Meni su se događale takve smetnje dok sam bio na VIP-ovom signalu. Dok sam na T2 signalu zvuk je čist.
Imao sam u zadnjih 2 mj. problema sa zvukom kad me netko nazove. Onaj tko me nazove čuje me kao da pričam iz bureta, poduplano, isprekidano, krči i sl. iako je signal najjači. Prvo sam pomislio da je problem u mobitelu, ali promijenio sam 3 mobitela i problem je ostao isti. Nakon toga posumnjao sam u neispravnost kartice i to se pokazalo točnim jer sam stavio karticu u 2 druga mobitela i opet je zvuk bio loš. Danas mi je aktivirana druga kartica koju sam dobio na prodajnom mjestu i problemi sa lošim zvukom su nestali. Netko mi je sa foruma ili sa useneta rekao da kartica nema veze s tim, pa evo, nek se sad poklope ušima i nek šute.
Meni su se događale takve smetnje dok sam bio na VIP-ovom signalu. Dok sam na T2 signalu zvuk je čist.
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
E nema SIM kartica veze sa zvukom,dokazano![]()
Ja ju imam od samog početka,nisam ju nikad mijenjao ali zvuk je popravljen,to se svakako primjeti.
Čini se da su napokon prebacili na EFR kodiranje zvuka.
Dobro, ali kako onda objašnjavaš iznenadni popravak zvuka čim sam danas stavio zamjensku karticu i sve ono isprobavanje i prebacivanje kartice od prije?
Hm, ali koja to slučajnost mora biti što se tiče tih linija? Da krenem od početka, bio sam na pretplati do 3mj. ove godine i nije se događalo da je zvuk loš, onda sam nabavio novi mob i prešao na prepaid i dobio novu karticu - loš zvuk se pojavio, pa onda početkom 5-og mjeseca kad je počeo MMS i gprs, zbog tih problema sam ponovo mjenjao karticu i mobitel i opet zvuk zajebava i sad sam prije neki dan opet zbog tog zvuka zamjenio karticu i sve je ok? To mi nije nikako jasno, jesam li ja svaki put uspio dobiti lošu liniju kako ti kažeš?
Bookmarks