Ovako sumnjam da te popravak dođe 1400 kn jer kada sam ja imao Compacta platio sam 1000kn popravak isto zamjena ekrana (bio je problem sa vlagom koji ne ide pod garanciju).
Moguće je da te žele preveslat treba se raspitat, u svakom slučaju mislim da ti je isplativije kupit iz oglasnika korišteni ili ako netko prodaje dijelove pa se dogovorit za ekran.
Inače ekran na MDA II i Compactu ti se stastoji od 3 dijela, 1. je površina 2. je touch screen folija koja reagira na pritisak kada dodirneš 1. dio odnosno površinu ekrana, 3. je sami ekran.
Nažalost nepostoji način da odvojiš ekran na dijelove jer je folija "uprešana" u prvi dio ekrana, tako nešto znam da sam čitao kada sam išao svoj popravljati pa sam kopao po netu.
Pogledaj si na www.xda-developers.com tamo imaš detaljnije o svemu a dosta se pisalo o mjenjanju ekrana i sličnim temama

vjerovano je mala sestra imala prste u tome,no sad nebitno.Dakle on radi ,normalno se puni i display radi,ali se ne moze normalno tapkati,tj na onim mjestima di je ekran pukao.E sad ja sam mislio da se moze zamjeniti samo maska i to staklo kao zastitno ali kad sam zvao servis kazu da je to povezano i da mora kompleatan display se zamjeniti.Popravak 850kn,shok me uhvatio,ajde skupim ja pare i nazovem ih ponovo 015550320 kad odjednom 1400 kn ,kao zabunili su se ipak nije 850.To se definitno ne isplati popravljati,gledeam recimo u njemi se moze nabaviti:
Odgovori uz citat

Bookmarks