Koliko ja znam, tu na SE forumu nije bilo slicne teme, pa je OK ako search nije nista nasao.
Medjutim, naslov ove teme ti nije bas po pravilima. Popravio sam naslov, a ti ubuduce pripazi.
Naime neki dan vidim frend na plaži chata preko N70 nokie koristeci malen program FRING mislim da se zove, na skype fino sa plaze pise...
Ja gledam njega i pitam je li to placas nesto posebno on kaze nekih 90kn ali ako je samo chat da moze navodno i bez preplate, sad mene interesira postoji li nesto za:
SE: P910
SE: K750
Ako ima koliko košta i kako to...probao sam search foruma ali ne ide najbolje...![]()
Koliko ja znam, tu na SE forumu nije bilo slicne teme, pa je OK ako search nije nista nasao.
Medjutim, naslov ove teme ti nije bas po pravilima. Popravio sam naslov, a ti ubuduce pripazi.
Pa imaš za UIQ IM+
Nokia 3300 >SE T300 >3650 >N-gage > p800 >Trēo 600 > MDA Compact > MDA Compact 2 > Palm Treo 650 > E61i >BlackBerry 8300 Curve>Palm Trēo 680 /Nokia E71/Palm Centro>HP iPAQ 910c, Nokia 5800 XM, Palm Centro.
Puno hvala ljudi!!! Tražim sad ovaj IM+
Oprostite sto sam u zadnje dane bio malo lajav...![]()
probaj na dotsis.com pod uiq podforum pogledati imaš i ostalih aplikacija!
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
Ja nemam više taj proggi. formatirao sam C particiju.
Nokia 3300 >SE T300 >3650 >N-gage > p800 >Trēo 600 > MDA Compact > MDA Compact 2 > Palm Treo 650 > E61i >BlackBerry 8300 Curve>Palm Trēo 680 /Nokia E71/Palm Centro>HP iPAQ 910c, Nokia 5800 XM, Palm Centro.
I kakavje program jel može neko neš reč?![]()
Bookmarks