Koje drivere imas? 2.9 driveri dobro rade a imas i neki sluzbeni paket koji ima alat za instalaciju i deinstalaciju drivera, takodjer dobro radi.
e ovako imam motorolu V360 i skinuo sam ovaj P2K
i pokrenem progam al mi nikako nece spojit mobitel
probo sam s
P2K Advanced Editor 7.0.0.3010
i
P2KTools
Zadnji uredio TXS : 27-06-2007 u 12:39
Koje drivere imas? 2.9 driveri dobro rade a imas i neki sluzbeni paket koji ima alat za instalaciju i deinstalaciju drivera, takodjer dobro radi.
povratak motoroli :)
imam te drivere al di da ih stavim
skinuo
P2k_Tools_0.8.6.406
P2K Advanced Editor 7.0.0.3010
P2K_Easy_Tool_v37-ima password pa nemog otvorit
p2k_driver_2.9
i nerade
meni je htio prepoznat mob u p2k tools-u kad sam upalio rsd lite (i, naravno, spojio mob)![]()
malo glupo zvuci, ali stvarno
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
sta tocno treba napravit
skinuo sam p2k_driver_2.9 (gdje ih moram stavit)
i P2K Tools
kak da to sve napram gdje da drivere stavim
sta trebam podesit u mobu
i dali da stavim memorijsku il da ju izvadim
kad spojis mob u komp on kaze da je nasao novi software,ti stavis advanced install drivera i selektiras folder u kojem su driveri..kad te pita dal zelis stavit drivere koji nisu digitaly signed ti stavis "continue anyway".. i tako 6 ili 7 puta , koliko te pita..
znaci kad uljucim mob on meni found new hardware i ja stavim da hocu instalirat drivere pa stavim da to napravi iz odredene mape i sacekam i to je to
znaci driveri idu u mob a ne u komp
reci, sta ti pise, jel ti kaze "Device succesfully installed"(ili slicno), p2k nece prepoznat mob, pojavila se greska pri instaliranju, u cemu je problem?
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
uspio jel neko zna neki dobar ediitor za menu i tak
imas na modmymoto.com, samo se trebas regat, zove se p2k menu editor
TXS, otvori novu temu ako trebaš još nešto. Pošto je ovo sa spajanjem riješeno, ide![]()
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Bookmarks