da meni je naso trojanca u tom!
ovak..joj..imam neki opaki (mozda i nije) virus u kompu. stalno svim mojim kontaktima na msn salje nesto (vjerojatno isto neki virus) bila ja on ili off line...e sad problem je u tome kaj se meni doma al ono niko ne kuzi u kompove i neko mi zbrisal antivirus s kompa. kak to rijesiti??
pomoc...i molim vas objasnit onako zdravo seljacki jer nista ne kuzim.
thx
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
da meni je naso trojanca u tom!
http://www.download.hr/index.php?file=14
skini ovo, to ja imam, i stvarno super bloka viruse.
ako ga skines,javi na pm, pa cu ti objasnit sto dalje..btw nemoj slucajno ic mobitelom na internet, jer ima gadnih virusa..
evo frend te prestigao, dao mi neka dva programa da skinem i instal pa bumo vidjeli...
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
http://www.download.com/Ad-Aware-200...bj=dl&tag=top5
skines to za spyware, instaliras i skeniras...
ovdje si za free skeniras kompjuter za viruse
http://www.pandasoftware.com/products/ActiveScan.htm
pa vidi sta se dogadja tocno
It's nice to be important, but it's more important to be nice
skinula sam neki spyware doctor i sad skenira komp...![]()
Toliko si neaktivna u "pravom" dijelu foruma da si vec zaboravila na njega. Opet ponavljam moje misljenje da bi zabranio pristup chataonici ljudima koji imaju vise od 500 postova i 60% postova u njoj.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
pihhh pa kaj kad nam sve radi super i imamo super mobace
ja sam joj preporucila avg!
ma dodjem ti ja doma pa ti sve instaliram![]()
One fine day in the middle of the night, Two dead men got up to fight, Back to back they faced each other, Drew their swords and shot each other...
jel ne postoji podforum za taj problem?
postoji, al maloj je trebao expresan odgovor, tako da.
mislio sam da dodje po mene.... i naravno da me sutra ujutro odbaci do doma![]()
One fine day in the middle of the night, Two dead men got up to fight, Back to back they faced each other, Drew their swords and shot each other...
i kaj to tebe briga? ajde molim te olabavi.ako ne mislis nista pametno reci slobodno proseci. ni me briga za tebe, niti najmanje. sita sam tvojih provokacija. ako ti smeta sta postam u chatapnicu nemoj ti postat ovdje i svi sretni i zadovoljni.
i to kaj je lili rekla, mobitel mi radi sve 5 i nemam nikakvih pitanja u vezi toga. kad cu imat, pitat cu ili potrazit
do tad
kak si i ti rekao, uvijek postoji opcija ignore![]()
haha .
hvala na linkovima i tome. sad cu ja nes probat. moze![]()
...zašto sad ide spam i blesavi odgovori...
Kako bi potakao raspravu naglasiću da je Norton s*anje...![]()
slažem se,nod32 rules.....
...krenulo je...![]()
ma pozvat cu frenda doma da mi sve sredi...mislila sam da cu znat sama al nemam volje
neznam kaj si stavila al opet sam dobila tvoj fotos![]()
ma znam..ugasila sam msn sad i necu ga palit dok mi se to ne sredi. ide mi na zivce
Bookmarks