trebas stavit noviji soft ili tak nest , svaka l7 ne radi kak treba sa 1gb karticom ali problem se rijesava flashanjem
tak sam procito tu na forumu ali pricekaj nekog ko se bolje kuzi u /\/\oto da ti objasni
Neki dan sam kupio TakeMS microSD karticu od 1GB i kad je stavim u mob (L7)
nakratko se smrzne ili je jako spor i poslije je sve uredu sa mobom , ali neće da mi formatira karticu!Znači sve je u redu , osim formatiranja!
Zna li netko u čemu je problem?
trebas stavit noviji soft ili tak nest , svaka l7 ne radi kak treba sa 1gb karticom ali problem se rijesava flashanjem
tak sam procito tu na forumu ali pricekaj nekog ko se bolje kuzi u /\/\oto da ti objasni
Zadnji uredio Most Wanted : 20-06-2007 u 14:15
koji software imaš gore
|\/|0T0r0La
probaj manualno resetirat mob. Ako ne pomogne, promjeni flash ili kod nekog drugog probaj formatirat karticu. Nikako ne moj na kompu formatirat karticu jer ćeš je jako usporiti.
naravno, reset ništa ne briše.
neznam dal L7 uopće podržava karticu od 1GB...
Nema osobe koje se ja bojim,
osim dragog Boga, jer je razlog što postojim
izbrisi sve sa katrice, formatiraj na kompu, formatiraj na mobu, i trebala bi ti normalno radit, tak je meni bilo na k800 ( samo sta imam micreo m2 sd)
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Glavni reset ne pomaže, koji flash bi mogao stavit , a da mi radi kartica!
Stavio sam Yuet v 3.2 i opet ne radi!
Koji soft podrzava karticu od 1GB?
diabolic 53 100% podržava jel je tak meni radila v360 s 1gb a l7 i v360 su kompatibilne
|\/|0T0r0La
a zasto ne podrzava yuet?
yuet sigurno podržava 1 gb...
Ali je problem očito u mobu, jer ne podržava svaki mob svaku karticu... Tvoj mob podržava 1gb, al očito ne takeMS. Probaj s nekim zamjenit isto s gigom al neku drugu marku pa ak radi obojici...
Meni je recimo L7 podržavao Silicon Power i Transcend, a Kingston ne.... Naravno govorim o kartiocama od 1 gb
CARpeDiem*
a jeee , pa kakva je razlika to je sve ista kartica!?!
ok , provat cu nesto!![]()
ali i l7 nije namjenjena za podržavanje 1gb memorijske kartice!
je namjenjena ali ne u vodafone softu
|\/|0T0r0La
Bookmarks