pogledaj u kineske trgovine......
nemojte odmah početi pisati kako je ovo glupo, jer sam pretražio cijeli grad u nadi da nađem neke luuude boxerice pa nigde da nađem, sve sama klasika ili su skupe...pa zna li ko kakav dobar webshop ili ducan u splitu kad cu uskoro u st?
jesam malo
![]()
After all...
pogledaj u kineske trgovine......
oš moje? za cenera. ko nove.
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
nešto ludo, odkačeno, moderno,
After all...
neshto ludo moderno..jesi pretražio gift shopove..ja imao svjetlećeg garfielda
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
ja upravo imam simpsone![]()
pogledaj u funky fishu... ja si tamo kupio neke jebene... ako ce mi se dat bum ih slikal i stavil na imageshack
One fine day in the middle of the night, Two dead men got up to fight, Back to back they faced each other, Drew their swords and shot each other...
Ova tema mora bit sticky![]()
Mobile Review Forum- ako želite znati sve o najnovijim hi-tech gadgetima. Obnovljen, bolje organiziran i još zanimljiviji! :) http://forum2.mobile-review.com/index.php
e di je to...?
NEGO:
bio sam danas e euroshopu i kupio par komada, nije baš ono što tražim ali luuuude su, zadovoljan ja, nisu ni preskupe -imaju preporuku u svakom slučaju...![]()
heh sad...da ne duljimo i dalje tražim neke recimo onako da je na guzici neki morski pas ili neki bolesnik koji drži "onaj prst" pa da mogu ženaskam koje me uvrijede lijepo pokazat šupak!![]()
nadam se da nije previše
![]()
After all...
a bokte nece, di da kupis gace...![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
odi u beneton(malo su skuplje) ali ja sam si tamo ubo je**** crvene sa dva vraga prodam ti ih ak oš skoro pa đabea imam ti calvin kline
ukratko
![]()
A KAJ SAD TI GLEDAS�
smartshop stari imaju ti spaljene!!!!
ZG:ilica 37
ST:dosud 8
Nedajte se kontorlirat'. www.fmjam.com Kad je ljudima dosadno, dosadno im je ponajprije stoga što su dosadni sebi samima.http://www.youtube.com/watch?v=kQfCAiDfzvI
imas u importane galeriji, u zg ( jel je galerija ono u zgradi, a ne u pothodniku? ) neki ducan di ti pisu sta oces na sta oces - valjda i na boxerice, mozda mozes stavit i sliku koju oces na njih, ili odi u neki ducan di ti stavljaju natpise, slike na majcu i ostalo
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Bookmarks