mozda je onaj neki osigurac pregorio ili neka greska u softweru.
najlakse ti ga je odnjet negdje na servis.
kad ga pokusas upalit, dali se bar nesto dogodi, ono da se bar pocne palit...
mozda mozes probat instalirat neki drugu verziju windowsi
Moja mpx220 se najprije prestala puniti. Punjac je 100% u redu, probao sam i sa drugim i oba su ispravna, ali mobac se nije htio puniti. Pokusavao sam sa vadjenjem baterije preko noci i sa hard resetom, bez rezultata.
U jednom momentu sam izvadio bateriju dok je mobac bio upaljen, i od tada se vise nece niti upaliti, mogu samo do master reset screena doci.
??????
Help!!
![]()
mozda je onaj neki osigurac pregorio ili neka greska u softweru.
najlakse ti ga je odnjet negdje na servis.
kad ga pokusas upalit, dali se bar nesto dogodi, ono da se bar pocne palit...
mozda mozes probat instalirat neki drugu verziju windowsi
Motorola v50->v51->v300->e398->mpx220(treba popravak) and v3i->Samsung SGH-D600->Sony Ericsson K800i->C510i->HTC Desire->One X
na mpx200 je odlazio jedan cip za punjenje, mozda je ista stvar i kod tebe.
to se i meni na jednoj desilo, nitko od servisera se nije htio igrati sa time vec su me upucivali u RAM3...
Ne, nista se ne dogodi, koliko god dugo drzao tipku za paljenje.
Dogodi se jedino kada uz tipku za paljenje stisnem i plavu, tada se normalno pojavi ekran za master reset. Kada kliknem YES, pise "Formatting..." nekih 2-3 sekunde i potom se ugasi. Je li normalno da formatiranje traje tako kratko?
a ja milsim da ti je najbolje odnjet to u ram3. nevidim drugo rjesenje.
Motorola v50->v51->v300->e398->mpx220(treba popravak) and v3i->Samsung SGH-D600->Sony Ericsson K800i->C510i->HTC Desire->One X
jel puni preko USB kabela?
onda vrijedi ovo
da da to je to!
nemoj slučajno brikati, ostat ćeš bez ploče. treba zamjeniti taj osigurač iliti fuse
Prebrikano sa najtanjom licnom što sam mogao naći i zasad radi ,s obzirom na cijenu popravka u ram 3 ,samo pregled 60 i nešto kuna + popravak + poštarina , a mpx 200 ispravna vredi 200-300 kn,ova je služila skoro 3 godine, pa kako joj bude.Hvala na pomoći svima i veliki pozdrav!
Bookmarks