namlate, jer realno gledano cast izuzecima, ali znamo kakvi su u prosjeku oni koji idu na tekme
    dinamo je klub, institucija za koju navijamo

kao prvo, drotova nema na tribini, točnije, na dijelu di smo mi
    oni su pri vrhu tribine
    i niko se ne usudi interventnom drotu, kako ti kažeš, jebat mater u lice jer ti omad dolazi njih 5-10, odvlače te i slijedi pendrečenje
    a na svakom 20 kg plastike
    pa bio bi i ja onda frajer

jedan od primjera:

na tekmi protiv zagreba nije se navijalo 1. poluvrijeme
    na početku 2. se palio tridesetak baklji i počinje navijanje
    niti jedna baklja nije zapalila stolac
    u poluvremenu frenda zove stari i kaže da će biti sranja, da se samo makne, da drotovi spremaju svašta
    pri kraju tekme se pali jedna baklja koja zapali stolac
    nije 100 % zapaljena s naše strane, jer se baklje odlažu tak da ne zapale stolicu
    možda je to bio jedan od pilicajaca u civilu, kojih na sjeveru ima puno
    uglavnom, dolazi vatrogasac u pratnji 4 specijalca
    svi se miču i vatrogasac ugasi mini požar
    on odlazi, dok specijalci ostaju
    tako stoje jedno 5 minuta, i onda jedan od specijalaca gurne dečka ispred sebe
    dečko ja pao 2-3 reda dolje i stvarno se natukao, te pomeo i ta 3 reda
    tu je počelo naguravanje i tučnjava

njih nitko nije dirao dok su bili među nama
    u 90 % slučajeva oni su ti koji izazovu probleme

ne kažem da smo mi anđeli, ali na udarce odgovaramo istom mjerom
    ne diraš me, ne diram te

3 months registered

Datum registracije
    Dec 2002
    Mobitel
    SL45i, SL55, K750
    Operater
    vip.me
    Godina
    39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao vjeko Pregledaj post
    koji si ti freak coma, ne volis dinamo, thompsona..
    evo ja ti ustvari ne volim previse sportove i ostale dogadjaje di su svi u euforiji, ono, jako komerijalno nekako. nije da ja ne volim dinamo, ali mi recimo ide na zivce sto je hrpa navijaca debili sa 3 zuba (ponavljam, vast izuzecima), sto je pokradeno hrpa para, oprosten dug od 272milijuna kuna ili eura, nije bitno, klub vode seljacine, primitivcine i ljudi koji kradu, dosta igraca su debili kojima nije cilj sport i zadovoljstvo nego pare, pare pare...e to su razlozi zasto mi sve to nije tako simpaticno

SocialVeteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2002
    Mobitel
    BB-9000
    Operater
    VIPnet
    Godina
    44
    Bodovi
    20.359
    Nivo
    34
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ne, sloboda kretanja je u hrvatskoj ograničena oduvijek, otkad ljudi idu na tekme
    ako ideš a autom, sve skupljaju na jednom mjestu u trpaju ih u gradske autobuse i pravac stadion
    ako se ide preko udruge, pratnju imaš cijelo vrijeme, ne možeš na wc kad trebaš, nego kad drotovi trebaju pa se onda stane, nema stajanja na benziskama, . .
    a slušaj, tvoj je izbor opet s kim ćeš i kako ići...
    ja dok sam išal na tekme krajem osnovne i u srednjoj, na dinamo il u ledenjaču na badel zagreb i tak, nisam nikad izabrao ići u tim grupama koje su potencijalno opasne i zato pod prismotrom... i nikad nisam imal problema s pandurijom, uredno sam došal na stadion, izvikal se dobro i ošel doma. a to što si neki biraju ponašat se kak se ponašaju pa da ih se treba pazit, to je njihova stvar.

što se tiče pandurije u engleskoj - videl bi kolko bi bili uljudni da su krenuli neredi, pa oni su tamo ugušili najveće huliganstvo u povijesti nogometa, kad je to bilo aktualno... sigurno to nisu učinili tak kaj su se smiješili, nego akcijama kakve danas moraju provodit naši, pa kad su riješili huligane danas se mogu smiješit jer je na stadionima i oko njih red.

Pravi forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2006
    Mobitel
    Huawei U8650 (Sonic)
    Operater
    Muuuu2
    Godina
    39
    Bodovi
    5.161
    Nivo
    17
    Bodovi: 5.161, Nivo: 17
    Bodovi: 5.161, Nivo: 17
    Ukupna aktivnost: 5,0%
    Ukupna aktivnost: 5,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    BBB su uvijek bili jedno od najvecih huligana u Europi. to je potrvdjeno.
    Nedajte se kontorlirat'. www.fmjam.com Kad je ljudima dosadno, dosadno im je ponajprije stoga što su dosadni sebi samima.http://www.youtube.com/watch?v=kQfCAiDfzvI

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    SE W810i
    Operater
    Tele2
    Godina
    44
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao dmi Pregledaj post
    ...pa sad drage volje bi volio da si svaki od tih navijača teškom mukom kupi auto i otplačuje ga 300 mjeseci i za vrijeme toga mu nazovimo grupa navijača isti uredno demolira - pošto se nečeg morao odreći naravno da nije uplatio kasko...
    I da kad se već poteže tema o navijačima sa oduševljenjem svaki dan čitam BBB parole o njima sirotima - mali mig za parole - penderek, kosti, srce, metak...
    Svim tim kvaziumjetnicima bi se drage volje volio potpisati na čelo istim tim sprejem sa povečanom dozom istoga u oči...
    upravo to! kakvo je ti navijanje koje se sastoji od uništavanja tuđe imovine?

možda je to rješenje: trebalo bi sve navijače koji su sudjelovali u neredu kazniti većim financijskim kaznama, kako bi se popravila šteta koju su napravili. a ako su maloljetni, naplatiti njihovim roditeljima.
    .
    If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.

3 months registered

Datum registracije
    Dec 2002
    Mobitel
    SL45i, SL55, K750
    Operater
    vip.me
    Godina
    39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nemres kazniti one koji nemaju, fino bi ja njih negdje da rade i odplate sve ono sto su porazbijali. za takve idiote je steta sto potoji demokracija pa im ne mozes skoro nista

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Aug 2006
    Mobitel
    njoka n95 s previse memor
    Operater
    T ovo T ono
    Godina
    34
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dinamo je klub, institucija za koju navijamo

kao prvo, drotova nema na tribini, točnije, na dijelu di smo mi
    oni su pri vrhu tribine
    i niko se ne usudi interventnom drotu, kako ti kažeš, jebat mater u lice jer ti omad dolazi njih 5-10, odvlače te i slijedi pendrečenje
    a na svakom 20 kg plastike
    pa bio bi i ja onda frajer

jedan od primjera:

na tekmi protiv zagreba nije se navijalo 1. poluvrijeme
    na početku 2. se palio tridesetak baklji i počinje navijanje
    niti jedna baklja nije zapalila stolac
    u poluvremenu frenda zove stari i kaže da će biti sranja, da se samo makne, da drotovi spremaju svašta
    pri kraju tekme se pali jedna baklja koja zapali stolac
    nije 100 % zapaljena s naše strane, jer se baklje odlažu tak da ne zapale stolicu
    možda je to bio jedan od pilicajaca u civilu, kojih na sjeveru ima puno
    uglavnom, dolazi vatrogasac u pratnji 4 specijalca
    svi se miču i vatrogasac ugasi mini požar
    on odlazi, dok specijalci ostaju
    tako stoje jedno 5 minuta, i onda jedan od specijalaca gurne dečka ispred sebe
    dečko ja pao 2-3 reda dolje i stvarno se natukao, te pomeo i ta 3 reda
    tu je počelo naguravanje i tučnjava

njih nitko nije dirao dok su bili među nama
    u 90 % slučajeva oni su ti koji izazovu probleme

ne kažem da smo mi anđeli, ali na udarce odgovaramo istom mjerom
    ne diraš me, ne diram te
    Slazem se...Vi pametni koji tvrdite da policajci ne soraju bezveze zasto sam onda ja dobio pendrekom po glavi prije godinu dvije na utakmici protiv osijeka?
    To nije ni bilo na stadionu...Nije ni utakmnica pocela.
    Nas pun ***** boysa a oni otvorili samo jedan ulazi...I normalno mi na ulazu smo poceli malo pjevati (nesto o pticjoj gripi) dok ne udjemo na stadion...I panduri od niotkud poceli vaditi pendreke i sorati sve sto vide...Mislim ono ako mogu udariti klinca od 13 godina zas onda oni nebi smjeli divljati...A i vidi se da i nismo jedini imali problema sa murijom imali su i rapidovi ultrasi pa su se njima udruzili stoga svakako podrzavam too

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Jan 2003
    Mobitel
    Puna ladica
    Operater
    T-Vip2
    Godina
    54
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ako je ogroman broj potencijalno problematucnih ljudi na jednm mjestu, I ako su isti ti ljudi skloni alkoholu, jedan dio I drogama, onda poliija ni u kom slucaju ne moze biti prebrutalna.
    Uvijek mi je isao na q Antun Vrdoljak, ali je jednom jako pametnu stvar rekao kad su ga pitali za BBB, torcidu I slicne huligane - "sve to treba dobro izdegenacit"
    Nema tog pendreka koji moze dovoljno jako polomit kosti huliganu. Nema toliko brutalne policije da ih dobro I posteno "izdegenaci"

Super-forumaš
    Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    Desire HD, N900, N8, E72
    Operater
    Tele2/T-Mobile
    Bodovi
    19.415
    Nivo
    33
    Bodovi: 19.415, Nivo: 33
    Bodovi: 19.415, Nivo: 33
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sport je oduvjek bio prisutan u mojem zivotu, u pocecima ragbi, a kasnije mma, i to sada profesionalno treniram! Znam sto su sportska nadmetanja, imao sam navijace, bio sam medju navijacima.

Nikada nisam previse gledao nogomet, jer imam jako nisko misljenje o tom "sportu". No tih "navijackih" spika mi je fakat vec dosta.
    Kao prvo, zelis li pogledat neku utakmicu, gledat ces je od doma, jer na stadionu k. vidis. Kao drugo, koja je svrha radit stvari koje se ne smiju raditi?

Osobno mislim da su ti BBB, a i drugi navijaci, hrpa izkompleksiranih jadnika, koji se moraju nekako ispuhati, i dobiti na "mudima", a kako nisu sposobni sami, onda su najaci u grupi, a gdje ces bolje nego na nogometnoj utakmici. I naravno, najveci neprijatelj je murija!

Znam par ti kvazi BBB-ovaca, ono spitka, i te brije... inace sam rodjeni Zagrebcanin, ajmo reci purger, no nikad nisam navijao za Dinamo niti me zanima sudbina tih 11 jos vecih krelaca.

Ali to je jako zanimljivo, primjerice u Saitama dvorani, Japan, Pride turnir, i sad tamo nekih 100k navijaca raznih teamova, boraca, sve vrvi od napetosti. ali nitko se ne potuce.. kako to?

Ili, 1999. godine sam bio na Svjetskom prvenstvu u Ragbiju, utakmica Engleska-Novi Zeland (nogometna analogija bi bila valjda Engleska-Francuska), ono mrze se..kad tokom,prije i poslije tekme nema tucnjave, svi zajedno navijaju, opca zajebancija...

Moj zakljucak:

BBB-ovci, i drugi..su hrpa kompleksasa, koja se lijeci na tudjoj imovini i ljudima, ali u grupi. i podrzavam svaku akciju policije protiv tih debila, gumeni meci, pendreci, suzavac..sto god im padne na pamet.. Vidio sam nedavno snimku neke utakmice, gdje su se navijaci na 10-tak obicnih policajaca postavili, i sad je bilo jako problematicno jer su njih 100 krenulo na njih 10 i par policajaca je pucalo u pod da ih rastjera. Eh, da ste bili u americi, ovi bi vas bez grca na licu upucali kao stoku..kao sto jeste.. fakat debili!

Pravi forumaš
    Datum registracije
    May 2006
    Mobitel
    Neka nokia
    Operater
    Tele2
    Godina
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao beetleman Pregledaj post
    Moj zakljucak:

BBB-ovci, i drugi..su hrpa kompleksasa, koja se lijeci na tudjoj imovini i ljudima, ali u grupi. i podrzavam svaku akciju policije protiv tih debila, gumeni meci, pendreci, suzavac..sto god im padne na pamet.. Vidio sam nedavno snimku neke utakmice, gdje su se navijaci na 10-tak obicnih policajaca postavili, i sad je bilo jako problematicno jer su njih 100 krenulo na njih 10 i par policajaca je pucalo u pod da ih rastjera. Eh, da ste bili u americi, ovi bi vas bez grca na licu upucali kao stoku..kao sto jeste.. fakat debili!
    Slazem se.

A ti brbljo - nema nis lose u navijanju, to je cak i super. Bio sam puno puta! Ali one koji unistavaju tudu imovinu a pod okriljem navijanja treba u najmanju ruku pozatvarati. Vidim imas 17 godina; zamisli da imas 37 (a ta dob nas nazalost sve ceka), zenu i djete na grbaci, a na autu kojeg moras otplativati jos 6 godina ti neko razbije sofersajbu i retrovizor, bez ikakvog povoda? Ubio bi ga golim rukama da mozes.

Banned Postignuća:
    3 months registered

Datum registracije
    Jan 2003
    Mobitel
    N90
    Operater
    091
    Godina
    39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sama rijec - ''bad blue boys'' -zasto mora pisati rijec ''bad''?? -u prijevodu znaci da netko zeli biti los, zeljan dokazivanja, pred ljudima.. poznajem nekoliko takvih tipova, oni nebi ni mrava zgazili, a uporno zele biti ''bed''..

zasto se nebi zvali ''blue boysi''? rijec ''bad'' ce doci sama, ukoliko navijaci pokazu da su brutala, a ne ovo glupo dokazivanje, da su oni bad.. image se ne gradi na rijecima.

SocialVeteranTagger Second Class25000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    Nokia E71
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    36
    Bodovi
    30.046
    Nivo
    42
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bio sam puno puta na utakmicama, na sjeveru kao i na zapadu, no ako me neka tekma zanima radije ostanem doma ili pogledam na zapadu.

A od kad sam klinac nisam smio niti izlaziti iz kuce kad god je bila veca utakmica jer je u kvartu (lokacija:maksimir) bilo previse pijanih debila koji su mlatili i trgali sve pred sobom.
    Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
    www.gadgethive.com

31 days registered

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    Xperia X1 & iPhone 3GS
    Godina
    36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao zappan Pregledaj post
    što se tiče pandurije u engleskoj - videl bi kolko bi bili uljudni da su krenuli neredi, pa oni su tamo ugušili najveće huliganstvo u povijesti nogometa, kad je to bilo aktualno... sigurno to nisu učinili tak kaj su se smiješili, nego akcijama kakve danas moraju provodit naši, pa kad su riješili huligane danas se mogu smiješit jer je na stadionima i oko njih red.
    oni nisu ugušili huliganstvo, samo su ga maknuli s stadiona
    u englekoj se svaki vikend susreću ekipe i fajtovi su normalni, ravopravni i dogovoreni
    ne događaju se blizu stadiona, pa se o njima tolko ne piše

31 days registered

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    Xperia X1 & iPhone 3GS
    Godina
    36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao beetleman Pregledaj post
    Moj zakljucak:

tekma dinama protiv karlovca, tekma prije ove s rapidom
    bilo je pedesetak navijača na 15 policajaca
    svi se tu pozivate na zakone, i to, a di su tu bila dva hica upozorenja u zrak?
    uplašili su se jer su bili u manjini
    a zamislite kako je kad si ti u manjini
    kad te mlate 4 specijalca sa 20 kg oklopa na sebi, svaki cca 100kg, a ti nakon prvog udarca ne znaš za sebe

u koprivnici sam razgovarao s jednim policajcem iz interventne koji su nas pratili do kolodvora
    i tako smo mi pričali, on nam je rekao da je većina današnjih policajaca pičke, da se skrivaju iza znački, napadaju u skupini . . .
    nismo mogli vjerovati da te riječi dolaze iz usta jednog interventnog policajca, postrojbe koja u hrvatskoj radi gotovo samo na tekmama

zgrozio se nad činom koji sam spomenuo gore, kad su 4 specijalca tukla dečka od 17 godina

nisu svi policajci gamad, ali većina njih je
    i tako onda ispadne ovo kaj se dogodilo
    policajci su pokušali nešto na tribini, palo je par udaraca pendrekom i evo sranja

+ Odgovori na temu
Stranica 1 od 37 1 2 3 4 5 11 ... PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. Smrt Monopolu, Sloboda Liberalizaciji!!!
    By blue_soul in forum Usporedbe operatera # Novi operateri
    Odgovora: 39
    Posljednji post: 02-08-2006, 14:56
  2. Ovo ja zovem navijačima :)
    By Šile in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 16
    Posljednji post: 30-06-2004, 22:32
  3. sloboda govora
    By vee in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 22-08-2002, 01:12

Bookmarks