Koju verziju Nera si instalirao?Ja imam verziju 6
Nemogu opce pokrenuti nero, intaliram i sve prođe u redu i dok restartam komp i windowsi se dignu nema nere nigdi nit u start meniu niti na desktopu, u program filesima imam nero startsmart ali kad ga pokrenem imam samo user guide. Probao sam sa dvije različite verzije nere sedmice, al je isto. I nakraju instalacija kad se biraju one extenzije koje ce nero pokrenuti nema nicega.
Koju verziju Nera si instalirao?Ja imam verziju 6
Samsung E700->2x Motorola MPx200->Sony Ericsson K750i->Nokia 8310i i Sony Ericsson W810i->Samsung D600->Sony Ericsson w810i->Sony Ericsson K800i->SONY ERICSSON K800i->Sony Ericsson C510->Nokia E63->Nokia E72-> Iphone 4 16 gb
probao sam s nerom 7.0.1.2. i 7.0.1.4 , nebih se vračao na 6-icu
a koji nero? premium, ultra, lite?
i druga stvar, da li ga nakon restarta vidiš u add/remove programs?
moja preporuka;
prva stvar - ako imaš (ostalo) više verzija u add/remove da makneš sve (registry ne moraš dirati) i instaliraš samo premium edition, nema veze koja verzija.
drugi način, da instaliraš Lauchy - besplatan programčić koji indexira sve programe i da vidiš dal je indexirao Neru (nakon instalacije Launchya stisni Alt+Space i upiši Nero burning room)
samo imam jednu verziju nere, a launcy mi ne tadikad dva puta kliknem na njega ne reagira. a neznam kaj bum...probat cu staviti 6-icu
usnimi windows ponovo, ako bude isti problem javi.
ma neda mi se ponvno stavljat windows, budem jos malo kemijal pa bum videl jel bum kaj uspel
przi onda u orginalnom windows xp programu.
uspio sam riješiti problem i instalirati premium edition, neznam ni sam kako. Prvo sam instalirao 6-icu pa neku lite 7.9.6.0 i obrisao lite pa preko 6-ice stavio 7-micu premium, eh sad imam jos jedan problem al neznam da pise u ovoj temi ili da otvorim novu, radi se o lightscribeu i cover designu u neri?
Pa napravi edit prvog posta i onda lijepo nastavi ovdje raspravu... Ak mogu skontati i to je isto nero problem, pa tako da nema potrebe za novom temom...![]()
"...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."
dali si stavljo crack?! ja sam imo poteskocu sa crackom
You Hack me!
We Hack you! by cafe.mobil team
ovo je tema samo za neru, otvori drugu za drugi problem. i Launchy se pali na
Alt+Space, a ne dvostrukim klikom.
Bookmarks