Nešto nisam siguran da će do toga doći.
Izvor: http://business.hr/Default2.aspx?Art...c-84f5909a8367Od hrvatskih kompanija, na kongresu koji je trajao od 12. - 14. Lipnja u Berlinu prisustvovala je tvrtka Telcro grupa, mobilni virtualni mrežni operater koji uskoro planira početi sa radom i u Hrvatskoj.
Stranice Telcro-a: http://www.telcro.com/hr/index.html
Nešto nisam siguran da će do toga doći.
u čemu je caka kod ovoga* kako može biti virtualni*?
After all...
Naravno da može, zašto ne bi mogao?
Ma to je već perverzno![]()
dobro što je to virtualni operater?
After all...
Operater koji nema svoju infrastrukturu nego koristi tuđu (i ne planira graditi svoju).
moglo bi bit dobro da dodje jer ce onda svi jos vise cjene spustit...
Mislim da bi to bilo previše za državu od 4,5 milijuna stanovnika. Pa već danas ima više aktivnih brojeva, nego što ima ljudi.
Nikad nije previše!!!!!Što više to bolje.![]()
E
Sto vise operatera to nize cjene jer je konkurencija veca a to bolje za nas
KISI KISI
mogao bi imati sansu ako ne ocekuje previse,a ionako ne ulaze previse jer unajmljuje opremu.
ma nek dodje pa cemo vidit... za nas korisnike to moze bit sam dobro, a i sigurno ce se nac ljudi koj ce i to pocet koristit
Sto se mene tice nek ih dode još 100 jer ce natjerat ove glavne da spuste cijenu....![]()
Ma super - sto vise to bolje - profitiraju samo korisnici!
Samo me brine - na stranici kazu da se ovi virtualni operateri fokusiraju na marketing (reklame) - a ne treba nam jos jedan Tmobile
Joj ljudi, ocito je da vam je koncept virtualnog operatera jos nepoznat jer ne biste lupetali ovakve gluposti.
Cilj virtualnog operatera nije oduzimanje korisnika postojecim operaterima niti daljnje spustanje cijena, nego dopunjavanje razlicitih usluga koje necemo naci kod postojecih operatera, kao i daljnja konsolidacija trzista, pa u konacnici i nize troskove.
Pojava virtualnog operatera u Hrvatskoj znaci da je nase trziste dozivjelo zrelost i da je spremno za novi stupanj modernizacije.
Samo se nadam da ce ovaj Telcro zapravo donijeti nesto novo i inventivno, jer ono sto je Tomato trebao napraviti nije to i krsi se sa skoro svim pravilima poslovanja virtualnog operatera. Cilj Tomata je bio izazvati pomutnju na trzistu, a ne, kao sto sam naveo, konsolidirati trziste i u konacnici doprinijeti nizim cijenama te povecanju usluga. Stoga se nadam iskreno kako ce ovi imati dovoljno inventivnosti da ponude trzistu nesto novo...inace steta ulozenih novaca.
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Nije tamo ona njihova Vega propala ili je pak na rubu egzistencije?
...also known as El'AnDrA...
Bookmarks