stisni meni tipku par sekundi i onda makni sve programe koji rade u pozaditi
Kako naslov kaže jako je spor a to me živcira... slikam neku sliku i treba mu skoro ako ne i više od jedne minute dok je nemogu pogledati u galeriji ?!
Izbrisao sam nepotrebne programe ali ista stvar !
E sad šta mi je raditi ?1 gdje mogu vidjeti šta mi jede memoriju ili šta več ?!
stisni meni tipku par sekundi i onda makni sve programe koji rade u pozaditi
Zadnji uredio FatalERROR : 26-06-2007 u 18:49
Koja verzija softa? *#0000#
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
V 5.0638.3.0.1
18-09-06
Rm-84
Ak ti je memorija na memorijskoj kartici pri kraju onda je to razlog,ak nije to onda iskljuci programe koji rade u pozadini.
Jesi pokušao izvaditi karticu pa fotkati, čisto da usporediš kako mob sprema fotke na MMC, a kako u memoriju. Ako brže sprema u memoriju, znači da je MMC usporena.
Druga stvar-koliko ti je kartice popunjeno (nekad se jako teško mob nosi sa skoro potpuno punom karticom).
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
stvarno je spor mob......užasno.
mislim da nema pomoći
nabavi program task spy ili slican s kojim mozes pogledat koliko slobodne radne memorije ti ima telefon
Probaj u zapisniku ostvarenih poziva trajanje zapisnika staviti na jedan dan jer ako ti je stavljeno na mjesec dana i ako imaš puno poziva zapisnik može usporiti rad uređaja.
udri novi FW
Ja jučer kupio N70 Music Edition. Jest da je malo spora, al to je symbian.. slično SX1, nije neka velika razlika u brzini
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
clever.ja galeriju ne koristim
za pregled slika, vec sam instalirao
PhotoRite.Viewer.v5.2.5. i Resco.Photo.Viewer.v4.31...
.sa nijma se mnogo brže ucitavaju i otvaraju slike.Uradi isto i neces imati problema sa sporim otvaranjem slika
Kao prvo:
Novi softver stavi jer n70 5.0 je preslab soft.
Zatim si kupi novu bateriju,meni je radi toga 6670 bio spor.
Zatim pocisti gluposti iz interne memorije i stalvjaj sve na karticu.
Ako to ne dela uvali nekom prodaj ili menjam mob.
Pozdrav!
http://www.simpledirectoryanalyzer.tk
Besplatni .NET program za analizu bilo kojeg foldera na racunalu.
Ako se smijem nadodat, pogledaj koliko imas SMS-ova u inboxu i outboxu pa pobrisi ako imas jako puno, ja sam cesto znao imat oko 300-1000 u inboxu pa mi zato znalo stekat![]()
I kao sto je vec netko prije mene napisao, provjeri si ono za pozive, do kad biljezi.
Pozdrav
Bookmarks