Pa izgleda da je doslo vreme da uradis update softvera![]()
pozdrav! Maloprije sam odlučio prebacit nove mptrice na mob... spojio sam ga preko usb-a, prebacio u transfer mode i preko disc2phone-a prebacio pjesme na njega... U međuvremenu sam gledao tv... dodjem do komp-a, zaustavim vezu i ištekam mob... na trenutak se pokaže bijeli ekran no međutim tu je stalo, čas gori (samo bijelo) čas se ugasi... Izvadim bateriju, ponovo upalim, prikaže se walkman logo, taman da će prikazat izbornik a onda opet ista stvar... ekran se pali - gasi... U čem je stvar? tnx
Ne smeta mi sto spavam na engleskom, ali me nerviraju njemački podnaslovi
Pa izgleda da je doslo vreme da uradis update softvera![]()
ZTE Blade, Gen2, CM7 2.3.5 n148
U ovakvim slucajevima nekad pomaze master reset, ali pazi, time gubis sve u mobu (kontakte, zvukove, slike, ...).
ok, al' mislim stvarno iz ničega je došlo do ovoga... ajd da je pao il' sl... slično iskustvo sam imao s motorolom...nju sam onda bio uključio u struju (na punjenje), neko vrijeme se ekran palio-gasio a onda odjedno sve po starom - sve ok... stvarno ne mogu skužit do čega je... ne vjerujem da je problem software-ske prirode... možda je stvar u bateriji... jedino što to mogu tek sutra provjerit... kako da napravim master reset? p.s. što sve briše?
brise se sve sto imas na mobu a nije na memory tak da koktakte zalijepi na sim sve ostalno na memory i bubni master!
For the hoven lands...
onda novi main i fs i problem je rijesen
For the hoven lands...
Ponovo preko XS++?
yep... tutorial imas tu na forumu sve najs objasnjeno
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?...ght=w810+flash evo ti link sve najs objasnjeno
Zadnji uredio ravilov : 25-06-2007 u 05:24
For the hoven lands...
Pa tako dodje sam od sebe se nekad zaglupi i pomaze samo flash, tako da ces morati opet![]()
ZTE Blade, Gen2, CM7 2.3.5 n148
@gamer
jel si riješio mob?
Mi6 Black
@gamer- ako nešto nije u redu,probati ponovno flashati mob,masva zna sve o tome pa ce ti on pomoci![]()
Samsung E700->2x Motorola MPx200->Sony Ericsson K750i->Nokia 8310i i Sony Ericsson W810i->Samsung D600->Sony Ericsson w810i->Sony Ericsson K800i->SONY ERICSSON K800i->Sony Ericsson C510->Nokia E63->Nokia E72-> Iphone 4 16 gb
Imao taj problem, u sevisu 350 kn ako nemas garanciju. Mjenjaju ti maticnu i jos neke gluposti. Ako imas garanciju onda nista ne placas. Cekas tjedan dana da ti ga slože.
jel' mora baterija biti puna? mislim da mi je baterija bila pri kraju, a mislim da ono punjenje preko usb veze ne radi sad dok je 'status quo'... jedino da napunim svoji bateriju kod frenda koji ima sličan mob...
ako ideš s xs-om onda to mora biti puna a s far-om ne
Mi6 Black
nemoj ništa flashati ni niš,izvadi mmc iz njega pa ga onda upali i stavi na punjač,ili izvadi mmc pa ga stavi na punjač pa onda upali,ako neide onda pukni flash nemaš druge!![]()
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
evo konačno je sve riješeno... jutros sam napravio full flash preko FAR-a (i XS++) uz veliku pomoć MASVE kojeg ovim putem pozdravljam (kralj si!) sad je sve ok a nadam se da će tako i ostati... eto, problem je bio u softwareu koji se iz zasad još neutvrđenih razloga sam od sebe srušio... budući da je problem riješen može
... hvala svima, živili
![]()
super da si rjesio![]()
R.I.P Dimebag Darrell Lance Abbott 1966-2004
I was best SE modding freak on cafe.mobil until now.
Bye,bye SE modding......out of here -later.