hehe izgleda da sa novim nokia n73 softvareom dobijes music player od ME pa to tako stoji,kod n73 ME music player je stalno ukljucen.pozz
Jučer sam preko Nokia software updatera updatao svoju NokiuN73.
I sad, kad pritisnem i malo duže držim tipku "Menu" (da bi vidjeli koje su aplikacije aktivne), osim "Standby"-a mi stalno stoji i Music player???
I ne može se isključiti pritiskom na tipku "C".... nemam Music edition N73, a i da imam, mislim da to ne bi trebalo tako stajati...
Zna li netko zašto je tako?!?
hehe izgleda da sa novim nokia n73 softvareom dobijes music player od ME pa to tako stoji,kod n73 ME music player je stalno ukljucen.pozz
tako znači..... a reci mi, molim te - znači, memorija je sad opterećenija... kad je on stalno uključen....??
Ma nije toliko opterecena de ces osjetiti kod ulaženja u meni ili kod otvaranja aplikacija ali vodi racuna da nemas puno aplikacija otvorenih.pozz
da, to sam si i mislio..... ne znam zašto ovaj model s tim opterećuju, kad nije Music edition... zapravo, ne znam ni zašto bi tu N 73 ME opteretili, kad ionako moraš aktivirati muziku posebno... bezveze... ne da im se raditi poseban update....
hvala!
ovo se može zaključati... (što se mene tiče...)
bok!
novi sam ovdje, i ovo mi je prvi post
jucer sam kupio n73 u vipu i super je mob, ali citam tu malo i vidim da ima novi firmware sa boljim playerom. jel bolji od jukebox-a?
jako bi htio imati neki vizualizaciski mp3 player, ono ko u winampu kaj ima par stupaca i idu gore-dole
jel to ima taj novi firmware?
jel mogu bez frke updateat firmware, bez da sjebem mob ili izgubim garanciju.
sry ako je malo OT, ipak sam prvi put tu
LCG jukebox ima neke svoje prednosti kao sto su sleep timer i jednostavno uređivanje playlista ali zapamti da nijedan program nikad nece imat jaci zvuk preko slusalica neg nokijin orginal.
Neznam dali imaju frimware za brandirane telefone.U pravilu nebi trebalo bit problema sa updateom, u slucaju ak ti komp smrzne upola updatea onda si u govnima i treba nosit mob da ti oživi![]()
Bookmarks