Procitao sam reviewe koji su ovdje popisu i moram priznati da su mi se ucinili prilicno smijesnim i definitivno mislim da se radi o samopropagandi od strane Apple-a. U reviewima sam nasao samo par pravih zamjerki iPhoneu, iako niti jedan nije tvrdio da je mob revolucionaran koliko Apple tvrdi da jest. Najsmijesnija mi je izjava u nytimes reviewu gdje recenzent kaze da iPhone ima odlicnu bateriju koja moze izdrzati 1(slovima: jedan) dan koristenja!!!
Uglavnom su nedostatci slijedeci: nema video snimanje, slaba baterija, ne moze se staviti neki mp3 za zvono iako imate 4 ili 8 Gb memorije za mp3-ce, tipkanje zahtijeva navikavanje(ali tvrditi da se tipka cak i brze nego na Palm Treu je smijesno), nemogucnosti instaliranja 3rd party softwarea, ne podrzavanje Flasha, nemogucnost zamijene baterije(to se mora raditi u servisu) a tvrdi se da baterija moze izdrzati 300-400 ciklusa punjenja. Ako se mora puniti cijeli dan to znaci da morate mob slati na servis godinu dana nakon sta ga kupite da vam ugrade novu bateriju. Revolucionarno nema sta, to ne nudi niti jedan drugi proizvodjac mobitela.

Odgovori uz citat

Kul, ha?!

Bookmarks