Pa ja mislim da nemoze,na kutiji trebaju pisat koji su podržani modeli(nista te nekosta isprobat u trgovini).....
Jel se mogu uparivati BT slušalice drugih proizvođača sa Nokiama? Konkretno me zanima sluška od SE HBH 608 pa da ne kupujem bezveze ako ne ide?
Pa ja mislim da nemoze,na kutiji trebaju pisat koji su podržani modeli(nista te nekosta isprobat u trgovini).....
ja bas mislim da mogu.
Jesi isprobao ili imaš takvu situaciju?
SE BT slušalica radi na 6600
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
Pa to mi baš i nije neka korisna informacija, mene zanima za N73. To što radi sa 6600 ne mora značiti da radi i sa novijima.
Stvar je u tome što nemam gdje isprobati baš taj model slušalice. Ovo ima jeftinjaka na ebayu, za nekih 150kn, al opet nije baš ni tak malo da bi kupio odmah pa kasnije da ne radi s mojim telefonom!
Zadnji uredio Ico : 22-06-2007 u 16:15
meni je naprimjer Motorolina slusalica radila sa Samsungom D500.
U stvari i ja mislim da bi to trebalo funkcionirati jedno s drugim bez obzira na vrstu. Mislim, pa bluetooth je svuda isti, telefon će je prepoznati vjerovatno. Ako oni GPS receiveri raznih marki rade sa nokiama onda bi i ovo trebalo funkcionirati.
Bookmarks