mi o rezi video i sličicama u sekundi...![]()
Da ti iskreno kazem ne znam, jel nisam bas puno snimao s njim, par slika i to je to..
Mogu sutra preko dana snimit nesta pa postam ak vas zanima![]()
mi o rezi video i sličicama u sekundi...![]()
@speedcats: da vjerojatno će ostati na dvojbi N73 ili P990...
@Shamanix: da radi se o t-mobu, i nekim pretplatama i slično...
Ok, hvala svima na odgovorima, ali ko što sam gore spomenuo, ostaje na dvojbi N73 ili P990...
Jer nisam uspio nać N80, ali sam zato našao N73..(no to je već druga tema)
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Da, rekao sam da nisam bas puno koristio kameru. Koristio sam ju nesta malo iskljucivo za slikanje fotki i to par komada, za snimanje video klipova ju nisam uopce koristio.
Jos uvijek stoji da moze snimat video klipove u rezoluciji 1600x1200, samo nisam snimao uopce s tom aplikacijom...
Kao sto rekoh, ak vas zanima na sta to lici, snimim sutra po danu..
Zadnji uredio Shamanix : 28-06-2007 u 23:27 Razlog: typo
Nokia 3300 >SE T300 >3650 >N-gage > p800 >Trēo 600 > MDA Compact > MDA Compact 2 > Palm Treo 650 > E61i >BlackBerry 8300 Curve>Palm Trēo 680 /Nokia E71/Palm Centro>HP iPAQ 910c, Nokia 5800 XM, Palm Centro.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
kad si ga ti koristio onda je soft bio još bugovit , a sad sanovim fw je više manje uredu , nešto slično kao i sa m600i .
www.vss.hr http://www.fkit.hr/ www.mdc.hr/tehnicki/
moja tehnikalija: toshiba satelite pro a300-21a, motorola V8 , DSLR Pentak K100d Super.. itd...
to je isto kao i digitalan zoom........![]()
Evo na brzinu sam snimio kratki klip pa pogledajte u kojoj rezoluciji je snimano..
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=44101
Ne preferiram WM nego ga silom prilike trenutno koristim. Moje koristenje drugog OS-a nema veze sa onime sto mislim o P990i.
Nemam nista protiv UIQ i ostalih Symbiana, cak dapace P900 mi je jedan od najdrazih mobova tako da ti argument da mrzim P990i jer volim WM ne drzi vodu. Vlasnici P990i me podsjecaju na vlasnike N95 koji stalno hvale svoje mobitele jedino da bi na kraju ispalo "bas me briga sto vi mislite, mobitel je super"...
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Mislim da ova izjava ne stoji...ako netko ima P990, N95 ili bilo koji drugi mobitel, očito ga je kupio jer mu se određeni mobitel sviđa i sadrži ono što mu je potrebno, tako da ga i hvali...ja isto hvalim N95 (ali ima stvari koje mi se ne sviđaju), no to nije zato jer "svatko svojeg konja hvali", nego je činjenica da se trenutno radi o najboljoj i najpotpunijoj Nokiji i to nitko ne može osporiti, te navedeni model sadrže sve što tražim od moba (čak i više od toga)...
Ukusi su različiti i o njima se ne raspravlja...ovisi za što ti mob treba, to ćeš i izabrati...npr. uređaji sa Windowsima su namjenjeni više poslovno orijentiranim korisnicima, Symbian Nokije su više orijentirane multimediji i zabavi, dok je P990 nešto između...
Trala baba lan da joj prođe dan... ta mi poslovica upravo pade napamet čitajuči tvoj post. Slušaj druškane-uzmi u ruke P990i sa firmwareom R6, zabavi se s njime pol sata i onda napiši konkretno nešto, a ne stalno prevrtati nešto što si pročirao negdje na netu dok je firmware još bio jako bagovit a bio je i sve je to bilo obično sranje, a danas je stanje nešto drukčije, a i sam design nije tako katastrofalan......
Nokia 3300 >SE T300 >3650 >N-gage > p800 >Trēo 600 > MDA Compact > MDA Compact 2 > Palm Treo 650 > E61i >BlackBerry 8300 Curve>Palm Trēo 680 /Nokia E71/Palm Centro>HP iPAQ 910c, Nokia 5800 XM, Palm Centro.
U ostalom sta se tice symbiana i windows mobilea, symbian je u drasticnom porastu koristenja za razliku od windows mobilea kojem je ove godine upotreba pocela drasticno padat.
ja bi definitivno izabrao p990i
koliko od ekipa pljuvala po p990,ova zadnja verzija je izvrsna i to je jedan jako moćan aparat...po meni izvrstan...
Iskreno nisam mogao vjerovati da firmware može tako ubrzati mobitel, ali ovo je nevjerojatno koliko je R6 ubrzao i poboljšao ovaj mob. Definitivno je brži od WM-a, a neke aplikacije se tek neznatno brže otvaraju. Dakle skeptici nek probaju uzet P990i koji vrti R6, pa nek daju kritike. Btw pokušat ću stavit neki video da dokažem tu brzinu firmware-a. Fantastično!!!
ico kupio n73,nijedan od ova dva![]()
imao sam varia , mpx220 , neki HPxxxx što se tiće win. platforme i mogu samo reć da mi je symb. puno bolji bio i stabilniji .
www.vss.hr http://www.fkit.hr/ www.mdc.hr/tehnicki/
moja tehnikalija: toshiba satelite pro a300-21a, motorola V8 , DSLR Pentak K100d Super.. itd...
www.gadgethive.com
Bookmarks