mobitel je predobar sto se tice dizajna, lud mu je ovaj ''usmjerivac'' hehe oko tipki a i taj raspored njihov je zakon..sve u svemu prelud mobitel..samo ce cijena biti...
ok,ali to je ipak nesto drugo.nije integriran u sam aparat.
mobitel je predobar sto se tice dizajna, lud mu je ovaj ''usmjerivac'' hehe oko tipki a i taj raspored njihov je zakon..sve u svemu prelud mobitel..samo ce cijena biti...
For the hoven lands...
... preludamobitel je predobar sto se tice dizajna, lud mu je ovaj ''usmjerivac'' hehe oko tipki a i taj raspored njihov je zakon..sve u svemu prelud mobitel..samo ce cijena biti...![]()
Mobile Review Forum- ako želite znati sve o najnovijim hi-tech gadgetima. Obnovljen, bolje organiziran i još zanimljiviji! :) http://forum2.mobile-review.com/index.php
Mislim da mu nece bit cijena nest prevelika,kao k800 na pocetku ili k750 i naravno ocekujem brz pad cijene.......![]()
oko 3500kn max,a na crnjak 2500kn.naravno kasnije ce to biti jos nize![]()
Jesi ti siguran da će cijena biti tak malaoko 3500kn maxK800 je na početku imao cijenu od 3600 kuna. k850 je definitivno najnapredniji te je donio najviše novosti u odnosu na svoje "pretke". Predviđam da će početna cijena biti oko 4000 kn.
Mobile Review Forum- ako želite znati sve o najnovijim hi-tech gadgetima. Obnovljen, bolje organiziran i još zanimljiviji! :) http://forum2.mobile-review.com/index.php
k800 je bio top model kad se pojavio i kostao je oko 3500kn.ne vidim razlog zasto bi k850 kao nasljednik bio skuplji.
uuuu, 5MP, mislim da nijedna nokia nemože držat koras sa SE šta se kamere tiče, čak mi je sliča čišća sa k800i nego sa n95, uspoređivao sam sa jednim likom, al vidit ćemo, ovo je zasad jebada. Ovaj k850, ima symbian il ne, ako nema šteta...
nema syimbian,a kao sto je poznato K serija nikad nije ni imala,a vjerojatno i nece.
A jesi li primijetio da je svaki novi SE K serije svakom generacijom sve skuplji i skuplji (k750 je na početku koštao 3300 kn, a k800 3600)k800 je bio top model kad se pojavio i kostao je oko 3500kn.ne vidim razlog zasto bi k850 kao nasljednik bio skuplji.
3700 kn manje nikako više,moguče sli sumnjam...promotrite samo to da nije symb a uz to...konkurirat n95 sa boljom kamerom,boljom tj nižom cjenom ide im u korist
da slazen se ... ovaj mob je zamisljen kao konkurencija n95 ... cija ce cijena jako past do dolaska k850 u nas!! ako je konkurentan razlika u cijeni nebi smila bit velika ... a i nema symbian ... pa ce bit manja ...
sve u svemu treba cekat vidit ... probat po mogucnosti ... cijena bar prvih misec dana oko 3000 malo vise...al past ce ... jako brzo
U can only do what you allow yourself to do ...
cim padne na 2500 moj je![]()
For the hoven lands...
konkurenti su samo po kameri a mislim da je nokiina bolja..neznam... btw sonyck je upravu... p1 je konkurent n95... w960 je iznad svih![]()
For the hoven lands...
kamera n95 je slabija po usporedbama koje ja bvidjeh i po mokemntarima,govorim o konkurentnosti kao multimedijalan uređaj ponajvipše kamerom ali što se ostalog tiče w960 bi bi najbolji konkurent ...svim modelima zasad
vrlo dobar dizajn, kamera 5mp , jedino bed kaj nema recimo gps...![]()
po meni nedostatk GPSa nije mana
najveća mana mu je to što nema WLAN i video je "opet" qVGA a ne čisti VGA (kao kod npr N91 i N95)
imao sam c25, c35, m35, c45, c55, m55, ST55 i s65 a sada imam SX1 1GB i SE K800i 1GB
testirao sam (manje od mjesec dana) EF81, SXG75, M65..........
igrao se s EF91 (dva tjedna) i N95 (par dana)..................
Bookmarks