Trgovao sa imatic-em! Dogovor, isporuka, plaćanje sve u najboljem redu! Ima još poštenih ljudi! Few honest man!![]()
U školu sam im´o ja petice sve, samo iz vladanja bogami ne!
Tommek mi duži 1000 kuna... ne uplaćuje rate itd
Dogovorili smo se da mu prodam mobitel N70 na rate.
uplatio je jednu ratu 200 kn i rekao je da će otplatit u naredna 4 do 5 mjeseci... točan dogovr je bio svakog 21.og u mjesecu da će sjesti minimalno 200 kn, prva će biti 200 a ostale i više.
21.4 je sjelo 200 kn
25.5 sam mu se javio da uplati, pa je reko da će uplatit 400 kn
evo danas 28.6 i nije ništa sjelo, prije tjedan dana je rekao da je riješio, i dalje nije ništa sjelo...
i sad sam ja doveden u neugodnu situaciju da moram svoj mob prodat daleko ispod cijene jer mi trebaju novci.
Ča dalje?
Naci ga? Jeste napravili kakav ugovor?
a kakav bi ugovor trebali napravit? nismo.
Jos cu ja pricekat da se on javi, da ne bude da ga krivo optuzujem. Trebamo cut i njegovu stranu, mozda je nesta poslo po krivu... ko ce ga znat.
krompirko ima razumijevanja i svaka ti čast jer ja bi već reagirao...![]()
nema gore nego kad te netko zakida a daš mu na povjerenje.
www.vss.hr http://www.fkit.hr/ www.mdc.hr/tehnicki/
moja tehnikalija: toshiba satelite pro a300-21a, motorola V8 , DSLR Pentak K100d Super.. itd...
ja ne kuzim da si isao uopce trgovati sa njime i to na ovakav nacin kad cu tog tipa pune ovakve stranice na cak 2 foruma koja znam , i uvijek iste stvari - sve bi kupio taj , ali nikome nista ne placa .... i dalje kupuje i svi puse ....
mislim da opravdanja za to nema , odnosno ako ti se i javi onda se budes naslusao tako glupih izlika da mozda cak ces posumnjati u svoju inteligenciju ...
A čuj, prema drugima treba onako kako želiš da oni prema tebi...
Da se meni dogodi da nepoštujem neki dogovor, imao bi jebeno dobro obrazloženje...
Pozdrav! Molio bih nekoga tko je trgovao sa članom El Tompa da mi pošalje na PM ako ima bilo kakav njegov kontakt (MSN, ICQ, e-mail,telefonski broj...). Član je dobio ban a dogovarali smo se preko PM za zamjenu mobitela, ali pošto je on banovan do 15.7 i nema pristup forumu nemogu ga kontaktirati a nismo prije toga razmjenili kontakte.
Molim moderatore da ukoliko ovom postu nije mjesto ovdje da ga premjesti u pripadajući podforum. Hvala!
[edit by sms freak]
nema bolje pripadajućeg podforumajer se ovdje raspravlja o jako vezanim stvarima
Zadnji uredio sms freak : 28-06-2007 u 18:17
psolovao s hocom, palac gore..![]()
trgovao s khidegom, prezadovoljan sam.....ocijena 10/10....
oglasnik.pforum - biker boy
Trgovao sam sa Mario*-m i sve 5.
Trgovao s Vatrogascem, sve 5![]()
trgovao s novim clanom miiicek-om, premda sam bio malo skeptican, posto je nov, proslo je sve u najboljem redu![]()
VK 1010-IO
Trgoavao sa članom amdhammer, sve prošlo u najboljem redu, zamijenili PS2 za N6288 super stanje... Doduše čovjek mi poslao mob a ja još nisam ni imao plejku doma tako da je njemu paket na putu a ja vec dobio mob...
City Exress bi nazvao slow express![]()
Evo ništa i dalje sa Tommekom, prošao i ponedjeljak, opet nije uplatio a reko je prije par dana da hoće...
Nego, ako netko živi u okolici Marije Bistrice i želi zaraditi dobru brzu lovu, neka se javi na PM...
pas mater
Vidim na PCexpert da je lik u vrhu liste losih trgovaca.
Malo reference: http://www.htp.bloger.hr/
hahaha
ima više poznatih imena
bogami prava blacklista i to dosta sa ovog foruma....
Trgovao sa hondaman-om, sve 5!
Isto se odnosi i na Hudo-a, trgovali smo prije nekih mjesec dana...
One fine day in the middle of the night, Two dead men got up to fight, Back to back they faced each other, Drew their swords and shot each other...
Bookmarks