6300 naravno ima izbornik na hrvatskom. A nije ti bas pametno slati poruke s hrvatskim znakovima jer ti onda stane manje znakova u jednu poruku.
Jel netko zna jeli ima za Hrvatski izbornik za Nokiu 6300 i da li se mogu domaca slova sa kvacicama slati preko sms-a ?
6300 naravno ima izbornik na hrvatskom. A nije ti bas pametno slati poruke s hrvatskim znakovima jer ti onda stane manje znakova u jednu poruku.
Duhovitost je drskost koja je stekla obrazovanje. - Aristotel -
meni 6300 ne guta znakove zbog HR kvacica
TDI macht Spass
Mene zanima kad posaljem sms sa kvacicama jeli stignu isto sa kvacicama ili bez ?
Pa dobro jeli itko od vas probao jeli to funkcionira ? Sam sebi poslati poruku ili tako nekako ?
ja sam dobivao poruke za tim kvačicama dok sam imao T610 i sve je radilo normalno...
A gotovo svi novi mobiteli podržavaju te hrvatske znakove...
Ali opet, kažem, ovisi do mobitela na koji šalješ.
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Jel imas ti Nokia 6300 ? Znam ja da neki podrzavaju a neki ne, npr. Nokia 6230i moze u porukama pisati slova sa kvacicama ali ih ne salje.
Zadnji uredio josippasalic : 29-06-2007 u 15:28
Najnormalnije možeš pisati slova s kvačicama i šalje ih ali kao što je rečeno manje slova ti onda stane u sms, ja sam slao s kvačicama sms-ove na siemensa cx65, cf62, na dosta sonyericssona i nokia i svima su došla slova s kvačicama, to sam slao s 6300 i s drugih nokia. Nije mi jasno što ti je to toliko važno.
Pa pitam samo, zanima me. Imo sam Nokiu 3210i, kod nje je to moglo a kod svih ostalih (6230,6230i...) nije.
Bookmarks