Meni ovo djeluje kao da je otišla matična ili flat kabel (manje vjerojatno)...ako imaš garanciju, nosi ga na servis i nemoj ništa dirati po njemu...
Izvadim mobitel kao i obično, a ono nema signala. Provjerim kod frenda na njegovom mobu pun signal. Ugasim mobitel reko mozda se "smrzo" signal pa da ga resetiram, a ono banana D900 nece vise da se upali.![]()
Dijagnoza:
Otvorim mobitel drzim/stisnem tipku za paljenje uređaja upali se samo ona pocetna slika uvodna, ali dalje neće stoji konstantno. Zanimljivo je to da kad je mob. zatvoren nece se nikako upaliti.
Ne reagira na punjac niti na usb kabal koji sam dobio s njim.
Probao sa bez kartice, probao sam ostaviti bateriju vani 12h, vise neznam sto da probam.
Mob je na crno i imam garanciju, ali neda mi ga se nosit jos, ako ima kakvo rijesenje koje bi i sam uspio rijesit.
Ako bi flashiranje pomoglo probao bi to bez obzira na garanciju, zato molim one koji bi mi mogli pomoći da mi daju neki savjet, mozda je netko imao isti ili slican slucaj.
Meni ovo djeluje kao da je otišla matična ili flat kabel (manje vjerojatno)...ako imaš garanciju, nosi ga na servis i nemoj ništa dirati po njemu...
probaj ga spojiti na punjac pa kasnije upaliti,možda pomogne
Servis-najbolje rješenje.
Nokia 3300 >SE T300 >3650 >N-gage > p800 >Trēo 600 > MDA Compact > MDA Compact 2 > Palm Treo 650 > E61i >BlackBerry 8300 Curve>Palm Trēo 680 /Nokia E71/Palm Centro>HP iPAQ 910c, Nokia 5800 XM, Palm Centro.
Budem razmislio jos pa vam javim, volio bi cuti "exoticu" kaj misli o situaciji!
Ako nis specialno ne iskrsne, mislim da nemam izbora! grrrr!servis
znam da ti je servis bogu iza hozntregera al to ti je jedino pametn rješenje. baš sam danas prolazio kroz Glinu tamo je jaći signal nego u Sisku.
Sve je sranje osim pišanja, a i pišanje je sranje ako pišaš niz vjetar.
Evo samo da javm da je mob. proradio sam od sebe nakon 5 dana.![]()
Je da sam ga ostavio da se puni cijelu noc, ali i nakon toga nista tek drugi dan(danas) ono bezveze idem probat upalit i nemogu vjerovat sam sebi trazi me pin itd...
Hvala svima, ako bude ikakvih problema opet, javim vam situaciju!![]()
stari riješi ga se što prije .. topla preporuka .
www.vss.hr http://www.fkit.hr/ www.mdc.hr/tehnicki/
moja tehnikalija: toshiba satelite pro a300-21a, motorola V8 , DSLR Pentak K100d Super.. itd...
Mislim da ovo baš i nije fer da nekome podvali mob koji je bio u banani 5-6 dana, jer se to može ponoviti nekome drugom...netko možda štedi za takav mob duže vrijeme i onda se tak zezne...sad je sve stvar morala hoće li to učiniti ili ne![]()
Moje mišljenje je ako se to dogodilo jedanput, da bi se moglo opet ponoviti, jer s obzirom na problem koji si imao, mislim da se radilo o malo ozbiljnijoj greški...
sad dal če ga on nekom prodat ovakav kakav je il će ga odnjet na servis pa ga onda prodat to je njegova stvar , ja mu samo toplo preporučujen da ga se riješi .
moja tehnikalija: toshiba satelite pro a300-21a, motorola V8 , DSLR Pentak K100d Super.. itd...
Vatrogasac
slažem se
Sve je sranje osim pišanja, a i pišanje je sranje ako pišaš niz vjetar.
možda je problem vlaga , jer si rekao da je sad sve uredu ... tko zna
Osobno mislim da je vlaga u pitanju!
ZASTO?
Evo ovako, bio sam na moru od petka do ponedjeljka(produzeni vikend). Bio sam na plazi i imao sam mokre ruke, ja mob u ruke da vidim kolko je sati, poslije toga u caffe bar na "kavu" ono mob nema signala itd... nece vise da upali nakon sto sam ga ugasio i sve se to desilo jos u petak taj isti dan kad sam dosao na more.(ono bit ce da ga klima jebe)
I eto jucer cetvrtak, UPALI PILA (sad ono neznam ni sam jeb.ga 5-7dana no)
Sto se servisa tice, nebudem ga nosio na servis, ako opet ne crkne, a uvalit ga nikome necu niti mi je namjera(znam da bi vecina to i ucinila). Nego mozda ga budem prije flasho nego na servis nosio.
Da imam kabal vec bi to i ucinio, LOL!![]()
Pozdrav svima!
Ni da se hvalim!
SAMSUNG Proprietary-Contents may change without notice
This Document can not be used without Samsung's authorization
![]()
![]()
Zadnji uredio Claylord : 30-06-2007 u 01:58
kažeš bio si na moru , e onda nije problem više samo vlage nego i soli , ona ti je već sigurno malo nagrizla sklopove .. tu ti flashanje ne pomaže
A cuj sto da ti kazem(znam dobro sto je sol za bilo kakvu elektroniku "nije dobro"), sad ono bilo je bar kapi samo na ekranu mob nisam ni otvarao, a sol bas sad da je usla unutra budem vidio i sam kako ce mob funkcionirati, za sad radi savrseno. Cuj javm vam situacuju ako mob popizdi, makar osobno nevjerujem bas, ali svasta je moguce. Jer nije bas sad da je zaliven niti neznam ni sam "kupao se u moru"
![]()
I naravno i ako je sol u pitanju nisam nju mislio rijesavat flashiranjem, mislim da se razumijemo. Nego to mi je bilo u planu i prije ovog defekta, na moju nesrecu!
Zadnji uredio Claylord : 30-06-2007 u 02:10
Bookmarks