I ja mislim da je grafička ili matična jer to jedino ima veze s grafikom, a reko si da je monitor u redu, pa onda on nije. Probaj ići sustavom eliminacije, al mislim da je 90% grafička
na kompu mi se pojavljuje brdo crta i preljevaju mi se slova. windowsi se dignu, ali se nis ne vidi od tih okomitih raznobojnih crta. mislio sam da je virus, ali sam to iskljucio jer sam htio formatirat disk, ali se i kod toga dogada ista stvar. kad dignem bios, ista stvar. promijenio sam monitor i ista stvar, znaci da nije ni monitor. ja mislim da je graficka ili maticna. jel zna mozda dal bi moglo bit jos kaj osim graficke i maticne?
Nemam potpisa, jer neznam kaj da napisem!:-(
I ja mislim da je grafička ili matična jer to jedino ima veze s grafikom, a reko si da je monitor u redu, pa onda on nije. Probaj ići sustavom eliminacije, al mislim da je 90% grafička
a jel mogu kak to testirat bez druge graficke?
Ne mozes testirati bez druge grafe... Vjerojatno je problem u grafi...
"...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."
Ako nađeš PCI grafičku, probaj nju ubaciti. Ali opet, možda je problem do matične, a kad staviš PCI graf. neće bacat crte i mislit ćeš da je ok.
Zašto ne probaš grafičku kod nekog, ovime bi sigurno riješio pitanje.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
ovo rijeseno. bila je graficka.
ali, da mi nebude dosadno, sad me zeza dvd rom. formatiral sam disk I stavio gore xp. to sve lijepo proslo, ali sad ka hocu nastaviti s ostalim instalacijama nemogu nis instalirat. rom prepoznaje cd ili dvd I sve lijepo ocita, ali kad kliknem na setup.exe javlja sljedece dvije greske:
E:/Setup.exe is not a valid win32 application I ova, E:/only part of a readprocessmemory or writeprocessmemory request was completed.
jel zna netko o cemu se radi?
rijesio i ovaj problem. evo da velim kaj treba podesit kod ovih greski, mozda ce nekom trebat. ode se u
1. device manager
2. ide ata/atapi controllers
3. secondary ide channel desni klik properties
4. advanced settings
5. u transfer mode stavit PIO only.
i to je to. meni sad sve uredno sljaka. ovdje je malo detaljnije http://forum.adiscon.com/ltopic,409,...dd3ef83cd.html
ovo slobodno :closed
Bookmarks