Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 8 od 17 PrvaPrva ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 176 do 200 od 419
    Pravi forumaš
    Datum registracije
    Nov 2003
    Mobitel
    Nokia N95, M660i
    Operater
    Vip, Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao maurich Pregledaj post
    i pitam se kamo da je nosim da mi to ''stisnu'' da se to više ne događa... :
    Učini kao ja -> OVO -> http://www.simplysymbian.com/2007/05...der-nokia-n95/

(nemoj gledat one video-e, nego onaj text ispod sa slikama.

ZAKON JE! Ne "klopoče" i vjeruj mi, funkcionira. Isti dan kada sam je kupio, to sam napravio, i moj je klepetao, ali prije negoli sam ga upalio, prvo sam ga razmontirao i napravio. Radi KO ZMAJ!

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    Veteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Aug 2005
    Mobitel
    wp
    Operater
    t-mobile
    Godina
    35
    Bodovi
    27.294
    Nivo
    40
    Bodovi: 27.294, Nivo: 40
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Moj stari je odnjeo njoku 6280 kod nekog lika jer je bila ko klackalica,i lik ju otvorio našprico ju s nečimi od tada radi savršeno....

ps. nebi bas otvarao mob od 6000 kn,bolje bi ga odnjeo nekom ko je to prije radio......

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Nov 2003
    Mobitel
    Nokia N95, M660i
    Operater
    Vip, Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao sonyck Pregledaj post
    Moj stari je odnjeo njoku 6280 kod nekog lika jer je bila ko klackalica,i lik ju otvorio našprico ju s nečimi od tada radi savršeno....

ps. nebi bas otvarao mob od 6000 kn,bolje bi ga odnjeo nekom ko je to prije radio......
    Pa nisam ni ja htio, ali kada ti onako klacka, jednostavno ti ništa ne preostaje.

BTW. ti samo skineš plastiku i odšarafiš po 3 šaafa sa svake strane. Jako sam se bojao to napraviti, ali to što odšarafiš nema veze s ničim osim klinim dijelom, tj. to su ti nosači na kojem klizi ekran.

Kada to napraviš, ne samo da ti više ne klacka, nego se i malo teže otvara, što je jako dobro, jer ti se sada više ne otvara (sama od sebe) u đepu.

I DA Maurich@ Moj N95 je jako brz, čak i brži od SE PXXX serije.

Probaj ga updateat. To sada možeš i od doma. Lako je.

Veteran50000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Aug 2005
    Mobitel
    S10E, Find X3 Neo
    Operater
    HT,bonbon
    Bodovi
    143.430
    Nivo
    91
    Bodovi: 143.430, Nivo: 91
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Destroyer Pregledaj post
    Što je i najzanimljivije, rezenciju Nokie n95 je napisao glavni urednik Mobila.
    to je onda najtuznije.tako pausalno i bez neke prave logike ocijenit da je n95 mob bez konkurencije je zaista smijesno.

Forumaš sa stažem
    Datum registracije
    May 2006
    Mobitel
    HTC TyTN
    Operater
    ·T···Mobile·
    Godina
    42
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mozda ju je dobio u trajno vlasnistvo pod uvijetom da ju nahvali...

Super-forumaš Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class25000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    Nokia E71
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    36
    Bodovi
    30.046
    Nivo
    42
    Bodovi: 30.046, Nivo: 42
    Bodovi: 30.046, Nivo: 42
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    N95 nema konkurenciju.
    Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
    www.gadgethive.com

Pravi forumaš Postignuća:
    Veteran1000 Experience Points

Datum registracije
    Jun 2007
    Bodovi
    4.613
    Nivo
    16
    Bodovi: 4.613, Nivo: 16
    Ukupna aktivnost: 2,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao -Um- Pregledaj post
    Pa nisam ni ja htio, ali kada ti onako klacka, jednostavno ti ništa ne preostaje.

BTW. ti samo skineš plastiku i odšarafiš po 3 šaafa sa svake strane. Jako sam se bojao to napraviti, ali to što odšarafiš nema veze s ničim osim klinim dijelom, tj. to su ti nosači na kojem klizi ekran.

Kada to napraviš, ne samo da ti više ne klacka, nego se i malo teže otvara, što je jako dobro, jer ti se sada više ne otvara (sama od sebe) u đepu.

I DA Maurich@ Moj N95 je jako brz, čak i brži od SE PXXX serije.

Probaj ga updateat. To sada možeš i od doma. Lako je.
    tnx, -Um- , puno si mi pomogao...dakle, kažeš, mogu bez straha ovo otvoriti? A update? Nokiina službena stranica?

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    May 2006
    Mobitel
    Note4, 8850
    Bodovi
    18.838
    Nivo
    33
    Bodovi: 18.838, Nivo: 33
    Ukupna aktivnost: 10,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bok svima

koliko vidim svi ste iznijeli svoje mišljenje o N95, a zaključak je kako se nekima sviđa a nekima ne sviđa. I svatko je obrazložio zašto mu se (ne)sviđa, pa tako i ja u svojem tekstu o N95. S obzirom da mobitele recenziram 8-9 godina mogu reći da se radi o dobrom uređaju, koji je zaista skup ako se pogleda cijena. Međutim, neka komparacija postoji i sigurno da ne može koštati 4000 kuna kao neki drugi mobiteli, jer bi onda ti mobiteli od 4000 kuna trebali biti jeftiniji. Svi znamo da su Nokije nešto skuplje u odnosu na druge proizvođače, naročito ako ih se uspoređuje sa Sony Ericssonima koji su uvijek povoljniji. Telefon sam koristio tjedan dana i ima slide kvalitete kao i većina drugih takvih telefona, znači klima se. Ovaj je telefon nešto deblji i zbog toga je i klizni mehanizam manje stabilan, ali to je tako i da drugim telefonima. Osim na E65 koji ima praktički savršen slide mehanizam. Fotić radi jako dobre fotografije, a da bi se reklo da ima bolji ili lošiji od nekog drugog mobitela onda bi trebalo istu stvar fotografirati u isto vrijeme s oba mobitela. Sve drugo su pretpostavke.
    GPS je nešto slabiji nego u slučaju samostalnih GPS prijemnika, i to sam i napisao u tekstu. U mojem tekstu piše da GPS-u nekada treba i po 15 minuta da se spoji sa satelitom. Tamo sam objasnio i problem s kartama - trenutno je karta HR velika gotovo 150 MB, a recimo Slovenije 8 MB, ako se ne varam. Problem je u Nokiji koja je u kartu HR stavila i dijelove nekih okolnih zemalja, ali će se to uskoro ispraviti i sama će karta biti velika 10-20 MB.
    Valjda smo svi već postali svjesni da ne postoji savršen mobitel i da ga nikada neće biti! Proizvođači će uvijek napraviti neke nedostatke kako bi korisnici gledali u nove modele i slinili za njima.

zajebant Postignuća:
    SocialVeteranTagger First Class50000 Experience PointsOverdrive
    Nagrade:
    Frequent Poster

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    S6
    Operater
    HT
    Bodovi
    112.292
    Nivo
    81
    Bodovi: 112.292, Nivo: 81
    Bodovi: 112.292, Nivo: 81
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @krunoslav: ok, sve to stoji...
    mob je mašina i pol. ali opet i mene smeta što pod nedostatcima piše: ništa bitno.
    Po meni je baterija bitna na mobitelu. bar ste mogli tu bateriju staviti pod nedostatke. Jer, kako su i ne neki forumaši tu napisali, baterija ne izdrži ni 24h, što je kriminal.
    Al bez obzira na tu bateriju, meni se mob ful sviđa, i kad padne cijena na neku normalnu (za koju godinu), bi si mogno piknut taj mob...
    ... HTC Desire -> Sensation -> One (M7) -> Note 3 -> LG G2 -> S6 SM-G920F

Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2004
    Mobitel
    HTC One X
    Operater
    VIPNet
    Godina
    42
    Bodovi
    14.484
    Nivo
    29
    Bodovi: 14.484, Nivo: 29
    Ukupna aktivnost: 9,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao krunoslav Pregledaj post
    ...
    A katastrofalna baterija? Da li ste svjesni da se Nokia sprda sa svojim kupcima kada u takvog potrošača energije stavi bateriju od 950 mAh, dok moja E61 ima bateriju od 1500 mAh, pa mi opet traje jedva 2 dana?

A činjenica da k800 radi bolje slike sa 3.2MPx?

A cijena, koja je 1500kn viša u Mobisa nego na službenom Nokijinom webshopu u Njemačkoj?

Kažete da ste joj za GPS dali blagu 'packu po prstima', ali činjenica je da je neupotrebljiv, pogotovo kada se uzme u obzir-katastrofalna baterija.

Do sad sam se uvijek pri kupovini mobitela oslanjao na neovisne recenzije na netu, zato mene ovo previše ne dira. Al ima i ljudi koji odluku o kupnji mobitela donose na temelju tiskanih izdanja, i bojim se da će ti ljudi na temelju vaše recenzije donijeti krivu odluku:
    Testis unnus, testis nullus!

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Jan 2003
    Mobitel
    Puna ladica
    Operater
    T-Vip2
    Godina
    54
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao marko6630 Pregledaj post
    A katastrofalna baterija? Da li ste svjesni da se Nokia sprda sa svojim kupcima kada u takvog potrošača energije stavi bateriju od 950 mAh, dok moja E61 ima bateriju od 1500 mAh, pa mi opet traje jedva 2 dana?
    Ne budi sitničav. Kupi si drugu bateriju koja vjerojatno košta 1000 kuna u Mobisu i nosi je u drugom džepu.

A činjenica da k800 radi bolje slike sa 3.2MPx?
    Ih, nemoj sad kenjat, a kult boga symbiana?

A cijena, koja je 1500kn viša u Mobisa nego na službenom Nokijinom webshopu u Njemačkoj?
    Ajde lijepo u Njemačku pa si kupi, ovo je Hrvatska

Kažete da ste joj za GPS dali blagu 'packu po prstima', ali činjenica je da je neupotrebljiv, pogotovo kada se uzme u obzir-katastrofalna baterija.
    Pa taj mobitel je sam sebi svrha, zar još nisi shvatio?

Do sad sam se uvijek pri kupovini mobitela oslanjao na neovisne recenzije na netu, zato mene ovo previše ne dira. Al ima i ljudi koji odluku o kupnji mobitela donose na temelju tiskanih izdanja, i bojim se da će ti ljudi na temelju vaše recenzije donijeti krivu odluku:
    Ne znam jel se sjećaš priče o pronevjeri 2 mil. kuna u mobilu. Priča se da je NeReD to maznuo radi transplatacije jetre.
    E vidiš, očito je da negdi treba pare zaradit, a ovi što kupuju tiskovine i na osnovu rivjua koji su u njoj pročitali idu kupit mobitel, i to još ovaj što košta k'o svetog Petra kajgana, neka ga i kupe. Takvih likova mi nije žao.

Datum registracije
    Aug 2005
    Mobitel
    S10E, Find X3 Neo
    Operater
    HT,bonbon
    Bodovi
    143.430
    Nivo
    91
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cinjenica ostaje pored svega nabrojanog da je baterija ugradjena u N95 zaista smijesna i to ne moze niko opovrgnuti.
    ako i zanemarimo sve ostale nedostatke,baterija ostaje najveca mana.
    ako ja u djepu pored n95 moram stalno nositi i punjac, onda je to nesto sto zabrinjava kod tako skupog mobitela

nihilistic Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Oct 2004
    Mobitel
    iPhone 3G 16Gb
    Operater
    vip
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    zanimljivo je da bugovci u svojoj recenziji pišu citiram "Sve drugo je na mobitelu solidno,osim baterije koja se teško nosi sa svom raskoši uređaja, pa ju je potrebno nakon dva dana intenzivnog rada ponovo napuniti "

dok je Teo sa symbian-freaka još prije pola godine napravio detaljan test baterije prema kojemu se moglo vidjeti da baterija nije izdržala niti jedan dan uz prosječno korištenje telefona,sms-a i nekoliko minuta wlana.
    angels might have been eaten.

Pravi forumaš Postignuća:
    Veteran1000 Experience Points

Datum registracije
    Jun 2007
    Bodovi
    4.613
    Nivo
    16
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Baterija je totalno iritirajuća, i doslovno, moraš nositi punjač sa sobom...Jer, ako kupiš mobitel koji ti služi i kao fotić, i kao telefon, i onda ( nisi doma ) negdje u 3 ujutro ga gasiš, da bi baterija izdržala dok dođeš doma da imaš za, ne dao Bog, sitne pozive, onda POLUDIŠ....

Ừ cup of tea, anyone? Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience Points

Datum registracije
    May 2004
    Mobitel
    ZUK Z1
    Operater
    Tele2
    Godina
    47
    Bodovi
    84.660
    Nivo
    70
    Bodovi: 84.660, Nivo: 70
    Bodovi: 84.660, Nivo: 70
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao sodom Pregledaj post
    zanimljivo je da bugovci u svojoj recenziji pišu citiram "Sve drugo je na mobitelu solidno,osim baterije koja se teško nosi sa svom raskoši uređaja, pa ju je potrebno nakon dva dana intenzivnog rada ponovo napuniti " ...
    Mislim da su njima tu N95 preko noći napunile noćne vile, a ovi nisu ni skužili. I kakav im je to intenzivan rad s kojim je baterija izdržala čak dva dana? Tri poziva pdo 40 sekundi i 6 poruka, a za ostale điđe-miđe su saznali iz manuala?

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    May 2006
    Mobitel
    Note4, 8850
    Bodovi
    18.838
    Nivo
    33
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Očigledno postoji razlog zašto je u dućanu mobitel 6500 kuna, a na crnom tržištu puno manje (ako izuzmemo porez) - svaki se mobitel, prije dolaska na hrvatsko tržište, mora poslati kod mobilnih operatera kako bi se i mreža prilagodila njemu, i kako bi on bio dobro prilagođen mreži. Možda vam tu leži odgovor zašto mobitelima o kojima govorite baterije nisu izdržale niti jedan dan, a nama novinarima ipak malo duže. Ne puno duže, ali duže. Nekada je zaista teško reći (nakon nekoliko dana korištenja mobitela) kakva je baterija mobitela jer tih nekoliko dana svi po njoj jašimo i crpimo ju puno više nego što bismo to radili nakon 20-30 dana od kada bismo ju dobili. Nakon nekoliko dana ju moramo vratiti jer mobitel ide u sljedeću redakciju na testiranje i onda se ne može napisati da baterija ne valja, a niste baš sigurni u to.

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Jan 2003
    Mobitel
    Puna ladica
    Operater
    T-Vip2
    Godina
    54
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nitko nije govorio o crnom trzistu, nego o cijeni u Njemackoj, I to sluzbenoj cijeni (ohne vertrag).
    Isto tako I u Sloveniji.

Apropos baterije, enivej, bez obzira na to uskladjivanje s mrezama, ta baterija je za prijeki sud.
    Nema opravdanja - Nema.

A ovo da je bugovcima baterija trajala dva dana, ili je tipfeler ili reklama, podmukla.
    Zadnji uredio Drug Mile : 18-06-2007 u 15:22

Datum registracije
    Dec 2004
    Mobitel
    HTC One X
    Operater
    VIPNet
    Godina
    42
    Bodovi
    14.484
    Nivo
    29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Očigledno postoji razlog zašto je u dućanu mobitel 6500 kuna, a na crnom tržištu puno manje (ako izuzmemo porez)
    Nokia webshop, nikakvo crno tržište.

- svaki se mobitel, prije dolaska na hrvatsko tržište, mora poslati kod mobilnih operatera kako bi se i mreža prilagodila njemu, i kako bi on bio dobro prilagođen mreži. Možda vam tu leži odgovor zašto mobitelima o kojima govorite baterije nisu izdržale niti jedan dan, a nama novinarima ipak malo duže. Ne puno duže, ali duže. Nekada je zaista teško reći (nakon nekoliko dana korištenja mobitela) kakva je baterija mobitela jer tih nekoliko dana svi po njoj jašimo i crpimo ju puno više nego što bismo to radili nakon 20-30 dana od kada bismo ju dobili. Nakon nekoliko dana ju moramo vratiti jer mobitel ide u sljedeću redakciju na testiranje i onda se ne može napisati da baterija ne valja, a niste baš sigurni u to.
    N95 ima bateriju od 950 mAh. Ne treba biti inžinjer elektrotehnike da se skuži da je to manje od 1500 mAh koliko ide u E61. A budući da dotičnu imam preko godinu dana, znam da nema teoretske šanse da mu baterija (uz prosječno korištenje) traje više od 2 dana. A kako će tek baterija od 950 mAh u uređaju koji još ima i HSDPA, te GPS, koji doslovce gutaju bateriju. Nije to viša matematika. Osim ako recenzenti možda dobivaju N95 sa baterijom od 2500 mAh.

Uostalom, imao sam priliku koristiti N95 par dana. Znam o čemu govorim.

Netko zlonamjeran bi vaš odgovor mogao nazvati podcjenjivačkim.

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Nov 2003
    Mobitel
    N82
    Operater
    m:tel
    Godina
    37
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eh ljudi, pošto vidim da sam napravio malu pometnju, sorry, ali bez prave krtike, nauka se ne može razvijati, pa tako niti išta drugo
    Nego, to je moj slj. mobitel, pa makar mu baterija i trajala 20ak sati. Imam još moj stari Ngage, držaću ga u autu ugašenog, pa kad zafali, uvijek ga mogu uključiti hehe...
    SKR. je SKR. za SKR.

Datum registracije
    Aug 2005
    Mobitel
    S10E, Find X3 Neo
    Operater
    HT,bonbon
    Bodovi
    143.430
    Nivo
    91
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    upravo sam citao recenziju konkurentskog magazina i tamo je N95 doslovno popljuvana.
    "GPS je granicno upotrebljiv,kamera daje nevjerojatno lose fotografije,cak i sa zadnjom verzijom firmwarea,kuciste je rasklimano,a baterija mizerna".

na ovo jos treba dodati i izrazito visoku cijenu za neuvjerljiv skup svih aktualnih tehnologija koju Nokia prezentira na ovom modelu.

ovim se jos jednom pokazalo da Nokia jednostavno prebrzo i nepromisljeno izbacuje nove modele koji ocigledno jos nisu spremni sa trziste.

EDIT:
    dio recenzije:
    "slike koje smo snimali koristenjem posljednje verzije firmwarea,sa svim automatskim postavkama i ukljucenim AF-om ispadale su toliko nevjerojatno lose,da nismo mogli vjerovati u njihovu (ne)kvalitetu.
    stvar je postala alarmantna kada smo zakljucili da bilo koji SE sa senzorom od 2ili 3mp radi neusporedivo bolje fotografije od N95.
    imala je problema sa stvaranjem jasnih,izostrenih slika i balansom bijele boje"
    nije doslovno prepisano.
    Zadnji uredio Ico : 18-06-2007 u 23:25 Razlog: postoji EDIT.

Veteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Aug 2005
    Mobitel
    wp
    Operater
    t-mobile
    Godina
    35
    Bodovi
    27.294
    Nivo
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ajd ovo je vec prilicno realna recenzija makar se nebi slozio da daje "nevjerovatno lose fotke",zasto?zato sto npr n73 daje odlicne fotke onda ovaj n95 mora davati minimalno 20% bolje fotke jer veca rezloucija-vise detalja.
    Zadnji uredio Ico : 18-06-2007 u 23:09 Razlog: tipfeler... nije N93 nego n95

Datum registracije
    Dec 2004
    Mobitel
    HTC One X
    Operater
    VIPNet
    Godina
    42
    Bodovi
    14.484
    Nivo
    29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Vepar Pregledaj post
    "stvar je postala alarmantna,u trenutku kad smo zakljucili da bilo koji SE sa kamerom 2 ili 3 mp na svojem senzoru radi neusporedivo bolje fotografije.ona je imala problema sa stvaranjem jasnih,izostrenih slika,manifestirala je zabrinjavajuce probleme sa balansom bijele boje(kada bismo fotografirali sareno cvijece,boje su bile prilicno blijede,bezivotne i nezanimljive"
    Točno ono što sam rekao par stranica prije.

Sramotno...

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    Pocket Loox T830
    Operater
    t-mobile
    Godina
    39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    A gledajte ljudi. Svi znamo da se u zadnjih nekoliko godina Nokia kao sami proizvođač pokvarila. No cinjenica je da za sad jos uvijek nokia radi vrhunske mobitele u u spordbi sa svojom konkurencijom. Istina je da svatko od nas ocekuje da uređaj koji kosta najmanje 5000kn mora biti i tehnicki i dizajnerski opravdan. Trebali su stavit bateriju od 1500mah, i mozda poraditi na kvaliteti kucista kako je netko rekao, ali to ne bi bilo to jer vec stize N96! I sta bi bilo da su u ovoj to sve napravili kak treba??Odgovor je NISTA. To im je svrha da izreklamiraju sljedeci model. Mene osobno N95 privlaci i rado bih ju kupio iz znatizelje da je malo isprobam, ali kad opet razmislim GPS i 5mpx kamera mozda i nije dovoljno da bih izdvojio najmanje 5498,00kn u t-mobile, a vjerujem da njen intrni GPS ne moze niti priblizno hvatat signal ko moj SiRF star III, no dobro sto je tu je. Uglavnom ovo su moji dojmovi, pa ako sam nesto nestrucno i netocno rekao, slobodno me ispravite

hvala svima.

Datum registracije
    Aug 2005
    Mobitel
    S10E, Find X3 Neo
    Operater
    HT,bonbon
    Bodovi
    143.430
    Nivo
    91
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sfreakvo sve stoji sto navodis,ali zar nije smijesno da tako ugledan proizvodjac mobitela kao sto je nokia,stavlja tako slabu bateriju. sigurno je svjesna da je jednostavno preslaba i da ce tako odbiti potencijalne kupce.
    isto tako je i svjesna da tako skup mobitel ne bi smio biti tako lose izradjen,jer ako E65 moze biti besprijekorno izradjena,zasto to ne bi mogla biti i N95.
    Zadnji uredio Ico : 19-06-2007 u 08:10 Razlog: obrisan post iznad (pa onda da ne citiraš ne-postojeći post)

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    Pocket Loox T830
    Operater
    t-mobile
    Godina
    39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ma prijatelju Vepar istina je to, ali koliko god mi pricali o njenim nedostacima, cim je izasli svi su krenuli u kupovinu pa da kazem prostacki makar ima ostale gace na stapu. Nitko od od obicnih ljudi koji se ne bave mobitelima nemaju poooojmaaa sta, kako i zasto nesto sluzi. 99% ljudi nece pojma imat radit sa WiFI-jem i GPS-om. Ljudi krecu samo u shoping jer se uređaj dobro reklamira i onda da svi budu u trendu kupuju takve skupe stvari pa makar one imale lose baterije, slidove i sve ostalo.

Ali cinjenica je da je nokia u ovom pogledu definitvno kiksala, i stim se sa svima vama kolegama slazem

+ Odgovori na temu
Stranica 8 od 17 PrvaPrva ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. Download Uputstava za sve mobitele
    By Downloader in forum Općenito
    Odgovora: 4
    Posljednji post: 01-11-2009, 14:27
  2. Download uputstava za Nokia telefone
    By Downloader in forum Nokia
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 26-12-2004, 11:40

Bookmarks